Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avama
    16. Travanj 2020. 14:48

Bozma

avama

https://ibb.co/f9SnGsm
    Evo i slikica

Svasta, tesko da bi ovakva mogla biti crta od bete koja pada i davno je bila 16. Koliko su ti ih vratili na transferu? Da nije prvi odustao i zato beta padala a drugi se tek kasnije implatirao? Ili da ti ovulacija nije puno uranila ovaj mjesec.

Samo 1 su vratili

• avama
    16. Travanj 2020. 14:49

Jedino davtestbne valja alinopet ovo mi se nije jos dogodilo

• avama
    16. Travanj 2020. 15:11

avama

Jedino da test ne valja

• Riba
    16. Travanj 2020. 16:28

Pozdrav,trebala sam ici na drugi postupak ivf ali zbog korone mi je odgođeno sve.Zna li netko jesu poceli sa postupcima u Splitu rodiliste.Nitko se na tel ne javlja.Hvala

• Riba
    16. Travanj 2020. 16:32

avama

avama

Jedino da test ne valja

Avama moguce da si trudna,meni se isto dogodilo nakon prvog ivfa gdje je i uspjela trudnoca ali je propalo nakon misec ipo...zatim nakon misec sam ostala prirodno trudna i opet rani spontani,nakon tri godine braka sad cekam drugi postupak ivfa...

JECIKA
    16. Travanj 2020. 16:41

Avama djeluje mi rano da si ostala prirodno trudna  a opet sam procitala za 2-3 slucaja (medju stotine koje sam procitala)da se desilo bas to.. Embrion nakon IVF kao odustao pa se predomislio. Moguce da si i ti jedna od hiljade zena  Javi nam! Bozma ja sam pila maticnu mlijec u medu iz apoteke, 8 eura je doza za dvije nedelje kasika dnevno. Ona se pije mjesec pa pauza 15 dana i sve tako. Moja preporuka je i trcanje kao i dosta koenzima Q10 i kasiku maslinovo ulja svako jutro. Zelim ti puno srece!! 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

JECIKA
    16. Travanj 2020. 17:03

Cure sad sam izasla sa UZV - prema kalemdaru sam 6+1 a prema UZV 5+6, imamo dvije GV - jedna ima srcanu reakciju. Druga je veca u odnosu na prvu i jos uvijek nema reakciju. Pise da nema embrionalni odjek i ne daje mu previse sansi.  svakako ova nasa jedna sreca nas je danas jos vise usrecila  sad cemo da je cuvamo pa sta nam Bog da..

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

16. Travanj 2020. 17:33

Riba

Pozdrav,trebala sam ici na drugi postupak ivf ali zbog korone mi je odgođeno sve.Zna li netko jesu poceli sa postupcima u Splitu rodiliste.Nitko se na tel ne javlja.Hvala

Ja sam 31. bila narucena na konzultacije pa sam poslala mail i odgovorili mi nakon 2 dana da jos ne rade i da je sve za sad odgodjeno i da se javim kad ovo sve prodje. Mislim da ne rade jos

• Riba
    16. Travanj 2020. 18:04

Bozma

Riba

Ja sam 31. bila narucena na konzultacije pa sam poslala mail i odgovorili mi nakon 2 dana da jos ne rade i da je sve za sad odgodjeno i da se javim kad ovo sve prodje. Mislim da ne rade jos

Hvala ti..zvat cemo,nadam se da ce brzo pocet...ja sam bas trebala poceti sa terapijom i odgodili na dan prije..hvala Bogu da nisam jer su zenama zamrzli i cekaju na transfer tako da je izbjegnut dodatni stres

16. Travanj 2020. 19:03

JECIKA

Cure sad sam izasla sa UZV - prema kalemdaru sam 6+1 a prema UZV 5+6, imamo dvije GV - jedna ima srcanu reakciju. Druga je veca u odnosu na prvu i jos uvijek nema reakciju. Pise da nema embrionalni odjek i ne daje mu previse sansi.svakako ova nasa jedna sreca nas je danas jos vise usrecilasad cemo da je cuvamo pa sta nam Bog da..

Jecikaaaaaa kao i kod mene i meni su rekli za ovu drugu da moze i ne mora opstati...kad sam se vratila s pregleda razmisljala sam isto ovako kao ti, a sad kako dani prolaze zelim da se i ona izbori i ostane, nekako mi zao da ode...ali sta Bog da u njegove ruke...bas mi je drago 😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.