Danas sam trebala ići na CB i papu,jer idući mjesec idemo u zadnji postupak preko hzzo.. Međutim evo stigla jučer mjesečnica… Odjednome ulovila panika kako se sve više bliži taj 4.mj 😱😱😱
Stalno se pitam što još mogu napraviti da povećam šansu.. Pogotovo kada vidim koliko se ovoga puta moj muž daje u to.. Sve knedle gutam..
Danas sam tuuurbo osjetljiva 🤣🤣🤣
Ooo draga tako te razumim sve i taj osjecajj i sama sam u toj situaciji🙏🙏🙏 moglo bi ovo biti moje i tvoje vrijemee visee🥰
Vidim da ovaj prirodni nije uspio 😱žao mi je stvarno.. Pa cijelo vrijeme ono hladna kao neće mi uspjeti i kao spremna sam na to.. Ali odjednom sam postala svjesna svega i pitam se jesam li spremna na još jedan poraz.. Ajmeeeeeeeee koja bi to bila sreća 🤩🤩🤩
Ja se pokusavam pripremit za ovaj sadaa upravo sam se isplakla😭😭 i idemo daljee treba skupit forcee i nadaj mo se nasim srecicama i srcekimaa🥰
Više neznam jesam li nešto prosvikala ali mislim da smo se nekako pratile i prošle godine 😊
Ja već kujem plan, znači 4.mj stimulirani, 5.mj prirodni i onda oko 1.mj idemo na donaciju.. Ako ni to ne, onda je to to.. Imam muža, pese i mačka i dobro.. Trenutno idem u tom smjeru…
Koja situacija je kod tebe???
Jeee pratimo se nevaras se i onda smo se pratile pa neka ovo bude nase dobitnooo moj i tvoj🙏🙏😍❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Curke nesto mi naumpade :) jel neka od vas ima iskustva Sa assisted hatching I embryo glue? Jel pomoglo?
Ja san imala oboje al nazalost nista nije pomoglo 🤷♀️😂
Da krenila san vec u Ulmu san 🤗
Slabo je zalipilo 😂😂😂
Pa I nismo tako daleko, ja Sam u Karlsruhe.. Takodjer nije uspjelo 🙈
Vidit cemo sta ce sad ovde bit u ponudi u postupku.
Mozda super bond kakvi 🤦♀️😂😂😂
😂😂😂 Ja razmisljam da sad pokusam I Sa Tim.. Ali ipak nije nikakva garancija 🙈 ili da ja ponesem sekundarno 😂😂
U pon san na uzv pa cu ga pitat sta imaju u ponudi,ako nemaju nista ja ponesen pa ti javin kakvo je stanje 🤦♀️😂😂
Jesi ti sad tu u postupku ili?
Sretno ti 🥰 Ja planiram krajem mjeseca krenuti 🙈 cekam da mi se tsh jos Malo spusti.. U zadnjem mjesecu Sam uspjela Sa 5.5 na 2.4 spustiti, a Doktor Sa nuklerne kaze da sacekam jos mjesec.. Taman da tsh spadne ispod dva. Sta su ti dali za bockanje?
Pozdrav, iskustva s poliklinikom Ivf tj. sa dr Šimunićem? Hvala. Spremam se u postupak kod njih.Svaka i formacija je dobrodošla. Hvala
Hannicao je bila kod njih mislim da je drugi dr vodio i od prve je ostvarila trudnoću iz hvslila ih je da su super 😀, želim ti sreću. Kad idete i koji je vaš problem…
Nizak amh. Bila vec 3 puta na postupku na V. V. u svim postupcima bila sam na terapiji femara ili klomifen. Dobila po jednu dobru js. Osmeročlani embrio vraćali 3 dnp, ali se nije primilo. Jednom nije bilo js. Odlucili smo ici privatno terapija enolva, menopur, orgalutran,pa ne zanimaju iskustva drugih cura.
Koliki ti je amh i ja imam nizak 7.5 imaš terapiju koju sam i ja imala… Dobila sam 6js i dvije još smrzle iz drugog postupka imamo elnova je super vjerujem sa ćeš dobiti više s njom js
Amh mi je 2.2.jos nozi od tvoje. Pocela sam sa pikanje. Sutra pregled, pa dojavim stanje.
Koliko imaš godina... Imaš identična terapiju kao ja elnova je meni super vjerujem da će i tebi dati dobre js 👏kako ti se čini klinika... Jesi pila kaj za kvalitetu js znaš da su ti super smokve u maslinovom ulju proguglaj malo..
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Simba zao mi je zbog bake :(
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ja pijem maticnu i nemam nuspojave, samo neku super energiju kroz cijeli dan, doslovno nisam uopce umorna kao prije, ocistila cijelu kucu nakon posla, skuhala, oprala, svasta nesto sto prije sigurno ne bih mogla bez da ne legnem malo.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
MikicaC Pergoveris i Orgalutran
Hvala ti, takoder i tebi zelim da uspije ovaj put 🤗😍🙏❤
🙏❤💙
Simba1989 zao mi je radi bake ☹
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Vita26 miruj i cuvaj se i odmaraj i sve de biti dobroo🙏🙏🙏🥰🥰
Mare9689, u bolnici sve besplatno. Dobijes ljekove tamo i vratis ako ti ostane.
Greenja uzmem onaj od doctor's best od 600mg. Je da kosta oko 200kn ali nisu mi nikad naplatili onaj pbv sta naplate kad njega samog uzmem. 60 kapsula, i da mi naplate pdv+ postar opet mi je jeftinije nego tu kod nas
A super..tnx,jer san cula da se lijekovi placaju..a nista..idemo opet ispocetka 😃 sutra cu zvat pitat sta,kako,kad.
Nadan se dobit termin prije sezone..jer kad krene nema mi mrde s otoka,pa bi smrzla sve embrije(ako ih bude 🤞) i posli sezone isla na fet. Taman cu jos od lita bit puna vitamina D 😉
Ja - '89, AMH 6,5 + subklinicka hipotireoza
M - '81 Oligoastenozoospermija
Pozdrav svima, evo još jedne nove! :D...muž i ja uskoro krećemo u avanturu mpo pa imam nekoliko nedoumica koje bih htjela podijeliti s vama. Idem od početka. Imam 26 god, pcos i bicornis, nikad nisam bila trudna. Muž ima 31 i oligoastenozoo. pa nas je ginekologica uputila na mpo. Dobili smo uputnice i dok sakupimo sve nalaze trebam ići k svojoj ginekologici te nas ona naručuje za Petrovu, takav je dogovor. Uzela mi je neki dan papu i briseve, još trebam vaditi hormone i napraviti one markere koji su potrebni. Muž treba bris uretere, ejakulat mikrobiološki i također markere. Traže li u Petrovoj još koje nalaze ili je to to? Također me zanima ima li koja iskustva s bicornis (dvoroga maternica) u mpo? Inzistiraju li na uklanjanju pregrade prije postupka ili tek ako će dolaziti do spontanih? Unaprijed hvala na odgovoru i sretno svima u njihovim postupcima! :*
Sortiraj odgovore
Najstariji