Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sunshine25
    19. Svibanj 2020. 10:14

Nikitta, uvijek se sjetim tebe i termofora 😁💚 zamisli, ovaj put su mi noge tople, nisam ih još nijednom grijala, čak mi nekad dođe da ih i hladim koliko mi bude vruće. Pijem aspirin tako da ne jedem ananas poslije transfera, a možda sam i mogla ubaciti koji kolut. U svakom slučaju, hvala na listi 😘
    Bo1989, također! Čim mi se cerviks spusti, znam da menga stiže. Isto tako, kada sam imala biokemijske, cerviks mi je ostao visoko, odnosno utrići su išli bez problema 😂 
    Flower, i ja u et-u prokrvarim prije reda, bez obzira na utriće. U FET-u nisam još nijednom prokrvarila prije prestanka.

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• bo1989
    19. Svibanj 2020. 10:23

Da, to za cerviks sam čitala da si cure znaju pratiti po tome, ja to nisam nikad znala kako jer su mi ciklusi zbrkani... počela sam to primjećivat poslije et kako sam si stavljala utriće

30 god., Amh 0, lh 16,21, fsh 11,6
    1. Ivf 1/2020 gonal 300iu, cetrotide, brevactid,4 js, 2 oplođene i vraćene, beta 0
    2. Ivf 3/2020 gonal 300iu, 5 stanica, 3 oplođene i vraćene, beta 0
    3. Ivf-9.mj Petrova

sunshine25
    19. Svibanj 2020. 10:24

Nisam ga ni ja nikad pratila do utrića. Čitala jesam, ali sad vidim i po sebi da je to točno.

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• bo1989
    19. Svibanj 2020. 10:29

Ostala sam nekim curama dužna info za Petrovu, uglavnom, kaže prof. Vrčić da su u zakašnjenju sa cca 200 parova, da rješavaju sada redom (fetove, dalje po prioritetima i kome je otkazan postupak). Meni je spomenuo da bi mi mogli u postupak ili do sredine 7. ili krajem 8., početkom 9.-og. Rekao je da ako ne u 7.onda nakon godišnjih, tako da očito planiraju imat godišnji... Da li netko zna kakva im je praksa u Petrovoj sa godišnjima?

1. Ivf 1/2020 gonal 300iu, cetrotide, brevactid,4 js, 2 oplođene i vraćene, beta 0
    3. Ivf-9.mj Petrova

flower93
    19. Svibanj 2020. 11:02

Pitanjce za one koje su koristile estrofem 3*1 - dal je to normalno da me od danas bas dosta bolucka u jednom jajniku? Danas mi je 7dc

Slee
    19. Svibanj 2020. 11:16

Ja nisam ni ananas jela ni pila aspirin? Nisam ni znala za to. Je kasno da danas roknem jedan aspirin ili da se ne zamaram sada time ako mi doktorica nije nista spominjala? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

19. Svibanj 2020. 11:16

Nikitta, 4-ti stimulirani i bilo je pokusaja sa 3 prirodnjaka izmedju ali tu nismo dosli do transfera pa ih necemo brojat. Jesu to one iste infuzije koje se daju bolesnicima nakon operacija i sl.? 

19. Svibanj 2020. 11:17

Slee, mozes slobodno aspirin, nece skodit. Meni su ga nakon svakog transfera pisali da pijem bez da smo imali ikakvu dijagnozu

Simba 1989
    19. Svibanj 2020. 11:25

bo1989

Ostala sam nekim curama dužna info za Petrovu, uglavnom, kaže prof. Vrčić da su u zakašnjenju sa cca 200 parova, da rješavaju sada redom (fetove, dalje po prioritetima i kome je otkazan postupak). Meni je spomenuo da bi mi mogli u postupak ili do sredine 7. ili krajem 8., početkom 9.-og. Rekao je da ako ne u 7.onda nakon godišnjih, tako da očito planiraju imat godišnji… Da li netko zna kakva im je praksa u Petrovoj sa godišnjima?

Ja sam zvala prije tjedan dana sestre i rekle mu dq imaju godišnji ali ne kolektivni i da se budu doktori izmjenjivali.. Ja sada 27.idem kod dr. Tomičića, imam sve spremno za postupak i pitati ću ga isto.. Kada onbplanira godišnji, nemam dlake na jeziku 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• bo1989
    19. Svibanj 2020. 11:35

Simba 1989

bo1989

Ostala sam nekim curama dužna info za Petrovu, uglavnom, kaže prof. Vrčić da su u zakašnjenju sa cca 200 parova, da rješavaju sada redom (fetove, dalje po prioritetima i kome je otkazan postupak). Meni je spomenuo da bi mi mogli u postupak ili do sredine 7. ili krajem 8., početkom 9.-og. Rekao je da ako ne u 7.onda nakon godišnjih, tako da očito planiraju imat godišnji… Da li netko zna kakva im je praksa u Petrovoj sa godišnjima?

Ja sam zvala prije tjedan dana sestre i rekle mu dq imaju godišnji ali ne kolektivni i da se budu doktori izmjenjivali.. Ja sada 27.idem kod dr. Tomičića, imam sve spremno za postupak i pitati ću ga isto.. Kada onbplanira godišnji, nemam dlake na jeziku

Ja sam ga imala namjeru isto malo ispitat, ali me iznenadio sa nalazom 😬 imam filing da nam svaki put izleti neko novo govance  za koje nismo znali... Na kraju mi ni maternica nije dobra, tj. možda su embriji i bili dobri ali mi je vol maternice duplo manji nego šta bi trebao biti (prvi put da mi je netko to uopće mjerio 🧐)  kaže dr. da mi se neki kratki spoj desio još prije rođenja i cijeli taj sustav mi se nije do kraja razvio i da zato imam manjak ženskih hormona plus ovo sve ostalo 🤷‍♀️... 

3. Ivf-9.mj Petrova

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.