Nadalica
Isto kao i ti. 🙈🙈🙈neznam ni dal vise filmove zelim gledati 😅😂😂😂😂uglavnom nekako dani vec ide.
Samo da krene sve u normali
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
cure, imam pitanje koje baš i nema veze sa ovom temom, ali kako ništa ne radi teško se mogu savjetovat sa doktorom, a vi jednako znate. Tare me PMS, koji je svaki mjesec sve gori i gori, valjda to ima veze i sa menopauzom. Kako neću tako skoro u postupak, a i više ne vjerujem u to da mogu ostat trudna, niti na IVF a kamoli bez, razmišljam se da nazovem doktora i tražim recept za kontracepciju i da je pijem do postupka. Je li to pametno s obzirom da imam 40? Probala sam sve i svašta, ulje noćurka, evine kapi, ali ništa mi ne pomaže. imate li vi kakvih preporuka?
cure, imam pitanje koje baš i nema veze sa ovom temom, ali kako ništa ne radi teško se mogu savjetovat sa doktorom, a vi jednako znate. Tare me PMS, koji je svaki mjesec sve gori i gori, valjda to ima veze i sa menopauzom. Kako neću tako skoro u postupak, a i više ne vjerujem u to da mogu ostat trudna, niti na IVF a kamoli bez, razmišljam se da nazovem doktora i tražim recept za kontracepciju i da je pijem do postupka. Je li to pametno s obzirom da imam 40? Probala sam sve i svašta, ulje noćurka, evine kapi, ali ništa mi ne pomaže. imate li vi kakvih preporuka?
Caj od vrkute al onako u finim kolicinama ga piti, maca prah, maticna mliječ...ja bi to sve a i jesam u jedom periodu kombinirala!
Hvala Nada88, vrkutu pijem, a macu sam naručila, čekam da dođe. Jedino još nisam matičnu probala.
Hvala Nada88, vrkutu pijem, a macu sam naručila, čekam da dođe. Jedino još nisam matičnu probala.
Maca je stvarno super stvar, a i maticna mlijec samo moras paziti da je od provjerene osobe, skupa je dosta ali i vrijedi...
Cure imam pitanje. Ja sam zadnju betu vadila 27.3 i bilanje 16, pala je sa 150. Prestala sam s terapijom i prikrvarila za dva dana. I kako pratim s trakicama ovulaciju i nema je. Napravila sam danas test za trzdnocu jer su me malo pocele bolit cice. I on je pozitivan. I zvala sam ponovmo da mi procitaju zadnju betu i sto posto je bila16. Danas mi je 19dan ciklusa. Jel moguce da ima jos ostataka od te bete nakon skoro 3 tjedna. Nije mi nista jasno. Jos sam imala migrene i pila zomig i kafetine. Tak da sam sad sva izvan sebe.
Rekla mi je moja dr da ujutro izvadim betu, najradije bi otisla na hitnu sad
Rekla mi je moja dr da ujutro izvadim betu, najradije bi otisla na hitnu sad
Avama cuda se desavaju i sve je moguce, stvarno cudna prica...ja bi na tvom mjestu odma otisla vaditi betu!
https://ibb.co/f9SnGsm
Evo i slikica
Svasta, tesko da bi ovakva mogla biti crta od bete koja pada i davno je bila 16. Koliko su ti ih vratili na transferu? Da nije prvi odustao i zato beta padala a drugi se tek kasnije implatirao? Ili da ti ovulacija nije puno uranila ovaj mjesec.
Sortiraj odgovore
Najstariji