Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    03. Ožujak 2020. 20:54

Simba vadim sve nalaze jer su istekli... ako uspijem sve obavit ovaj ciklus i bude ok, s idućim bih mogla u stimulaciju... ako ne, onda onaj poslije... svaki put sam zurila i požurivala sve, E ovaj put necu. Ako moram cekat jos jedan dva ciklusa cekat cu... nekako mi se čini da time sto sve forsiram nisam nista napravila... uvijek negdje zurim... 
    Maki ugledat cemo mi sve jednom ne samo pluseve, nego naše bebe 😍
    Nina mozes slobodno radit betu u petak
    Vuky razumijem sve o čemu govoriš... mm kad nije tu kao da mi nedostaje jedan dio mene... nekako sam drugačija... on uvijek kaze kako kukam kad ga nema, a kad dodje onda gundjam na njega 😂 pa reko to mi je posao 😂😂😂

Marta...
    03. Ožujak 2020. 21:06

Taine

Marta...

Taine

Pozdrav, iskustva s poliklinikom Ivf tj. sa dr Šimunićem? Hvala. Spremam se u postupak kod njih.Svaka i formacija je dobrodošla. Hvala

Hannicao je bila kod njih mislim da je drugi dr vodio i od prve je ostvarila trudnoću iz hvslila ih je da su super 😀, želim ti sreću. Kad idete i koji je vaš problem…

Nizak amh. Bila vec 3 puta na postupku na V. V. u svim postupcima bila sam na terapiji femara ili klomifen. Dobila po jednu dobru js. Osmeročlani embrio vraćali 3 dnp, ali se nije primilo. Jednom nije bilo js. Odlucili smo ici privatno terapija enolva, menopur, orgalutran,pa ne zanimaju iskustva drugih cura.

Koliki ti je amh i ja imam nizak 7.5 imaš terapiju koju sam i ja imala... Dobila sam 6js i dvije još smrzle iz drugog postupka imamo elnova je super vjerujem sa ćeš dobiti više s njom js

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    03. Ožujak 2020. 21:08

vuky

Vita pvt mi nije ni kontrolirao, samo dignuo dozu eutiroxa ful, sa 75 i TSH 3,5, na 150, jer mi je nakon prvog postupka isao na 5,2…. radje bi da mi bude ovako za sljedeci postupak da mi ne brane zbog toga! Mislila sam da su mi
    lose js zbog tsh, tj. da su mi losije zbog toga… pa zato se nadam da ce ipak sa ovim tsh biti bolje!
    Martafizioterapeut sam i dolje u struci nista nema, pllan je da otvorim svoje, ali mi je previse sad i to, jer od bebe necu oduati dok ikakve nade ima… a bas mi tesko pada razdvojenost… a i njemu… introvertni smo oboje… tak da… stresno ali hendlamo…rekla sam jos jedan postupak pa dajem otkaz i gotovo… smisliti cemo vec nesto!

Kužim draga navijam da ovaj sad postupak bude dobitan 💚 pa lipo na porodiljni pa onda svoj biznis 👏

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Nina985
    03. Ožujak 2020. 21:57

Bozma i Blacky89 hvala vam na odgovoru. Onda u petak radim mada mi se nekako čini da stiže vještica jer su mi danas izbili prištići na bradi kao i svaki mjesec pred mengu.

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

VM
    03. Ožujak 2020. 22:44

Mar35

Bok svima ☺ imala sam transfer trodnevnih embrija,zavrsilo je biokemijskom t. Od transfera sam bila u hiperu koji se pogorsavao sve do menge. Menga je oskudna ali bolovi su neopisivi posebno navečer .u četvrtak imam pregled i bas me brine . Dali je to normalno da toliko boli?

Mar35 meni je menga bila tolko bolna ko da sam svaki dan na punkciji, mislila sam da ce mi se jajnici razletiti, popila sam kutiju tableta za bolove

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

• Mar35
    03. Ožujak 2020. 22:59

VM

Mar35

Bok svima ☺ imala sam transfer trodnevnih embrija,zavrsilo je biokemijskom t. Od transfera sam bila u hiperu koji se pogorsavao sve do menge. Menga je oskudna ali bolovi su neopisivi posebno navečer .u četvrtak imam pregled i bas me brine . Dali je to normalno da toliko boli?

