Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    flower93
    13. Svibanj 2020. 07:11

Dosla i treca menstruacija nakon stimulacije. Bolna u 3pm. Ni oka nisam sklopila tokom noci, a danas me na poslu ceka kaos  moram svakako danas zvat u Petrovu da cujem kako to sad ide kas je FET. Nisam nikad mislila da cu se tolko veseliti da dodjem natrag u bolnicu hehe

• avama
    13. Svibanj 2020. 09:24

Flower93 i meni su bolne m od kad sam hila na srimulaciji.
    Evo ja danas obavila drugu folikulometriju 11.dnc folikul je 15 (bio je 13), endometrij se poceo zadebljavati. U petak opet pa da vidimo. Ako bude sve ok idem na fet.
    Danas je nesto dr govorila na  tom desnom jajniku 18,15,13 pa mi nije jasno sta je ovo od 18 valjda cista. Ali nisu mi nista rekle. 

Ali nisam vise sigurna u nista, sve me strah. Kad od svih ostanu  1 ili 2 do petog dana. Ne vjeruhem vise u nista

VM
    13. Svibanj 2020. 11:02

Jecika - AMH mi je oko 8. Hvala na preporuci uzeti ću vitamine, pijem folnu (kad se sjetim uzeti). Riješiti ću si prohodnost. Možda jesu šanse male ili nikakve unatoč prohodnosti ali biti ću mirnija da sam poduzela sve što sam mogla.
    Nemam bojazan prema boli jer što se mora, mora se, jedinu muku mučimo sa partnerovim davanjem sjemena kada dođe taj trenutak. Prošli puta smo jedva to riješili, njemu je to tlaka kad mora dati uzorak rano ujutro pod ''prisilom''. Mislila sam da ćemo odustati od postupka jer smo donijeli doslovno 1 kap ejakulata. 

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

pele35
    13. Svibanj 2020. 11:27

Bok svima moje pitanje je vezano uz otezani transfer. Imala sam transfer trodnevnih u 2mj( beta 46 biokemijska) . Ja se nisam mogla opustiti bila sam u stalnom grcu pa tako i moj cerviks. Rekli su mi u polikl.da i otezan transfer moze utjecati na implantaciju. Dali ima netko da je imao isti problem i kako uopce rijesiti to? spremam se za FET u 6 ili 7mj
    Dali uzeti apaurin ili nesto drugo?

Dg: pcos, in.rezistencija, subserozni miom. ,1.inseminacija ,beta nula 2.ivf transfer trodnevnih , beta 34 ☹

7mj 2020 FET dva trodnevna embrija - spontani u 7tj trudnoce

Imamo jos 4 zmrzlića

• Blacky89
    13. Svibanj 2020. 11:37

Pele prosla sam to. Prva dva transfera radjena uz praćenje uzv-om na pun mjehur, mačji kašalj,  nisam osjetila ista. Skroz bezbolno. Zatim 3 transfera u drugoj klinici, bez uzv-a... očaj!!! Gore mi je bilo nego na punkciji. I nisam bila u grču (bar nekoliko prvih minuta, kasnije normalno da si u grču kad te izmrcvare). Tako da probaj si popiti nesto za smirenje. 
    Ja se vraćam u kliniku gdje je transfer bezbolan 😂

• Blacky89
    13. Svibanj 2020. 11:45

Avama sretno! 🤞
    VM ista stvar... al mislim da ce nadoći on sam 😉 
    Moj je isto prvi put imao problem 🙈 sad je vec nadošao 😂sto kaze Nikitta, nes ti velike stvari... posao mu je da svrsi 🤪 
    Prvi put kad se žalio, rekla sam: Evo tebi onda injekcije i to sve a ja cu svršit u čašicu 😁 moze i svaki dan ako treba 🙈 ( imam malo čudne pedagoške metode, al djeluju) 😂

flower93
    13. Svibanj 2020. 12:15

Evo svježih informacija - kontaktirala Petrovu, od danas (1dc) estrofem tablete 2*1 (2mg) i prvi UZV tek 21. svibnja - to će mi biti 9dc. Jel to kasno za 1 uzv? Ja inače imam nešto duže cikluse (cca 32/33 dana). Kaj vi cure mislite o tome?

• Blacky89
    13. Svibanj 2020. 12:28

Flower ti ideš na FET? Nije kasno kad je pod estrofemom, ne moras se nista brinuti. Nema ti veze ciklus sada kad ce oni ovulaciju stopirati i uvesti utrogestan kad bude endometrij dovoljno zadebljan (flafast i trolinijski), kad uvedu utrogestan tad je kakti bila ovulacija. Tak da vjeruj 9dc nije kasno... 
    po meni jedino je malo bzvz dat ti estrofem i planirat transfer a da ti nisu napravili uzv da vide stanje (cistice i slične pizdarije se uvijek znaju pojavit) 

flower93
    13. Svibanj 2020. 12:44

Blacky89

Flower ti ideš na FET? Nije kasno kad je pod estrofemom, ne moras se nista brinuti. Nema ti veze ciklus sada kad ce oni ovulaciju stopirati i uvesti utrogestan kad bude endometrij dovoljno zadebljan (flafast i trolinijski), kad uvedu utrogestan tad je kakti bila ovulacija. Tak da vjeruj 9dc nije kasno…
    po meni jedino je malo bzvz dat ti estrofem i planirat transfer a da ti nisu napravili uzv da vide stanje (cistice i slične pizdarije se uvijek znaju pojavit)

Da, idem na FET. Imamo 4 smrznute blastice (sad će mi vraćat 2). Što se tiče UZVa, ja sam upravo to i očekivala, neki pred-UZV, da snime stanje. Vjerujem da bi to inače tako i bilo, ali s obzirom na ovu cijelu situaciju sa koronavirusom su procijenili da nije potrebno. Ne znam kaj da mislim. Mogu se samo nadati da će sve biti ok.

Danas me menstruacija rastura, jedva ću preživjet današnji dan na poslu. Do malo prije sam se grčila na stolcu i tražila j*benih 627khrk di mi bježi haha (inače mi je posao da mi mora sve štimat na lipu -.-).

• Astra81
    13. Svibanj 2020. 12:48

pele35

Bok svima moje pitanje je vezano uz otezani transfer. Imala sam transfer trodnevnih u 2mj( beta 46 biokemijska) . Ja se nisam mogla opustiti bila sam u stalnom grcu pa tako i moj cerviks. Rekli su mi u polikl.da i otezan transfer moze utjecati na implantaciju. Dali ima netko da je imao isti problem i kako uopce rijesiti to? spremam se za FET u 6 ili 7mj
    Dali uzeti apaurin ili nesto drugo?

I ja sam imala jedan problematičan transfer. Na sljedeći kad sam išla popila sam 2 normabela od 2 mg da se mišići malo opuste. Sestra na bolnici mi je rekla da to slobodno mogu uzeti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.