Gotov nalaz hormona, sve je u granicama ali nije bajno
LH 12.1
FSH 10.5
AMH mi je opet pao na 3.5
TSH narastao na 2.66
Sta mislite hoce li me primit u stimulaciju sa ovakvim nalazom
Nala, krecemo sa sljedecom mengom, dakle za cca 2 tjedna :/ Bas sam u nekom low feelingu, ne da mi se. Sve si mislim sto nam to sve treba u zivotu, i tak su nam sanse minimalne, para cemo popljuvat da mozemo pol planete za te novce proputovati, muka mi je od vracanja ginicima i pikanjima i sranjima, a ono pred 2 dana sam tocala rit u moru i pila koktele😖 Pokusavam se uvjeriti da se na kraju sve isplati i bla bla, al bas mi je neki uzas dan, ne mogu se priviknuti da opet moram zivit vlastiti zivot
Znam točno na šta misliš, ali opet kao što i sama znaš da ne probate pitala bi se cijeli život zašto nismo probali još ovo... Život je takav garancije nema i šta nosi sutra ne znam ali istina je šta kažu treba uživati u onome što imaš i ići iz dana u dan. Da se boriti treba da i nekad je teško i sve je to normalno i treba si dati i dana kada places i kada piješ heheh ali tima i dana kada si nasmijana i sretna i zato naprijed. Bude prošlo i to pikanje i sva ta sranja ali bar ćeš znati da si dala sve od sebe i to je ono šta moraš gledati. Znam nekad je teško vidjeti pozitivu i ja sam prva koja kazw život nisu samo cvjetići ali opet ima toliko toga gdje se možemo radovati i biti zahvalni na ono što imamo. Znam da si jaka i šaljem ti ovako virtualno malo pozitive... Ja sam jedna od onih koja isto se pripremi na najgori ishod da se ne razočaram ali opet život te uvijek može iznenaditi... Zato glavu gore i korak po korak ili injekcija po injekcija 💪💪❤️
Bozma, ja sam s takvim tsh-om išla u prvi postupak, ali pila sam terapiju. Kakav ti je inače tsh? Ne vidim razlog zašto te ne bi primili, nije jako visok fsh.
Pinky, vratila si seee 😍😍 jesu li vas zezali zbog korone? Ne treba nikome u životu ovo sve kroz što mi prolazimo, ali imaš cilj. Misli na bebača i guraj, kao i sve 😁
Moje menge još nema, polako ludim. Napravila sam test prekjučer, vidi se neka sjenica, ali je definitivno preeeesvijetla da bih se ponadala. Kineza više nemam, možda sutra ujutro napravim još jedan, čist da psihu uvjerim pa možda i procurim 😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Blacky89
Nala33
Evo me curke lezim u krevetu,ima jos malo nekog izcjedka nije ni smedji vise,nego neki sivi ,nadam se da ce proci,bitno da nije iz nutra krvarenje .ali opet doktorica rekla mirovanje.i nadam Ee da ce sljedeci tjeden cuti otkucaj srca.
Kako ste vi? Citam vas i pratim vas
Mala1Znas kako ja kazem ako mi se pusi Zapalicu cu jednu dvje 💪🏻💪🏻💪🏻😂😂😂
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Blacky89Nala33
Evo me curke lezim u krevetu,ima jos malo nekog izcjedka nije ni smedji vise,nego neki sivi ,nadam se da ce proci,bitno da nije iz nutra krvarenje .ali opet doktorica rekla mirovanje.i nadam Ee da ce sljedeci tjeden cuti otkucaj srca.
Kako ste vi? Citam vas i pratim vas
Mala1Znas kako ja kazem ako mi se pusi Zapalicu cu jednu dvje 💪🏻💪🏻💪🏻😂😂😂
Samo leži i odmaraj u čuvaj mrvu ❤️. Obavezno javi kad dodjes u utz... Pomalo i sretno
Ja sam dobro evo jučer obavila utz sve je super, sutra vadim krv i krećem navecer s gonal injekcijama.
Bozma, ja sam s takvim tsh-om išla u prvi postupak, ali pila sam terapiju. Kakav ti je inače tsh? Ne vidim razlog zašto te ne bi primili, nije jako visok fsh.
Pinky, vratila si seee 😍😍 jesu li vas zezali zbog korone? Ne treba nikome u životu ovo sve kroz što mi prolazimo, ali imaš cilj. Misli na bebača i guraj, kao i sve 😁
Moje menge još nema, polako ludim. Napravila sam test prekjučer, vidi se neka sjenica, ali je definitivno preeeesvijetla da bih se ponadala. Kineza više nemam, možda sutra ujutro napravim još jedan, čist da psihu uvjerim pa možda i procurim 😂
Opet sjena 😆😆😆😆
Daj Boze da ovog puta tamni ili bacaj te kineze u pm vidis da od njih nist ne valja i coronu nam donesli😂😂😂😂
sunshine, oko korone samo u hr panika cini mi se. U Tajlandu nitko nista, Doha nitko da bi trepnuo... Cak ni kod nas u biti nas nisu zezali na povratku. A cijeli avion kasljao:):):) Jedan decko krenuo prehladen na put (ocito obicna prehlada) i do kraja je cijelu grupu skoro zarazio, svi kasljali😂 I nitko nas nije nigdje 2x pogledao. A kad nase novine otvoris ko da je apokalipsa:):)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Pozdrav cure...nisam bila par dana na forumu,kuma mi postala baka pa smo festali 2 dana pa u kolacima i tortama...
Slee-bez jajovoda sam ostala 4.2015.god...zahvaljuci svojoj soc.gin koja nije prepoznala da imam pocetak neke upale(neznam naziv na pamet),kad sam krenula na pripreme za postupak na VV,zavrsila sam na operaciji jer ta cista koja je navodno po prici moje soc gin(5god sam s tim zivila)rekla da ne raste i sve ok...međutim kad su me poslali na operaciju da rijeaim cistu kad su me otvorili ja sam bila puna cisti,dr je rekao tjedan dana kasnije da si dosla zivot ti nebi spasio...i tako da sam na taj nacin ostala bez jajovoda..biopsija pokazala dobrocudni tumor...i dr je rekao da se na vrijeme dobila odg terapiju nebi imala nikakvih problema...
Nala33-ja sam imala VM u 3 postupku u rogu maternice,al to je vrlo rijetko 2% ,al eto losa sreca me prati...
Marijaiva-dobivam malen broj js jer dr nece da idu na velike doze ljekova i vece stimulacije zbog sp,kako je on los pa nece da idu pa nece...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Marijaiva, hahahaha 😂😂😂😂 ma nikad više ih neću naručiti, mamicu im!!!
Pink, pa da, znam. Evo mi od ponedjeljka krećemo normalno raditi, Kinezi rade, a dežurni fejs komentatori najavlju apokalipsu 😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
I toliko sam nervozna ovi dana da cu popizdit,imam osjecaj da mi u grlu stoji ,,knegla,, imam osjecaj da cu se ugusiti...bojim se najgorega,covjek razmislja o svemu...i odem vec 3×kod dr one me pogladi po glavi kao malo dijete od 5 god i aj kuci...ja umislila e daj boze da jesam...Bojim se da nijr stitnjaca ili nedaj Boze rak😭😭...popizdit cu sa psihom..danas opet idem popodne dr i zahtjevat da mi da uputnicu za ultrazvuk grla i da izvadim cijelu krvnu sliku...e to naravno tek u pon mogu ujutro radit...ma tako minje ova 2020 lose pocela da ludim..🙈
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Sortiraj odgovore
Najstariji