Marta, pitala sam dr. mogu li trčat rekao je da mogu ispočetka dok ne počnem osjećat jajnike a čim ih počnem osjećat da više ne. Prošli put sam čak na dan iza punkcije trčala. Da u Cita sam, ali ovaj put u drugog doktora. Kako smo sad krenuli svi nakon corone, sve skupa ćemo čekat beteMikica, neka bude svih 8 oplođeno. Vidim da su ti dali Clexane, i meni je dr. spominjao da će mi dati ovaj put. Jesi ti radila kakve pretrage za trombofiliju ili ili su ti ga dali preventivno?
Dan nakon punkcije si išla trčati? Ajme, svaka čast 😂 I nije te ništa bolilo? Ja sam pravila pauzu po mjesec dana 😧
Bozma meni su jutros stigli nalazi i hvala bogu sve u redu, ali doktor mi je rekao da nastavil s clexanima dok koristim utrogestan i estrifam, i oni utjecu na zadebljanje krvi, a taj isti doktor mi je rekao na vadenju krvi da mi on ne moze propisat clexane, mislim stvarno ne znas koga bi slusa...al sva srica ja sam sa mojim ginekologom dogovorila uzimanje do rezulatata testriranja, pa eto on sam mi danas reka da nastavim do 12 tr.
Mikica drzim 🤞🤞 da se sve oplode i da bude dobitni postupak 🤗
Vita oooo da, znam 😉 sta mislis zašto se vraćam u Os? 🙈
Mikica sretnoooo!!! Za puuuno blastica 🍀
Jecika o tome bolje da ti i ne pričam.... prije op AMH bio 36, poslije op 21 🙉
Vita26 hvalaaa 🥰🥰🥰
Bozma prije ovog postupka sam radila test na trombofoliju (koje faktore pojma nemam), samo mi je rekao da nema nista sto bi ukazivalo na trombofiliju.. A clexane daje mislim svima 🙈 i u prvom postupku sam dobijala clexane, bez ikakvih testova.
Mrzim ih! Budem sva modra 🙈
Marta, javila se i ti. Ima šta nova? ja ću krajem tjedna u stimulaciju.
Nada88,ajme to sa cistama i meni isto. Dok sam radila imala sam sistematske svako 2 godine i nikad nikakve ciste i prošle godine, taman pred drugi postupak, svega i svačega po sisama i to prokrvljene ciste pa je bila malo panika. Pomakli smo bili taj drugi postupak dok mi ne punktiraju sve te ciste. Nalaz je bio OK, ali rekla onkologica da obavezno idem na mamografiju, a nisam tada htjela zračit folikule pred stimulaciju. I to sve od samo jednog stimuliranog, ali sam prije njega 2mj.bila na kontracepciji a poslije na Femostonu, možda je i to malo utjecalo.
Super 😊😊😊 neka bude sretno jesi u Citu jesi još doma ili radiš, evo krenule pripreme kod mene za fet čekam mengu… Da li ti trčiš kad krene stimulacija iskreno neda mi se sad pauzirati sa vježbanjem i trčanjem taman sam ulovila rutinu 🙈
Ja treninge prekidam uvijek u stimulaciji, ovisi kolilo dobijes JS. Kod mene to bude jako brzo sve puno folikula i sve napeto i bolno i nije mi preporucljivo naprezat se i riskirat.
Vita26 hvalaaa 🥰🥰🥰
Bozma prije ovog postupka sam radila test na trombofoliju (koje faktore pojma nemam), samo mi je rekao da nema nista sto bi ukazivalo na trombofiliju.. A clexane daje mislim svima 🙈 i u prvom postupku sam dobijala clexane, bez ikakvih testova.
Stvarno i vama daju clexane, a jel ti rekao do kad se koriste ako su testovi na trombofiliju u redu??? Ja sam isto sva modra, sad sam pocela pikat se u bedru,
Nikitta ajme draga, ti stvarno traume prolaziš samo sa uzv-om 🙈 a gdje jos ostalo... al ajde, nesta pozitivno, jajca su tu 😉 sad samo treba biti strpljiv i docekat pravo jaje...
A sto se tiče popravka AMH, nisam te srece 🙈 prije op bio 36, proslo godine( poslije OP) 22, a sad 18... (ja sam to zaokružila na cijele brojeve) 😂 kod mene to ima rapidan pad... mislim jasno mi je bilo da je op srozala AMH, ali bas toliko 😟
Vita26 hvalaaa 🥰🥰🥰
Stvarno i vama daju clexane, a jel ti rekao do kad se koriste ako su testovi na trombofiliju u redu??? Ja sam isto sva modra, sad sam pocela pikat se u bedru,
Prvo do testa, pa onda cemo vidjeti dalje 🤷♀️.. Negdje sam procitala da se clexane, izmedju ostalog, daje zbog toga da bi se umanjile sanse za (i posljedoce) hipera🤷♀️.. Ali ja sam ti totalni laik u svemu ovom.. I jos uvijek radim sta mi se kaze 😂
Nikitta, sad si me utješila. Hvala :)
Baš mi je drago da ti se stanje malo popravilo. Nadam se da će ti prirodnjaci donijeti sreću.
Sortiraj odgovore
Najstariji