Mylady jel ti to slučajno imas plusic? 😊
Slike se ne mogu ovako učitati, prelistaj stranice foruma, preko nekog linka ih uvitavas (ne znam točno koji), al učitaj nam svakako 👏🏼🙈
Evo me opet znam da sam dosadna i vama i svima oko sebe...ja sam danas bila opet na ultrazvuku i kuca 1 ❤ junačko, drugo imamo embrij al srce se jos ne čuje, ova doktorica sokirana izracunom tjedana trudnoce od one, kaze da sam danas 6+2 i da se nista drugo nije ni moglo viditi do sada....
Evo me opet znam da sam dosadna i vama i svima oko sebe…ja sam danas bila opet na ultrazvuku i kuca 1 ❤ junačko, drugo imamo embrij al srce se jos ne čuje, ova doktorica sokirana izracunom tjedana trudnoce od one, kaze da sam danas 6+2 i da se nista drugo nije ni moglo viditi do sada….
Bravo! Da brzo zakuca i drugo.. I sada se opusti
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Evo me opet znam da sam dosadna i vama i svima oko sebe…ja sam danas bila opet na ultrazvuku i kuca 1 ❤ junačko, drugo imamo embrij al srce se jos ne čuje, ova doktorica sokirana izracunom tjedana trudnoce od one, kaze da sam danas 6+2 i da se nista drugo nije ni moglo viditi do sada….
Odma na pocetku svega me ova doktorica izludila, a inace sam po prirodi panicar i svega me strah...danas vec malo lakse disem...kad ti imas ultrazvuk?
Grizli pa mislim da se razlikuje bol nakon spontanog i bol nakon operacije tjs laparoskopije.. Tjs nsmam pojma. Ja sam vec bila 6ta nedelja kad sam otkrila prvu VM. Liora vjerovatno je i tebi bio emdo lojepo zadebljan. Menstr ce ti trajati krace ali zato ce biti obilna.. Tako je makar meni bila ta prva posle operacije.
Definitivno se razlikuje… Mene u biti je samo 1 spontani bas bolio jer je sam krenuo i dok sam dosla do bolnice vise niceg nije ni bilo osim komadica posteljice, ostala 2 spontana me uopce nisu boljela jer sam imala kako bi se kaze 'missed ab' tj zadrzani spontani tj plod je bio u meni i prestao se razvijati a ja pojma o nicem nisam imala do ultrazvuka…
Laparaskopija me puno vise boljela i oporavak jer je to ipak operacija i rezu te a kiretaza je drugo jer sam bila uspavana i dok sam se probudila malo me boljelo no drugi dan nista…
Marijaiva.. Bas si prosla dosta toga. Nadam se da ce ti iduci pokusaj biti dobitni.. Mene najvise strah ovog missed ab.. Jer to je nesro sto se ocigledno ne predosjeti niti ima simptome..
Da... Grozno je, zadnji put sam skoro 2 tjedna bila sa mrtvim plodom u sebi, najgore je to sto ti tijelo uopce ne registrira da se plod prestao razvijati, nema krvarenja grceva ni icega sto bi upućivalo da nesto nije u redu, isla sam na redovitu kontrolu nakon srcane reakcije u 7 tt i ono sok... Zato koliko god nije dobro cesto ici na ultrazvuk toliko nije ni dobro u tih prvih 3 mjeseca ne ici bar svaki 2 tjedan...
Odma na pocetku svega me ova doktorica izludila, a inace sam po prirodi panicar i svega me strah…danas vec malo lakse disem…kad ti imas ultrazvuk?
A lijepo smo ti rekle da ta doktorica nema pojma vidis da ti ni tjedan trudnoce nije znala izracunati🙈.
Sretno dalje i sad dosta ultrazvuka bar tjedan dva😂
Mylady jel ti to slučajno imas plusic? 😊
Slike se ne mogu ovako učitati, prelistaj stranice foruma, preko nekog linka ih uvitavas (ne znam točno koji), al učitaj nam svakako 👏🏼🙈
Blacky89 plus je veliki!!! Nakon godina muke i postupaka,uspjeli prirodno kako izgleda. Još sam u šoku.
Sortiraj odgovore
Najstariji