Mar35 meni je menga bila tolko bolna ko da sam svaki dan na punkciji, mislila sam da ce mi se jajnici razletiti, popila sam kutiju tableta za bolove

Hvala ti . Šta sam sve prošla izdržala budem i ovo

• Gelica
    03. Ožujak 2020. 23:12

vuky

Bozma

Cini mi se da vi sve pijete estrofem u postupcima, meni ga nikad nisu dali

Meni je u prvom postupku dao, sad nije… :/

To ti ovisi o dr. Alebic ga daje uvijek svima, Škvorc samo u fet u. U mariboru ga isto ne dobijes..

Samo_Sanja
    04. Ožujak 2020. 04:41

Slee ooo kolegice 😀 Baš jučer imali sjednicu, za mene je to uzvišeni posao, ono na visokom nivou, mada su štrajkali za male plaće i sve.. nekako mi je kul što sam dio toga 🙂
    Cure koje čekaju transfer i koje su već bile želim vam puno sreće ❤❤ Meni je sestra poslje transfera rekla sat vremena lezi na leđima a sat na stomaku, i tako i jesam i uspijelo je.. cimerica iz sobe je samo na stomaku ležala i njoj je uspjelo, pa možda ima nešto u tome! 

Ja baš putujem za Osijek 🚂 danas ultrazvuk.. nadam se da je sve oke pošto nemam nikakve simptome.. samo da mi pusti da čujem 💗 jer prošli put nije, samo mi je rekao da je trudnoća u redu

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

• SmileA
    04. Ožujak 2020. 07:00

Samo_Sanja

Sleeooo kolegice 😀 Baš jučer imali sjednicu, za mene je to uzvišeni posao, ono na visokom nivou, mada su štrajkali za male plaće i sve.. nekako mi je kul što sam dio toga 🙂
    Cure koje čekaju transfer i koje su već bile želim vam puno sreće ❤❤ Meni je sestra poslje transfera rekla sat vremena lezi na leđima a sat na stomaku, i tako i jesam i uspijelo je.. cimerica iz sobe je samo na stomaku ležala i njoj je uspjelo, pa možda ima nešto u tome!

Ja baš putujem za Osijek 🚂 danas ultrazvuk.. nadam se da je sve oke pošto nemam nikakve simptome.. samo da mi pusti da čujem 💗 jer prošli put nije, samo mi je rekao da je trudnoća u redu

Samo_Sanja sretnoo!😃🤗🙏🍀❤️ Bit ce ovo divan i poseban dan za tebe!
    Nego ja sam jucer radila cijeli dan 11 sati na poslu, i naravno na kraju dana pojavio mi se svjetlosmedi iscjedak, ne da sam u brizi nego ono😭 dns ga jos imam, mislim vidi se da je kao neka stara zaostala krv, da nije svjeze ali svejedno se brinem.
    Sad bas idem vaditi 2 betu pa da vidimo jel se pravilno dupla🙏🙏🙏🙏

🌈💙👣🙏

Samo_Sanja
    04. Ožujak 2020. 07:29

SmileA

Samo_Sanja

Sleeooo kolegice 😀 Baš jučer imali sjednicu, za mene je to uzvišeni posao, ono na visokom nivou, mada su štrajkali za male plaće i sve.. nekako mi je kul što sam dio toga 🙂

Samo_Sanjasretnoo!😃🤗🙏🍀❤️ Bit ce ovo divan i poseban dan za tebe!
    Nego ja sam jucer radila cijeli dan 11 sati na poslu, i naravno na kraju dana pojavio mi se svjetlosmedi iscjedak, ne da sam u brizi nego ono😭 dns ga jos imam, mislim vidi se da je kao neka stara zaostala krv, da nije svjeze ali svejedno se brinem.
    Sad bas idem vaditi 2 betu pa da vidimo jel se pravilno dupla🙏🙏🙏🙏

SmileA Hvala ti 😘❤ i tebi sretno za betu, da bude sve u redu 🥰 zna se pojavit smeđi iscjedak u ranoj trudnoći ali nije ništa za brigu.. bitno da nije svježa crvena i da ne ide jako.. Ako se brineš odi na pregled nakon bete pa ćeš biti mirna, sretnooo 🍀🍀🍀

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.