Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    15. Travanj 2020. 17:50

Nadalica
    Isto kao i ti. 🙈🙈🙈neznam ni dal vise filmove zelim gledati 😅😂😂😂😂uglavnom nekako dani vec ide.
    Samo da krene sve u normali 

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

16. Travanj 2020. 10:11

cure, imam pitanje koje baš i nema veze sa ovom temom, ali kako ništa ne radi teško se mogu savjetovat sa doktorom, a vi jednako znate. Tare me PMS, koji je svaki mjesec sve gori i gori, valjda to ima veze i sa menopauzom. Kako neću tako skoro u postupak, a i više ne vjerujem u to da mogu ostat trudna, niti na IVF a kamoli bez, razmišljam se da nazovem doktora i tražim recept za kontracepciju i da je pijem do postupka. Je li to pametno s obzirom da imam 40? Probala sam sve i svašta, ulje noćurka, evine kapi, ali ništa mi ne pomaže. imate li vi kakvih preporuka?

16. Travanj 2020. 11:25

Bozma

cure, imam pitanje koje baš i nema veze sa ovom temom, ali kako ništa ne radi teško se mogu savjetovat sa doktorom, a vi jednako znate. Tare me PMS, koji je svaki mjesec sve gori i gori, valjda to ima veze i sa menopauzom. Kako neću tako skoro u postupak, a i više ne vjerujem u to da mogu ostat trudna, niti na IVF a kamoli bez, razmišljam se da nazovem doktora i tražim recept za kontracepciju i da je pijem do postupka. Je li to pametno s obzirom da imam 40? Probala sam sve i svašta, ulje noćurka, evine kapi, ali ništa mi ne pomaže. imate li vi kakvih preporuka?

Caj od vrkute al onako u finim kolicinama ga piti, maca prah, maticna mliječ...ja bi to sve a i jesam u jedom periodu kombinirala!

16. Travanj 2020. 11:40

Hvala Nada88, vrkutu pijem, a macu sam naručila, čekam da dođe. Jedino još nisam matičnu probala.

16. Travanj 2020. 12:11

Bozma

Hvala Nada88, vrkutu pijem, a macu sam naručila, čekam da dođe. Jedino još nisam matičnu probala.

Maca je stvarno super stvar, a i maticna mlijec samo moras paziti da je od provjerene osobe, skupa je dosta ali i vrijedi...

• avama
    16. Travanj 2020. 13:46

Cure imam pitanje. Ja sam zadnju betu vadila 27.3 i bilanje 16, pala je sa 150. Prestala sam s terapijom i prikrvarila za dva dana. I kako pratim s trakicama ovulaciju i nema je. Napravila sam danas test za trzdnocu jer su me malo pocele bolit cice. I on je pozitivan. I zvala sam ponovmo da mi procitaju zadnju betu i sto posto je bila16. Danas mi je 19dan ciklusa. Jel moguce da ima jos ostataka od te bete nakon skoro 3 tjedna. Nije mi nista jasno. Jos sam imala migrene  i pila zomig i kafetine. Tak da sam sad sva izvan sebe.

• avama
    16. Travanj 2020. 13:56

https://ibb.co/f9SnGsm
    Evo i slikica

• avama
    16. Travanj 2020. 14:10

Rekla mi je moja dr da ujutro izvadim betu,  najradije bi otisla na hitnu sad

16. Travanj 2020. 14:18

avama

Rekla mi je moja dr da ujutro izvadim betu, najradije bi otisla na hitnu sad

Avama cuda se desavaju i sve je moguce, stvarno cudna prica...ja bi na tvom mjestu odma otisla vaditi betu!

16. Travanj 2020. 14:33

avama

https://ibb.co/f9SnGsm
    Evo i slikica

Svasta, tesko da bi ovakva mogla biti crta od bete koja pada i davno je bila 16. Koliko su ti ih vratili na transferu? Da nije prvi odustao i zato beta padala a drugi se tek kasnije implatirao? Ili da ti ovulacija nije puno uranila ovaj mjesec.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.