Meni danas 17 dan ciklusa i ni danas nema ovulacije, ocito ovaj mjesec nakon postuka nema ovulacije. Bas cudno, ja uvijek imam ovulaciju. Jedino sto je pocela kao neka sluz.
Svašta je moguće nakon stimulacije, ali moguće da ti malo više kasni. Budeš vidjela kroz koji dan....Koje LH trakice koristiš? Pratiš bazalnu?
Meni danas 17 dan ciklusa i ni danas nema ovulacije, ocito ovaj mjesec nakon postuka nema ovulacije. Bas cudno, ja uvijek imam ovulaciju. Jedino sto je pocela kao neka sluz.
Svašta je moguće nakon stimulacije, ali moguće da ti malo više kasni. Budeš vidjela kroz koji dan….Koje LH trakice koristiš? Pratiš bazalnu?
Kotistim one step i uvijek su mi dobro pokazivale, nekoliko puta sam pratila kod dr ovulaciju i bile su sto posto tocne. Ne pratim bazalnu.
A sto je tu je.
Spontani kad krene sam grcevi su doslovno kao pocetak trudova. Za laparo ne znam... U svakom slucaju cure koje ste prosle op drzite se.
Blacky hvala na pitanju, super smo. Ona je predobra beba za sada, spava, cica, smije se na sve i svasta. Mrsavica skroz a duga ko stapic. 😍 Lako i brzo se snađeš sa takvom bebom.
Nada 🤗🤗🤗👍👍👍😁 jeeee nek i drugo zakuca uskoro. Vidis da je krivo izracunala ona dr. Cuvaj se i da ostatak trudnoce bude bezbrizan.
Mylady cestitam na plusicu
Spontani kad krene sam grcevi su doslovno kao pocetak trudova. Za laparo ne znam… U svakom slucaju cure koje ste prosle op drzite se.
Blackyhvala na pitanju, super smo. Ona je predobra beba za sada, spava, cica, smije se na sve i svasta. Mrsavica skroz a duga ko stapic. 😍 Lako i brzo se snađeš sa takvom bebom.
Nada🤗🤗🤗👍👍👍😁 jeeee nek i drugo zakuca uskoro. Vidis da je krivo izracunala ona dr. Cuvaj se i da ostatak trudnoce bude bezbrizan.
Mylady cestitam na plusicu
Ajme Grizli pa ti si mama. 💖 Čestitam!!! Sve najbolje, a malenoj sretno djetinjstvo! 💖🍀💓🥳🥰
Hvala grizli da svi mi nakon godina borbe i suza docekamo to sto si ti...uzivaj sa svojim zlatom ❤
Samo da se javim da sam upravo došla s pregleda i nažalost ništa, prazna GV. Beta je jučer počela padati. Pokušat ćemo da ode samo s prekidom terapije i nadati se najboljem. Sreća je kratko trajala...
None
Samo da se javim da sam upravo došla s pregleda i nažalost ništa, prazna GV. Beta je jučer počela padati. Pokušat ćemo da ode samo s prekidom terapije i nadati se najboljem. Sreća je kratko trajala…
A jojjjj tako mi je žao...nemam rijeci! Cuvaj se i budi jaka!
Curke kako vi ubijate dosadu u ovoj izolaciji ? Ja mislim da sam pregledala sve filmove sto postoje 😂 imal neko neku ideju
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Marita zao mi je😕Drzi se Bice ljedeci put,sve ima svoj zasto😘znam ja kako je to ,ja sam izgubila bebu u visokoj trudnoci,ali Skupiš uvjik snage za dalje❤️
Grizli
Onda tebi nikako nije dosadno uzivas sa mrvicom 🥰🥰🥰
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji