Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    03. Ožujak 2020. 19:58

Bozma

Cini mi se da vi sve pijete estrofem u postupcima, meni ga nikad nisu dali

Meni je u prvom postupku dao, sad nije... :/ 

Nina985
    03. Ožujak 2020. 19:59

Bok cure, pitanjce imam. U subotu će mi biti 14 dana od inseminacije i tada bih kao trebala betu vaditi. S obzirom da je subota, jedino privatni labosi rade. Šta mislite jel već mogu u petak vaditi betu iz krvi? 

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

Green
    03. Ožujak 2020. 20:02

Grizli , a moze i bilo tko tko ima iskustva s maticnom mlijeci. Kupila sam ovu koju je Grizli preporucila od Vebera, rekli su mi kolicinu zrna graska svaki dan ispod jezika. A koliko dugo? Mjesec dana? Kada si ti vidjela prve rezultate i kako su se uopce ocitovali rezultati?? Ocito bebica je rezultat to mi je jasno :))))) ali me zanima da li si konkretno nesto uocila da vidia da ti pomaze ili ?

Vita26
    03. Ožujak 2020. 20:08

Vuky
    Ja u postupku prosle godine u 9mj usla sa tsh 3,5 imala sam super jajne stanice.i sad sam isla na transfer sa tsh 4,5 ,i primila se.pijem Eutyrox jedan dan75mg drugi 50mg ,Sad samo cesce kontrolirati i terapiju uzimati.
    Nadam se da ce ti sve biti dobro i da ostaces trudna sto prije😘
    Od pocetka sam se jako brinila za stitnjacu,ali sad nekako jednostavno sam rekla sebi da cu biti opusten polako.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

03. Ožujak 2020. 20:09

vuky

Bozma

Meni je u prvom postupku dao, sad nije… :/

Meni je na zadnjem uzv prije punkcije sestra komentirala endometrij 7mm, sigurno ce ici estrofem, ali nije mi nista dao. Koliki vama bude endometrij prije punkcije?

• Taine
    03. Ožujak 2020. 20:10

Marta...

Taine

Pozdrav, iskustva s poliklinikom Ivf tj. sa dr Šimunićem? Hvala. Spremam se u postupak kod njih.Svaka i formacija je dobrodošla. Hvala

Hannicao je bila kod njih mislim da je drugi dr vodio i od prve je ostvarila trudnoću iz hvslila ih je da su super 😀, želim ti sreću. Kad idete i koji je vaš problem…

Nizak amh. Bila vec 3 puta na postupku na V. V. u svim postupcima bila sam na terapiji femara ili klomifen. Dobila po jednu dobru js. Osmeročlani embrio vraćali 3 dnp, ali se nije primilo. Jednom nije bilo js. Odlucili smo ici privatno terapija enolva, menopur, orgalutran,pa ne zanimaju iskustva drugih cura. 

Taine

Samara
    03. Ožujak 2020. 20:14

Vita kak da spavam na trbuhu nakon transfera kad ne mogu cice ni trbuh pipnut od boli a kamoli da ležim na njima 🤣😂

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

03. Ožujak 2020. 20:15

Nina985

Bok cure, pitanjce imam. U subotu će mi biti 14 dana od inseminacije i tada bih kao trebala betu vaditi. S obzirom da je subota, jedino privatni labosi rade. Šta mislite jel već mogu u petak vaditi betu iz krvi?

Mislim da mozes. Curama koje su trudne test pokaze vec 12 dana od ovulacije crtu

03. Ožujak 2020. 20:16

Taine, koliki ti je AMH? Nisu ti osim Femare davali nista drugo? 

• brita
    03. Ožujak 2020. 20:51

Bozma

vuky

Bozma

Meni je u prvom postupku dao, sad nije… :/

Meni je na zadnjem uzv prije punkcije sestra komentirala endometrij 7mm, sigurno ce ici estrofem, ali nije mi nista dao. Koliki vama bude endometrij prije punkcije?

Meni navukli sa estrofemom na 6.5 ,zato smo i odustajali 6 mj do transfera,i fet bio na 6.8 jel  je kod mene to tak 🤔ali bas cudno da ti nisu dali,a da ih pitas 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.