Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Svibanj 2020. 13:12

Nikita, 20-ti dan. 7 dana prije ocekivane M. 

12. Svibanj 2020. 16:21

Ana26

Hvala. Nisam vadila betu. Nadam se da će mi ginekolog potvrditi jer po nalazima je nemoguće da zatrudnim, to je Božje čudo ako sam trudna.

Po ovome sto si napisala, smatraj to zaista kao Bozjim cudom. Test ne grijesi, ako je pozitivan onda je pozitivan i od srca ti cestitam!!!! 😘😘😘

12. Svibanj 2020. 16:34

MakiST, mozda se i sretnemo ovih dana. Izgleda da nam je i protokol slican. Je li ti ovo prvi put da ti je radio scratching?  

Vita26
    12. Svibanj 2020. 16:48

Cure svima vam zelim puno srece i da sto prije postignete svoj cilj🌞🌞🌞💋❤️ Lavice ❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

12. Svibanj 2020. 18:03

Nikitta

Ana26 zaista Božje čudo. Sretno! 😍
    Simba bila sam na jednom postupku ciljanih odnosa kod njih. I par mjesecu u kontaktu s dr. Radončićem. Nije mi sjeo jednostavno. Za moj problem. Za muški problem mislim da su super izbor.
    Bozma bravo, sad dalje neka je sa srećom. Koji dc si radila scratch? 21?

Ni meni nije sjeo R. nikako... 
    Previse novaca a nekako sam ocwkivala individualni ji pristup a ne sve po spranci kako cemo lako cemo ne zamaraj se ti nista.. A rezultat 0 bodova.. Ne krivim ga zbog toga nego bas mi nije sjeo nekako mi je pre... Ufuran eto iskreno i ne voli da mu se mijesa u posao, pita nesto preporuci nesto... a ja ipak imam nazalost previse iskustva i nisam prvi put u mpo prici pa da mu slijepo vjerujem sto se nazalost na kraju i obistinilo.... 

• MikicaC
    12. Svibanj 2020. 18:09

Bozma zbog cega se radi taj scratch? Nadam se da si bez problema stigla kuci, ocito je bilo bolno 🙈
    Nada88 znaci bolje da nastavim sa stomakom 😂

Jutros su se javili iz lab-a. Ipak je od 8 bilo samo 6 zrelih, od kojih ss 4 oplodilo. Nadam se da ce se bolje razvijati nego u prvom ciklusu. Transfer u cetvrtak. Vjerovatno nece biti nista za zamrznuti.. Ali sam zadovoljna i ako ostane sta do transfera 🤷‍♀️

Simba 1989
    12. Svibanj 2020. 19:01

marijaivaa

Nikitta

Ana26 zaista Božje čudo. Sretno! 😍
    Simba bila sam na jednom postupku ciljanih odnosa kod njih. I par mjesecu u kontaktu s dr. Radončićem. Nije mi sjeo jednostavno. Za moj problem. Za muški problem mislim da su super izbor.
    Bozma bravo, sad dalje neka je sa srećom. Koji dc si radila scratch? 21?

Ni meni nije sjeo R. nikako…
    Previse novaca a nekako sam ocwkivala individualni ji pristup a ne sve po spranci kako cemo lako cemo ne zamaraj se ti nista.. A rezultat 0 bodova.. Ne krivim ga zbog toga nego bas mi nije sjeo nekako mi je pre… Ufuran eto iskreno i ne voli da mu se mijesa u posao, pita nesto preporuci nesto… a ja ipak imam nazalost previse iskustva i nisam prvi put u mpo prici pa da mu slijepo vjerujem sto se nazalost na kraju i obistinilo….

Kod vas je isto muški faktor? Možda griješim ali mislim da je tu najbitniji biolog, a nekako mislim da je u repromedu najbolji.. Svaki savjet je dobro došao naravno.. Ali neznam zašto se nadam pics metodi 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

12. Svibanj 2020. 19:07

MikicaC

Bozma zbog cega se radi taj scratch? Nadam se da si bez problema stigla kuci, ocito je bilo bolno 🙈
    Nada88 znaci bolje da nastavim sa stomakom 😂

Jutros su se javili iz lab-a. Ipak je od 8 bilo samo 6 zrelih, od kojih ss 4 oplodilo. Nadam se da ce se bolje razvijati nego u prvom ciklusu. Transfer u cetvrtak. Vjerovatno nece biti nista za zamrznuti.. Ali sam zadovoljna i ako ostane sta do transfera 🤷‍♀️

Nastavi nije neka razlika, mozda cak stomak laksi. Super brojkica, drzim fige da bude uspjesno! Bas me zanima, nemoj ga zaboravit molim te pitat do kad trebas uzimati clexane!

12. Svibanj 2020. 20:04

MakiST

Bozma da prvi put scratching i uvest ce mi heparine ovaj put (cisto da nesto u glavi promijenim, oni ne mogu naskodit valjda)

i meni isto heparin  i raspitala sam se mogu li škodit ako nemamo dijagnozu i ne mogu. Sve isto samo umjesto Gonala Menopur.
    MikicaC, evo copy-paste jer ja to ne znam objasnit: 
    "Čini se da ozljeda endometrija povećava proizvodnju bijelih krvnih stanica koje luče čimbenika rasta koji reguliraju implantaciju embrija. Drugi je razlog što se nakon ozljede endometrija povećava ekspresija gena koji su odgovorni za pripremu sluznice maternice za implantaciju"
    Opet nešto šta nije dokazano, ali eto ne može škodit.
    Nikita, pa dosta mi je točna M, dan dva razlike, nadam se ako urani ili zakasni da neće ništa utjecat

JECIKA
    12. Svibanj 2020. 21:20

VM

Draga Bozma, da imam preko 35.Hvala na odgovoru.

VM koliko ti je AMH? Predlazem koenzim i vitamin D da pijes. Meni je amh 21 pmol/L pa sam imala iste rezultate stimulacije kao ti koliko vidim po potpisu. Hsg ti nece nista skoditi.. Ja sam ga radila 2x i ispalo je da su oni problem i na kraju sam ostala bez njih. I meni je bio sok da nakon godinu dana pokusavanja i odlicnih nalaza niko od moja tri doktora me nije poslao na HSG dok nisam dobila vanmatericnu. Ja bih to svakome predlozila ko se bori sa ovim.. Srecno 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.