Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    03. Ožujak 2020. 18:02

Meni TSH sada 0,64, cekam jos nalaz vitamina D, krvna slika mi je uredna.... sad nebi smjelo biti zapreka... valjda...nadam se... idem kod doktora u Ri 16.03. a u Zg 10.3. pa  cu odluciti kamo cu... 
    Kad ste na muzevima i da nisu tu, ja se vratila u Ri  a posso, muz ostao doli 500km daleko i tek za 2 tjedna se vidimo i ocajna sam a svima to smjesno, da smo ko djeca, a meni on toliko fali... samo radim i cekam da dode :( 

vuky
    03. Ožujak 2020. 18:07

PlavaMK zao mi je 😞 kvragu... 

• Taine
    03. Ožujak 2020. 18:08

Pozdrav, iskustva s poliklinikom Ivf tj. sa dr Šimunićem? Hvala. Spremam se u postupak kod njih.Svaka i formacija je dobrodošla. Hvala

Taine

vuky
    03. Ožujak 2020. 18:09

flower super je sto si realna, ja sam bila u oblacima prvi put... pa sam upala u bad .... ti si realna i na zenlji ... neka te iznenadi pozitivno 🤞🏻❤️

flower93
    03. Ožujak 2020. 18:11

marijaiva

flower93

Bozma nemoj mi to pricat 🤦‍♀️ hehe, nadam se, ali mislim da sam se dosta dobro psihicki pripremila na nulu. Imamo jos 🐧, a ako ni to, ovo nam je tek 1.postupak. Ovo je maraton, pa zato… Uh, ne usudim se previse nadat 🙏

Flover, imala si 18 stanica? Da li ostalih 6 stanica zamrznuto ili(jer po zakonu max 12 smije u oplodnju) ? Daleko od toga ovoo je oodlican rezultat ali čitam jer 18 stanica je stvarno puno za 5 blastica.

Njih 8 je bilo nezrelo, a ostalo se nije dobeo razvijalo. Kod nas je problem dosta los spermiogram pa je to bilo i za ocekivat. 

flower93
    03. Ožujak 2020. 18:13

vuky

flowersuper je sto si realna, ja sam bila u oblacima prvi put… pa sam upala u bad …. ti si realna i na zenlji … neka te iznenadi pozitivno 🤞🏻❤️

Puno ljudi mi to kaze da sam cak i prerealna 😀 nasi roditelji vec planiraju festu, a suprug i ja planiramo put krajem ozujka 🤦‍♀️😎

Slee
    03. Ožujak 2020. 18:19

Flower, super je sto si takva!
    Vuky dobro dosla u kisnu Rijeku!

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Marta...
    03. Ožujak 2020. 18:31

vuky

Meni TSH sada 0,64, cekam jos nalaz vitamina D, krvna slika mi je uredna…. sad nebi smjelo biti zapreka… valjda…nadam se… idem kod doktora u Ri 16.03. a u Zg 10.3. pa cu odluciti kamo cu…
    Kad ste na muzevima i da nisu tu, ja se vratila u Ri a posso, muz ostao doli 500km daleko i tek za 2 tjedna se vidimo i ocajna sam a svima to smjesno, da smo ko djeca, a meni on toliko fali… samo radim i cekam da dode :(

A joj Vuky to je baš koma 😢😞kad ste u svemu ovome i razdvojeni 😢🙈. Jel si tražiš doma posao nadam se da ćeš nešto naći jer je ovo koma prolaziti a još kad si sam ma jojj 🙈🙈. Ideš kod Vrčića koliko uzimaš eutiroxa sad. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

03. Ožujak 2020. 18:32

flower93

vuky

flowersuper je sto si realna, ja sam bila u oblacima prvi put… pa sam upala u bad …. ti si realna i na zenlji … neka te iznenadi pozitivno 🤞🏻❤️

Puno ljudi mi to kaze da sam cak i prerealna 😀 nasi roditelji vec planiraju festu, a suprug i ja planiramo put krajem ozujka 🤦‍♀️😎

I bolje da I takva, na dobro se lako naviknuti a visoka ocekivanja bace u bed.. Realnost s dozom nade je najbolje..
    Onda je to SUUPER rezultat s obzirom na dijagnozu. 
    Sretno! 

Marta...
    03. Ožujak 2020. 18:35

Taine

Pozdrav, iskustva s poliklinikom Ivf tj. sa dr Šimunićem? Hvala. Spremam se u postupak kod njih.Svaka i formacija je dobrodošla. Hvala

Hannicao je bila kod njih mislim da je drugi dr vodio i od prve je ostvarila trudnoću iz hvslila ih je da su super 😀, želim ti sreću. Kad idete i koji je vaš problem... 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.