Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    04. Ožujak 2020. 20:23

Samo_Sanja

Ja gotova sa pregledom, sve super ❤ kuca, ali kaže doktorica da se još ne može čuti ali sam vidjela kako titra 😍😍😍
    Lijepo je bebica narasla od prošlog pregleda, veličina dogovara 8 tjednu i ja gotova sa putovanjima za Osijek, jedino za onaj nifty test ako nema nigdje dalje onda ću doći u Osijek u 12 tt
    https://ibb.co/wWvQ5jb

Bravoo cestitaaam 🥳🥳🥰🥰

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    04. Ožujak 2020. 20:31

SmaileA braavooo🥰🥳 i samo opusteno i bice sve ureduu  vjerujem u tooo

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Simba 1989
    04. Ožujak 2020. 21:10

Belaaa

Simba 1989

Danas sam trebala ići na CB i papu,jer idući mjesec idemo u zadnji postupak preko hzzo.. Međutim evo stigla jučer mjesečnica… Odjednome ulovila panika kako se sve više bliži taj 4.mj 😱😱😱
    Stalno se pitam što još mogu napraviti da povećam šansu.. Pogotovo kada vidim koliko se ovoga puta moj muž daje u to.. Sve knedle gutam..
    Danas sam tuuurbo osjetljiva 🤣🤣🤣

Ooo draga tako te razumim sve i taj osjecajj i sama sam u toj situaciji🙏🙏🙏 moglo bi ovo biti moje i tvoje vrijemee visee🥰

Vidim da ovaj prirodni nije uspio 😱žao mi je stvarno.. Pa cijelo vrijeme ono hladna kao neće mi uspjeti i kao spremna sam na to.. Ali odjednom sam postala svjesna svega i pitam se jesam li spremna na još jedan poraz.. Ajmeeeeeeeee koja bi to bila sreća 🤩🤩🤩

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Lucija987
    04. Ožujak 2020. 21:11

Belaaa

Da vas pitam cure jel tko ima iskusta sa Poljakom u Splitu?
    Ja sada kontam cisto otic na konzultacije i da vidi sve ove moje nalaze i postuke neuspijele sta ce reci sta vi mislite ???
    Za njega kazu jako velika uspijesnost pa eto ako bi danas sutra skupila za privatno mozda u njega?

Ja san bila kod Poljaka i eto neznan sta da ti kazen iskreno
    Ja stvarno ne ulazin u niciju strucnost daleko od toga.Direktan je stvarno,sta te zanima pitas i odgovori ti.
    Al tek kad prominis kliniku onda mozda vidis neke propuste ako ih tako mozemo nazvat jel🤷‍♀️
    Ja san isto isla u njega jer san medu prijateljicama cula i dobre i lose stvari
    Nekima je upalilo iz prve drugima nije i ono standard ko i kod svakoga pretpostavljan
    Al eto ja san se ipak odlucila za promjenu klinike 😉

🙏❤💙

Simba 1989
    04. Ožujak 2020. 21:15

SmileA

Samo_Sanja

Ja gotova sa pregledom, sve super ❤ kuca, ali kaže doktorica da se još ne može čuti ali sam vidjela kako titra 😍😍😍
    Lijepo je bebica narasla od prošlog pregleda, veličina dogovara 8 tjednu i ja gotova sa putovanjima za Osijek, jedino za onaj nifty test ako nema nigdje dalje onda ću doći u Osijek u 12 tt
    https://ibb.co/wWvQ5jb
    Samo_Sanja cestitaaam😃☺️🤗❤️ prekrasna je slicica! Sad lijepo se opusti i maksimalno uzivaj🤗🥰
    Vita, Simba1989, Lala1982,hvala vam puno na podrsci i lijepim zeljama!☺️🥰
    Evo stigao nalaz Bete HCG = 396.80! 🙏🙏Tako da super uduplala se. Samo da mi jos stane taj iscjedak, dns je malo i jaci ali tjesi me dok nema svjeze krvi, od danas sam na mirovanju, pa nadam se da ce se smiriti.

Bravooo.. Čestitam od srca 
    Zaista je sve moguće 😍😍😍

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

04. Ožujak 2020. 21:15

Lucija987, kod koga si sad?  

Lucija987
    04. Ožujak 2020. 21:18

Bozma

Lucija987, kod koga si sad?

U Njemackoj sam sad 

🙏❤💙

Makarska
    04. Ožujak 2020. 21:38

Drage moje ima dosta vrimena da vas pratim...ja sam krenila u prvi postupak ivf+icsi u 10-om misecu ,ja imam nizak AMH (drugo je sve ok),a muz ima oligoasthenozoospeemia,meni se desni jajnik podiga povise maternice i iz njega nismo mogli izvuci nista(doktor nije tia riskirati i takniti i ostetiti maternicu),a iz livoga smo imali samo tri koje se nisu oplodile,tako da prvi pokusaj je bia katastrofa,drugi pokusaj smo imali pocetko 1-og miseca,prominili smo terapiju ,desni jajnik je reagira isto ali se zato livi pokaza ovaj put super i uspili smo...vracali smo ih nakon tri dana u maternicu i evo vec 8 tjedana sam trudna (bili su blizanci ali jedno je jednostavno 'nestalo')ali mi smo zadovoljni i sa jednom bebom ...e sad mi smo bili u Cita,tu sam od pocetka tila ici jer sam cula da je doktor P odlican i njegov tim...doktor je izravan sta se meni osobno svida(jer koliko placam a da mi laze nebi bilo ok) i reka nam je sve izravno i mi smo se tribali samo odluciti,nebi ga minjala za nista ,da opet moram ici ,isla bi kod njih,evo miniz drugog puta smo uspili,i isli smo tako opusteno u zo sve i virovali smo...zelim vam svima skupa da uspijete i da ne odustajete 🤗

• SmileA
    04. Ožujak 2020. 21:44

Belaaa

SmaileAbraavooo🥰🥳 i samo opusteno i bice sve ureduu vjerujem u tooo

Hvala ti draga Belaaa! 🥰 Takoder drzim fige da ti sljedeci postupak bude dobitan i da ti docekas svoju srecu!🤗🍀🤞😘😘

🌈💙👣🙏

Slee
    04. Ožujak 2020. 23:08

Meni sutra 3dc i idem vaditi sve zivo, povnoviti hormone, amh, stitnjacu i krvnu grupu i te gluposti. 
    Je trebam biti na taste za sve to? Mozda glupo pitanje, ali ja sam stvarno uzasno gladna cim otvorim oci hahahahahha
    I kod nas se vadjenje ceka sto godina, da ne bi slucajno brizna smrsavila cekajuci 😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.