MikicaC ja sam oba puta prokrvarila tek 3 i 5 dana nakon prestanka stavljanja utrića, a štoperica od 1500 iu (brevactid) mi je pokazivala pozitivno dobrih 6 dana (mada žene kažu da im izađe za cca 4 dana 🤷♀️). Znam da je teško, ali je stvarno najbolje čekati do bete, ja od sad radim test najranije dan prije bete ako bude boostera 🤯
30 god., Amh 0, lh 16,21, fsh 11,6
1. Ivf 1/2020 gonal 300iu, cetrotide, brevactid,4 js, 2 oplođene i vraćene, beta 0
2. Ivf 3/2020 gonal 300iu, 5 stanica, 3 oplođene i vraćene, beta 0
3. Ivf-9.mj Petrova
Nikitta hvala na trudu da sve napišeš na jednom mjestu, puno znači ❤
1. Ivf 1/2020 gonal 300iu, cetrotide, brevactid,4 js, 2 oplođene i vraćene, beta 0
3. Ivf-9.mj Petrova
Hvala Nikitta 💕 puno znace ovakvi savjeti
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Ja mozda to i zovem pogresno stopericom 🤦♀️ to je injekcija ovitrelle, morala sam je spricati 34 sata pred punkciju. Onda sam dobila jos tri da spricam I to jednu dan pred transfer, jednu dva dana poslije transfera i trecu cu tek sutra spricati (6 dana nakon transfera). Test sam jedan uradila u nedjelju, ali naravno samo da vidim jel stvarno bude pozitivan od tih boca.. Inace nikad u zivotu nisam imala pozitivan test 😁😁
Eh sad, kada budem spricala tu zadnju, mozsa cu pratiti testovima kako izlazi..i hoce li poceti tamnit
Mene sad muce malo ti bolovi, grcevi.. Znam da se sad psiha poigrava sa mnom I znam da sad primjetim svaki trzaj koji inace nebi🤦♀️
Bozma u potpunosti te razumijem i mislim da je vec ogroman faktor sto mislis na pozivitan ishod..jer tako ce i biti ❤️Pozitivne misli su cudo, one druge odvezi traktorom negdje 😁😂
Ja mozda to i zovem pogresno stopericom 🤦♀️ to je injekcija ovitrelle, morala sam je spricati 34 sata pred punkciju. Onda sam dobila jos tri da spricam I to jednu dan pred transfer, jednu dva dana poslije transfera i trecu cu tek sutra spricati (6 dana nakon transfera). Test sam jedan uradila u nedjelju, ali naravno samo da vidim jel stvarno bude pozitivan od tih boca.. Inace nikad u zivotu nisam imala pozitivan test 😁😁
Eh sad, kada budem spricala tu zadnju, mozsa cu pratiti testovima kako izlazi..i hoce li poceti tamnit
Mene sad muce malo ti bolovi, grcevi.. Znam da se sad psiha poigrava sa mnom I znam da sad primjetim svaki trzaj koji inace nebi🤦♀️
Bozma u potpunosti te razumijem i mislim da je vec ogroman faktor sto mislis na pozivitan ishod..jer tako ce i biti ❤️Pozitivne misli su cudo, one druge odvezi traktorom negdje 😁😂
Ti bolovi odnosno probadanjabnista negativno ne moraju znaciti, ja sam ih imala i sad u dobitnom postupku, a i imala sam ih i u prijasnjim postupcima....problem je sto ovdje sve moze, a i ne mora biti simptom! Ako ce vam nesto znaciti pratite ulaz u rodnicu, meni je to bio prvi simptom da se nesto desava, a to su me cure s foruma naucile....jednostvano se promjeni, postane vlazniji i kao da se malo podigne prema gore.
Sta bih ja da vas nemam 🥰 U ovom svemu sam kao Alisa u zemlji Cuda 🙈
Hvala vam svima 🥰🥰🥰
Nikitta hvala na savjetima ❤️
Curke ja opet imam pitanja 🙈🙈 Koliko vas je prokrvarilo a nije docekalo da prodje 14 dana od punkcije, dakle ranije. Ja sam u prvom pokusaju tacno 14 dana nakon punkcije I to pod utricima i clexano..a od jucer imam nesto slicno blagim mensustrualnim bolovima (Puncija bila 11.05, ET 14.05).
Drugo pitanje, nakon koliko "izadje" stoperica iz organizma? Jel vec treci dan? Ovo mozda znaju curke koje su pratile testovima?
Hvala vam 🥰🥰
Za svoj prvi ET prokrvarila sam 10 dan nakon aspiracije. Ni utrogestani nisu to uspjeli zadrzat, mozda mi je preslaba doza bila 3*2
Ja sam primjetila da mi se otprilike na dan kada trebam dobit m, cerviks spusti i postane tvrđi, bez obzira na utriće
3. Ivf-9.mj Petrova
Nikitta hvala na savjetima ❤️
Curke ja opet imam pitanja 🙈🙈 Koliko vas je prokrvarilo a nije docekalo da prodje 14 dana od punkcije, dakle ranije. Ja sam u prvom pokusaju tacno 14 dana nakon punkcije I to pod utricima i clexano..a od jucer imam nesto slicno blagim mensustrualnim bolovima (Puncija bila 11.05, ET 14.05).
Drugo pitanje, nakon koliko "izadje" stoperica iz organizma? Jel vec treci dan? Ovo mozda znaju curke koje su pratile testovima?
Hvala vam 🥰🥰
Za svoj prvi ET prokrvarila sam 10 dan nakon aspiracije. Ni utrogestani nisu to uspjeli zadrzat, mozda mi je preslaba doza bila 3*2
😩😩😩 Jel mislis da daju visu dozu? Ja sam i u prvom pokusaju i sada 3x1 dobila, ovi kod mene au od 200 mg.
Ovo ie bas prljava igra bez pravila 🙈🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji