Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MikicaC
    13. Svibanj 2020. 13:03

Nada88

MikicaC

Bozma zbog cega se radi taj scratch? Nadam se da si bez problema stigla kuci, ocito je bilo bolno 🙈
    Nada88 znaci bolje da nastavim sa stomakom 😂

Jutros su se javili iz lab-a. Ipak je od 8 bilo samo 6 zrelih, od kojih ss 4 oplodilo. Nadam se da ce se bolje razvijati nego u prvom ciklusu. Transfer u cetvrtak. Vjerovatno nece biti nista za zamrznuti.. Ali sam zadovoljna i ako ostane sta do transfera 🤷‍♀️

Nastavi nije neka razlika, mozda cak stomak laksi. Super brojkica, drzim fige da bude uspjesno! Bas me zanima, nemoj ga zaboravit molim te pitat do kad trebas uzimati clexane!

Vaziii 🙈 

• MikicaC
    13. Svibanj 2020. 13:07

Nikitta

MikicaC daj sreće da se sve 4 lijepo razvijaju 🍀

Hvala draga 🥰 uvijek mislis na sve nas ❤️ 
    Nadam se da ce mi ovaj put istinu reci prije transfera.. Prosli put su mi nekako presutili da se nisu lijepo razvijale 🙈 kao vratili su dvije najbolje.. Ali nisu rekli da ni te 2 nisu dobre 🤷‍♀️🙄

• MikicaC
    13. Svibanj 2020. 13:09

Bozma

MakiST

Bozma da prvi put scratching i uvest ce mi heparine ovaj put (cisto da nesto u glavi promijenim, oni ne mogu naskodit valjda)

i meni isto heparini raspitala sam se mogu li škodit ako nemamo dijagnozu i ne mogu. Sve isto samo umjesto Gonala Menopur.
    MikicaC, evo copy-paste jer ja to ne znam objasnit:
    "Čini se da ozljeda endometrija povećava proizvodnju bijelih krvnih stanica koje luče čimbenika rasta koji reguliraju implantaciju embrija. Drugi je razlog što se nakon ozljede endometrija povećava ekspresija gena koji su odgovorni za pripremu sluznice maternice za implantaciju"
    Opet nešto šta nije dokazano, ali eto ne može škodit.
    Nikita, pa dosta mi je točna M, dan dva razlike, nadam se ako urani ili zakasni da neće ništa utjecat

Nadam se da ce pomoci i da ce postupak uspjeti 🤞🤞.. Ja se vama divim sta vi sve znate i sta ste sve prosle 🥰 Drzim ti fige 🥰

• Blacky89
    13. Svibanj 2020. 13:24

Flower oooo znam... al jos bolje je kad moras tražit 1 lipu 😂 i gledaš u nju a ne vidiš ju 🙈 
    Savjet: Ustani se od racunala, prošetaj, popij vode ili nesto malo pojedi i za 5 min kad se vratiš vidjeti ces. Vjeruj... prosla vec milijun puta to. 
    A za bolne menge nemam savjet 🙉 nemam ih pa ne znam sta je to 

13. Svibanj 2020. 13:27

pele35

Bok svima moje pitanje je vezano uz otezani transfer. Imala sam transfer trodnevnih u 2mj( beta 46 biokemijska) . Ja se nisam mogla opustiti bila sam u stalnom grcu pa tako i moj cerviks. Rekli su mi u polikl.da i otezan transfer moze utjecati na implantaciju. Dali ima netko da je imao isti problem i kako uopce rijesiti to? spremam se za FET u 6 ili 7mj
    Dali uzeti apaurin ili nesto drugo?

