Nikitta draga pa ti si tu kako di mi u kojoj si fazi
Bozma što ima kod tebe draga moja
Lemon gdje si mi ti u kojoj ste fazi
Cure na fejsu smo aktivnije u grupi MPO cure lakše je pratiti
Puno sreće svima od ❤️😘😘😘
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Astra meni je AMH u godinu dana pao za 3,5 jedinice. U tom periodu su bile 2 stimulacije tako da sumnjam da je toliki pad u godinu dana bas normalan u “normalnim” situacijama… vjerojatno je stimulacija napravila svoje… i oba puta sam imala jace stimulacije.
Nikitta i Nada ja npr ne osjećam pretjerano te hormone kada sam u stimulaciji, nije da mi nesto smeta. Ali sad poslije druge stimulacije sam dobila 4-5 kg, koji se bas i ne mogu riješit. Nije da sam na nekoj dijeti ali sam inače znala jest ko mećava i imat normalnu kilažu. A sada, dok malo vise pojedem evo mi kilica… tako da su hormoni meni izgleda poremetili moj inače savrsen ubrzani metabolizam. Stvarno sam mogla jest ko da sam drvosječa a nista se udebljati. Eee sad vise ne.
Blacky ja sam negdje procitala da AMH opada posle otklonjenih jajovoda (zbog otklonjenih krvnih sudova). Voljela bih da to nisam ni procitala i da to nije istina.
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Kako se zove grupa na fejsu?
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Astra meni je AMH u godinu dana pao za 3,5 jedinice. U tom periodu su bile 2 stimulacije tako da sumnjam da je toliki pad u godinu dana bas normalan u “normalnim” situacijama… vjerojatno je stimulacija napravila svoje… i oba puta sam imala jace stimulacije.
Nikitta i Nada ja npr ne osjećam pretjerano te hormone kada sam u stimulaciji, nije da mi nesto smeta. Ali sad poslije druge stimulacije sam dobila 4-5 kg, koji se bas i ne mogu riješit. Nije da sam na nekoj dijeti ali sam inače znala jest ko mećava i imat normalnu kilažu. A sada, dok malo vise pojedem evo mi kilica… tako da su hormoni meni izgleda poremetili moj inače savrsen ubrzani metabolizam. Stvarno sam mogla jest ko da sam drvosječa a nista se udebljati. Eee sad vise ne.
Pa da, dosta je to velik pad za tako kratki period.... Tražiti ću i ja kontrolu, ako ovaj postupak ne bude uspješan. To će biti 3 postupka u godini dana, sigurno su se zalihe značajno otišle dolje...
Kako se zove grupa na fejsu?
Missmama mpo cure 😘
Marta, javila se i ti. Ima šta nova? ja ću krajem tjedna u stimulaciju.
Nada88, ajme to sa cistama i meni isto. Dok sam radila imala sam sistematske svako 2 godine i nikad nikakve ciste i prošle godine, taman pred drugi postupak, svega i svačega po sisama i to prokrvljene ciste pa je bila malo panika. Pomakli smo bili taj drugi postupak dok mi ne punktiraju sve te ciste. Nalaz je bio OK, ali rekla onkologica da obavezno idem na mamografiju, a nisam tada htjela zračit folikule pred stimulaciju . I to sve od samo jednog stimuliranog, ali sam prije njega 2mj.bila na kontracepciji a poslije na Femostonu, možda je i to malo utjecalo.
Eh curke evo mene sa punkcije.. Prezivjela 🙈 8 js.. Ujutro ce javiti da li i koliko se oplodilo 🤞🤞
Da li ste i vi dobijale stoperice pred i poslije transfera?
U proslom ciklusu su mi dali pola ovitrelle.. Sad rekli da uzmem 3. Jednu dan pred transfer, a ostale dvije ce mi reci kada 🤷♀️.. I da clexane 🙄
Vidim i kod vas krecu polahko sa terminimA, postupcima 🥰
Zelim vam svima punooo srece 🥰 i da nam svima sto prije uspije ❤️
Marta, javila se i ti. Ima šta nova? ja ću krajem tjedna u stimulaciju.
Nada88,ajme to sa cistama i meni isto. Dok sam radila imala sam sistematske svako 2 godine i nikad nikakve ciste i prošle godine, taman pred drugi postupak, svega i svačega po sisama i to prokrvljene ciste pa je bila malo panika. Pomakli smo bili taj drugi postupak dok mi ne punktiraju sve te ciste. Nalaz je bio OK, ali rekla onkologica da obavezno idem na mamografiju, a nisam tada htjela zračit folikule pred stimulaciju. I to sve od samo jednog stimuliranog, ali sam prije njega 2mj.bila na kontracepciji a poslije na Femostonu, možda je i to malo utjecalo.
Super 😊😊😊 neka bude sretno jesi u Citu jesi još doma ili radiš, evo krenule pripreme kod mene za fet čekam mengu... Da li ti trčiš kad krene stimulacija iskreno neda mi se sad pauzirati sa vježbanjem i trčanjem taman sam ulovila rutinu 🙈
Marta, pitala sam dr. mogu li trčat rekao je da mogu ispočetka dok ne počnem osjećat jajnike a čim ih počnem osjećat da više ne. Prošli put sam čak na dan iza punkcije trčala. Da u Cita sam, ali ovaj put u drugog doktora. Kako smo sad krenuli svi nakon corone, sve skupa ćemo čekat bete
Mikica, neka bude svih 8 oplođeno. Vidim da su ti dali Clexane, i meni je dr. spominjao da će mi dati ovaj put. Jesi ti radila kakve pretrage za trombofiliju ili ili su ti ga dali preventivno?
Sortiraj odgovore
Najstariji