Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Ožujak 2020. 15:59

MakiST cekam M pa cu vadit krv, ako mi opet ne uleti vikend. A ne bi opet kod njih, dva puta sam se pokusala upisat, drugi put su me i upisali pa sam se ja ispisala. Ne pase mi to njihovo pijenje kontracepcije ili Femostona po pola godine pa postupak ako su ok hormoni nakon svega. Meni je 40 godina, nemam ja vremena za to. Ako budu ok hormoni pokusat cu u petrovu.ako budu losi skupljat cemo lovu za donaciju.

sunshine25
    03. Ožujak 2020. 16:00

Flower, nisam znala ni ja, zato i pitam.. znam da mogu pri odmrzavanju odustati, iako je danas i to rijetko. Ali u svakom slučaju dobar rezultat, navijamo za mrvicu u trbuhu 😊😊🤞

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• avama
    03. Ožujak 2020. 16:01

Evo ja danas bila na punkciji, bilo je 10 stanica. Sad cekam jutro da vidim dalje.

• Blacky89
    03. Ožujak 2020. 16:37

Simba 😂 moj dodje vikendom uglavnom... nekad bude da ne ide, a sad kad bismo trebali vadit sve nalaze, taman mu se sad potrefilo da ima posla ne zna gdje bi prije. No dobro, mjesec dva ni tam ni vam... a za ovo kad si u postupku i kad je doma... o to te skroz razumijem 😂😂😂
    Flower sretno u čuvanju mrve i da nam javiš veliku betu 🙏
    Samara takodjer 🙏🤞
    Avama lijep broj stanica... kad ces znat koliko se oplodilo? 🤞
    Maki super! Jesi sad malo mirnija? 

Simba 1989
    03. Ožujak 2020. 17:01

Blacky89

Simba 😂 moj dodje vikendom uglavnom… nekad bude da ne ide, a sad kad bismo trebali vadit sve nalaze, taman mu se sad potrefilo da ima posla ne zna gdje bi prije. No dobro, mjesec dva ni tam ni vam… a za ovo kad si u postupku i kad je doma… o to te skroz razumijem 😂😂😂
    Flower sretno u čuvanju mrve i da nam javiš veliku betu 🙏
    Samara takodjer 🙏🤞
    Avama lijep broj stanica… kad ces znat koliko se oplodilo? 🤞
    Maki super! Jesi sad malo mirnija?

I moj bio 6mj doma i sada krenem hodati opet po bolnicama i on opet teren.. Ali s obzirom koliko njemu to sve jako teško pada najviše bi voljela da bogac nezna ni kada idem na transfer.. Čekaj kada ti ideš?? 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• Ana26
    03. Ožujak 2020. 17:17

Čestitke curama na pozitivnim betama. 
    Da li na VV daju opću anesteziju kod aspiracije folikula? 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

03. Ožujak 2020. 17:34

Avama, je li te boli, ima li ista od hipera ovaj put? Ajd nek se sve oplode i da rodis bar dvoje djece iz ovih 10.
    Flower nekako sam sigurna da ce tebi upalit iz prve.
    MakiST, mozda se pratimo u 5mj.

flower93
    03. Ožujak 2020. 17:36

Bozma nemoj mi to pricat 🤦‍♀️ hehe, nadam se, ali mislim da sam se dosta dobro psihicki pripremila na nulu. Imamo jos 🐧, a ako ni to, ovo nam je tek 1.postupak. Ovo je maraton, pa zato... Uh, ne usudim se previse nadat  🙏

03. Ožujak 2020. 17:45

flower93

Bozma nemoj mi to pricat 🤦‍♀️ hehe, nadam se, ali mislim da sam se dosta dobro psihicki pripremila na nulu. Imamo jos 🐧, a ako ni to, ovo nam je tek 1.postupak. Ovo je maraton, pa zato… Uh, ne usudim se previse nadat 🙏

Flover, imala si 18 stanica? Da li  ostalih 6 stanica zamrznuto ili(jer po zakonu max 12 smije u oplodnju) ? Daleko od toga ovoo je oodlican rezultat ali čitam jer 18 stanica je stvarno puno za 5 blastica. 

• Mar35
    03. Ožujak 2020. 17:48

Bok svima ☺ imala sam transfer trodnevnih embrija,zavrsilo je biokemijskom t. Od transfera sam bila u hiperu koji se pogorsavao sve do menge. Menga je oskudna ali bolovi su neopisivi posebno navečer .u četvrtak imam pregled i bas me brine . Dali je to normalno da toliko boli?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.