Moji su svi transferi bili otezani i bolni, ulaz sa spekulama jezim se kad se sjetim. Ovaj zadnji dobitni sam dobila 2 tablete za smirenje isto me bolilo, al uspilo je.

sunshine25
    13. Svibanj 2020. 13:28

Javljam da je mariettina beta danas 492, imamo trudnicu 😁😁
    Ja u petak idem na fet 🍀🍀

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Blacky89
    13. Svibanj 2020. 13:36

Sunshine sretnoooo!!! 🤞🍀

sunshine25
    13. Svibanj 2020. 13:44

Hvala curke moje 💚 
    Lucija987 je prva trudnica, taman prije cijelog lockdown-a je uspjela dovršiti postupak 😁 
    Inače, marietta je u repromedu pa mi je to dalo malo nade, možda i ja uhvatim sretan vlak 😂 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

flower93
    13. Svibanj 2020. 13:50

Blacky89

Flower oooo znam… al jos bolje je kad moras tražit 1 lipu 😂 i gledaš u nju a ne vidiš ju 🙈
    Savjet: Ustani se od racunala, prošetaj, popij vode ili nesto malo pojedi i za 5 min kad se vratiš vidjeti ces. Vjeruj… prosla vec milijun puta to.
    A za bolne menge nemam savjet 🙉 nemam ih pa ne znam sta je to

Znači iste smo struke  doduše ne radim u računovodstvu, već u kontrolingu, ali vjerujem da je jednako frustrirajuće hehe, a pritisak predaje izvještaja na vrijeme u doba kada istovremeno dogovaram postupak, koma živa  

Čisto za info, prvo zvala Petrovu pa mi rekli da prof Vrčića nema u Petrovoj i nek zovem poliklinku. To sam i napravila, rekli oni meni da će mi se javit. Tada dobivam mail iz Petrove da počinjem sa estrofem tabletama, zovem svog ginića, on šalje tablete u apoteku, mislim si sve riješeno. E pa nije, taman si nađem tu razliku u izvještaju na poslu, zovu me iz poliklinke da nek sve nalaze šaljem njima i da će mi se prof Vrčić javit  kažem im na zaprimljeni mail iz Petrove, a oni meni nek za sad to ignoriram te da će mi se Vrčić javit. aaaaaaa ova korona će nas sve dotuć

Vaki
    13. Svibanj 2020. 14:25

Simba 1989

marijaivaa

Nikitta

Ana26 zaista Božje čudo. Sretno! 😍
    Simba bila sam na jednom postupku ciljanih odnosa kod njih. I par mjesecu u kontaktu s dr. Radončićem. Nije mi sjeo jednostavno. Za moj problem. Za muški problem mislim da su super izbor.
    Bozma bravo, sad dalje neka je sa srećom. Koji dc si radila scratch? 21?

Ni meni nije sjeo R. nikako…
    Previse novaca a nekako sam ocwkivala individualni ji pristup a ne sve po spranci kako cemo lako cemo ne zamaraj se ti nista.. A rezultat 0 bodova.. Ne krivim ga zbog toga nego bas mi nije sjeo nekako mi je pre… Ufuran eto iskreno i ne voli da mu se mijesa u posao, pita nesto preporuci nesto… a ja ipak imam nazalost previse iskustva i nisam prvi put u mpo prici pa da mu slijepo vjerujem sto se nazalost na kraju i obistinilo….

Kod vas je isto muški faktor? Možda griješim ali mislim da je tu najbitniji biolog, a nekako mislim da je u repromedu najbolji.. Svaki savjet je dobro došao naravno.. Ali neznam zašto se nadam pics metodi

Malo da se nadovežem... Nikitta je u pravu. Ja sam odabrala Repromed zbog embriologa Patrik koji je uz Lanu (Lučingerova) jedan od najboljih u RH i šire. On je specijaliziran baš za muški faktor, a nama je to baš trebalo. Doktor Radončić mi je kao i svaki do sad, bitno da on svoj dio odradi dobro pa da Patrik ima s čime raditi.
    Naravno, treba tu i sreće... Nama je uspjelo nakon brdo postupaka u VV. Doktor je kod mene izvrsno pogodio vrijeme za punkciju što na VV nije bio slučaj. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.