Ja jutros bila na prvoj folikulometriji. 7dc - jedan manji od 9mm u lijevom jajniku, dva veca u desnom (10 i 11 mm). To je to za sada. Danas bile zadnje dvije tablete klomifena i sutra dodajem menopur. Nadam se da ce rasti sva tri folikulica. U srijedu opet uvz, drzite fige. Prvi put mi je pa sam bas uzbudjena. Nadam se da je sve za sad ok.
Mrva ima pozitivivnu betu! Pozdravit cu sve cure na fejsu :)
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Boookic cure
Pa kako ste mi??? Jeste sve dobro?? Jel ima trudnica??
Nikitta jučer sam te se prije spavanja sjetila, neznam te ali sam pomislila bože kako je ta žena
Evo ja idem u petrovu kod novog doktora silom prilike, da vidim što kaže kakav je plan
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Slee, nadam se da ces bit od onih kojima uspije iz prve.
Je li to Mrva prirodno trudna? Ima bit da je istina ono tko otvori temu prvi i ode s nje 😁
Ja sam tako hepi sta nam je zivnilo tu 😝
Samo ispravljam, marietta je danas javila pozitivnu betu. Mrva kreće u postupak, ima u srijedu pregled 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Samo ispravljam, marietta je danas javila pozitivnu betu. Mrva kreće u postupak, ima u srijedu pregled 😁
Omg, koja sam ja pobjednica! Znaci sve mi se poremetilo, sva ta imena i nadimci. Ja cijelo vrijeme njezino ime povezujem s Mrvom, bas sam glupa! Zbrku napravila 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🍬5.2025. (⏳)
Ma daaaaaaaj, posipala si trudničku prašinu po mrvi 😁😁 sad će i ona 🤰
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Moram si napraviti neki salabahter s imenima i nadimcima. Priznaj da ga i ti imas 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🍬5.2025. (⏳)
Pomaže mi onaj popis 😂😂😂😂 tak sam i skužila za mrvu jer sam je maloprije upisala 😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Bozma a to prvi put čujem, da se afc vide iza ovulacije, posebno jer afc propadaju nakon što vodeći folikul pukne… No, sve je moguće. 🤷🏼♀️ Mrzim što moramo uopće toliko znati o tome svemu, neka nam smućkaju dobitnu terapiju i želim sve zaboravit, afc, ivf, mpo, uzv i sve ostale kratice 😂
Slee 😂😂 Marietta - Mrva, sounds the same 😂 I dalje navijamo za sve cure koje čekaju betu 💜 Super su ti 3 folikula, čist solidno za blagu stimulaciju. Sretno dalje!
Simba joooj, baš lijepo od tebe. Evo me, živa, probijam se dalje kroz shit-storm, kao i svi ovdje🤓. Kako si ti? 🧡
Btw. Cure koje imate iskustvo s uzimanjem vit D, koliko mora proći od zadnjeg uzimanja da ga idem chekirat koliki je sad? Uzimam već mjesecima, dobih uputnicu da ga odem vaditi ovih dana…
Ja sam na mukama.. Trebala sam u travnju ići u zadnji stimulirani u petrovu, no fucking virus.. Tu stali sa vitaminima..
Krenuli smo opet od 20.4.sve to skupa piti, pogotovo muž jer ima kritičan spermiogram.. U međuvremenu moja dr. Maja Banović je otišla valjda na bolovanje i kažu da je neće biti duže vrijeme.. Izabrala sam dr. Tomičića, idem kod njega 27.05.a danas cu saznati dali počinju stimulirani postupci
Ako ne uspije razgovorali smo o donaciji, mada me kopka repromed zbog biologa 🤭
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Ja sam te boostere, odnosno gonasi sprice dobila iza prvog svjezeg postupka, to nikako nije bila kombinacija za mene i nikad na to vise nebi pristala, osjecala sam se ko mrtva napuhana patka i znala sam da od tog postupka nista nema
Meni je prosli put doktor rekao, da ako budem napuhana, da slobodno uzmem Fantu i kesu cipsa 😂.. Kao zna pomoci.. 🤷♀️ Doduse prosli put sam samo jednu primila.. Ovo je sada sve novo 🙈
Jel lakse clexane u bedro? 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji