https://ibb.co/0mnDyF4
Pozdrav pratim vas vec dugo i molim misljenje, u petak ujutro sam primila 1500 choragona, trakice su poredane od vrha po redu subota ujutro, nedjelja ujutro, ponedjeljak jutro i popodne i zadnja najtamnija od jutros. Znam da nisam trebala testirat i mučit samu sebe ali cini mi se kao da mi je tako lakse🥴🥴. Danas je 8. dan transfera dva trodnevna embrija.
https://ibb.co/0mnDyF4
Pozdrav pratim vas vec dugo i molim misljenje, u petak ujutro sam primila 1500 choragona, trakice su poredane od vrha po redu subota ujutro, nedjelja ujutro, ponedjeljak jutro i popodne i zadnja najtamnija od jutros. Znam da nisam trebala testirat i mučit samu sebe ali cini mi se kao da mi je tako lakse🥴🥴. Danas je 8. dan transfera dva trodnevna embrija.
Dosta je tamnija nego prethodne, kao iskusna pišačica testova pozitivnih samo od Brevactida ti mogu reć da tu ima nesto vise 😁
Angribird slažem se sa Bozmom... trakica nece posvijetlit pa ponovo potamnit samo od Brevactida... 👏🏼😁 definitvno ima nesto vise 😉
Nikitta hvala na opisu kako se ponašati nakon transfera. Super je imati tako sve na jednom mjestu. Iako cu si ja dozvoliti i vozanje u traktoru 😂 i na viličaru 🤪
Obožavam te “muške” poslove 😁
Angribird drzim 🤞da je to to🙂🍀
30 god., Amh 0, lh 16,21, fsh 11,6
1. Ivf 1/2020 gonal 300iu, cetrotide, brevactid,4 js, 2 oplođene i vraćene, beta 0
2. Ivf 3/2020 gonal 300iu, 5 stanica, 3 oplođene i vraćene, beta 0
3. Ivf-9.mj Petrova
Cure hvala vam svima na odgovorima ali kao sto je svaka od vas tu prosla svasta nije ni moja prica puno sjajnija🙄. Skrivečki od svih radim testove i ustvari cijela ta zamisao trudnoće mi se čini nemoguća.
Vecer pomocnice moje :)
Hvala od <3 na savjetima za transfer, blizi se i moj pa se polako snabdjevam namirnicama, strpljenjem i suzdravam od bagera i traktora :D taman nam kopaju dvoriste, bas sam u napasti.
U cet.ujutro aspiracija, pa pon. ili ned. transfer (ne znam rade li nedjeljom u Beti?).
Cikla je pomogla - danas 6,3mm, cini mi se da raste po 0,5mm dnevno pa bi mogao malo bar nadoci do transfera. Od sad i umjesto jutarnje kave nju pijem, samo me vc uplasio -sve je bordo :o dobro ste mi najavile...
MM '89 Kriptozo., JA '90 -sumnja na pcos
1.Icsi - 5./2020. Betaplus- blaga stim., klomifen+menopur+ovitrelle(štoperica), 7js, 4 ok, 2 se razvile do blastoc., 1 vracena, minus na testu.
1. FET 8./2020. - 🙏 docekali + i 1.betu 207
Vecer zene 😊 Ja sam citala svaki dan sto pisete i cestitam svim trudnicama i drzim fige svima koje jos cekaju. Ja sam trebala krenuti od iduceg ciklusa u 1.postupak na Vuk Vrhovcu, al je M malo uranila (vec 2.mj 20.dan 😰) a mora proci 2 tj od ispunjenja trijaznog upitnika zbog korone, tako da cekam iduci ciklus. I nadam se nekom cudu u ovom prirodnom😅
Takoder narucila sam se u Repromed ovaj cetvrtak na konzultacije. Obzirom na jako nizak amh, povisen fsh, imate li kakvih preporuka sto da pitam na konzultacijama? Spermiogram je dobar... inace pijem folnu vec godinu i pol, unijela sam cink, vitamin D, omega 3, B kompleks i Shatavari prah. I ciklu jedem svaki dan (anemicna sam od rodenja)....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Tuma, vidim da ti je FSH 11? Meni je povisen (9-14) a bez problema dobijem po 5, 6 stanica i bude dosta oplodjenih. Super je ovo sve sto pijes, samo ti cikla nece pomoc za zeljezo, ali je dobra za zadebljanje endometrija. Ako imas nisko zeljezo pitaj doktora bijeli recept za kendural c. Tu su cure o njemu pisale, pa sam ga zato i trazila od doktora i s njim feritin digla sa 9 na 127. Ja sam jos uz ovo sta ti pijes i q10 i melatonin uzimala. Nemam odavno vise jer mi kasne posiljke sa iHerba. Nzn sta drugo da ga pitas osim tog recepta za dignut zeljezo. sigurno ce ti rec da nemas puno vremena, da moras u postupak sto prije, pricat ce ti o stimulaciji s kojom bi isao....ja ni nakon ovih 5-6 puta nemam puno pitanja kad dodjem na konzultacije. Evo sad sam pitala za scratching i embryo hatching i embryoglue. Sretno!
Cure bas malo čitam sada kako idu postupci za vrijeme korone i da, fuck, kakav je to sad trijezni upitnik?
Jel to jos jedan način da ti kažu: Fali ti jedan papir?!?!?
Sortiraj odgovore
Najstariji