Ana26,
ako sam dobro upućena, ne.
Flower, jedva čekamo da javiš betu. :)
Curke, za nas kojima će biti prvi put... je li transfer bolan? Koliko traje vremenski?
Stiže nam curica 💓
Ana26,
ako sam dobro upućena, ne.
Flower, jedva čekamo da javiš betu. :)
Curke, za nas kojima će biti prvi put… je li transfer bolan? Koliko traje vremenski?
Nije bolan,ja sam se nekak cudno smjestila /legla😂 pa mi je bilo nelagodno malo,trebas se sto vise opustiti, meni je maternica u obliku s pa im je trebalo 15 min ,morali su mijenjati alat 😂
Vuky
Mislis da ti tsh problem je? Ili ti nedaju u postupak zbog njega?
Evo ja sam ostala trudna sad sa malo povišenim tsh 4,5 prije postupka su mi povećali terapiju Eutyrox .
I znam kako ti je sto se tice samoće.i razumjem te.ja sam stalno sama .i stalno cekam da dodje 🙈🙈
Drzi se Bice to sve dobro ,misli pozitivno
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Flowerbakt u urinu kombiniraj i sa suhim brusnicama, skuhaj caj od njih i poslije ih pojedi.
S obzirom da ste imali puno stanica, drzim fige i da imate dovoljno smrzlica🤞
Nadam se da ce te pustiti iz bolnice i trebas paziti malo, kani se ciscenja kuce sad😅 😁
Maltezer kad idete na fet? Mene je Luca pitala jel idemo u prirodnom ili sa estrofemom, s obzirom da mi menge setaju malo zadnje vrijeme odluka je pala na estrofem🙄
Slee umirem od smijeha na tvoju cimericu i rupu😂😂😂 svasta 🙈
Ja prijavljujem bolove u cicama, menga bi trebala u cet doci. Prva ovulacija i prva bol prije menge ima god dana💪 Mislim, da ih osjetim, ova stim je vratila stvari na mjesto😁
Meto
trebala bih dobiti stvari sredinom mjeseca pa se javiti njoj. Ciklusi su mi inače uredni, samo mi je ovaj put nakon transfera kasnio dva dana. Znači ona bi mogla mene pitati kako ja želim?
Ja ne znam što je pametnije
Što da kažem?
Flower
Navijemo za veliku Betu💪🏻💪🏻🥰
Ostale cure koje imaju pozitivne Bete Cestitam od srca ,sad korak po korak dalje😘
Ostale koje idu na punkcije nek imaju sto vise jaja i ljepe blastice ,i nel bude uzspjesne transfera,preporuka spavanje posle transfera spavati na trbuhu😀
PlavaMK
Zao mi je,Drzimo fige sljedeci put,ipak je nesto desavalo,cim je Beta bila ovakva,uzspjeces ,bebica te ceka🥰🥰
Nisam bila dan i pol ovde 🙈🙈imam sta citati
Avama, je li te boli, ima li ista od hipera ovaj put? Ajd nek se sve oplode i da rodis bar dvoje djece iz ovih 10.
Flowernekako sam sigurna da ce tebi upalit iz prve.
MakiST, mozda se pratimo u 5mj.
Hvala nadam se da ce biti sve kako treba
Za sad me ne boli, malo jajnici kao da imam m. Rekli su da ne bi trebao biti hiper ovaj put. Nadam se da ce dobro proci.
Ujutro cu znati koliko se oplodilo i kad je transfer
Cini mi se da vi sve pijete estrofem u postupcima, meni ga nikad nisu dali
Vita pvt mi nije ni kontrolirao, samo dignuo dozu eutiroxa ful, sa 75 i TSH 3,5, na 150, jer mi je nakon prvog postupka isao na 5,2.... radje bi da mi bude ovako za sljedeci postupak da mi ne brane zbog toga! Mislila sam da su mi
lose js zbog tsh, tj. da su mi losije zbog toga... pa zato se nadam da ce ipak sa ovim tsh biti bolje!
Marta fizioterapeut sam i dolje u struci nista nema, pllan je da otvorim svoje, ali mi je previse sad i to, jer od bebe necu oduati dok ikakve nade ima... a bas mi tesko pada razdvojenost... a i njemu... introvertni smo oboje... tak da... stresno ali hendlamo...rekla sam jos jedan postupak pa dajem otkaz i gotovo... smisliti cemo vec nesto!
Sortiraj odgovore
Najstariji