Meni TSH sada 0,64, cekam jos nalaz vitamina D, krvna slika mi je uredna.... sad nebi smjelo biti zapreka... valjda...nadam se... idem kod doktora u Ri 16.03. a u Zg 10.3. pa cu odluciti kamo cu...
Kad ste na muzevima i da nisu tu, ja se vratila u Ri a posso, muz ostao doli 500km daleko i tek za 2 tjedna se vidimo i ocajna sam a svima to smjesno, da smo ko djeca, a meni on toliko fali... samo radim i cekam da dode :(
Pozdrav, iskustva s poliklinikom Ivf tj. sa dr Šimunićem? Hvala. Spremam se u postupak kod njih.Svaka i formacija je dobrodošla. Hvala
Taine
flower super je sto si realna, ja sam bila u oblacima prvi put... pa sam upala u bad .... ti si realna i na zenlji ... neka te iznenadi pozitivno 🤞🏻❤️
Bozma nemoj mi to pricat 🤦♀️ hehe, nadam se, ali mislim da sam se dosta dobro psihicki pripremila na nulu. Imamo jos 🐧, a ako ni to, ovo nam je tek 1.postupak. Ovo je maraton, pa zato… Uh, ne usudim se previse nadat 🙏
Flover, imala si 18 stanica? Da li ostalih 6 stanica zamrznuto ili(jer po zakonu max 12 smije u oplodnju) ? Daleko od toga ovoo je oodlican rezultat ali čitam jer 18 stanica je stvarno puno za 5 blastica.
Njih 8 je bilo nezrelo, a ostalo se nije dobeo razvijalo. Kod nas je problem dosta los spermiogram pa je to bilo i za ocekivat.
flowersuper je sto si realna, ja sam bila u oblacima prvi put… pa sam upala u bad …. ti si realna i na zenlji … neka te iznenadi pozitivno 🤞🏻❤️
Puno ljudi mi to kaze da sam cak i prerealna 😀 nasi roditelji vec planiraju festu, a suprug i ja planiramo put krajem ozujka 🤦♀️😎
Flower, super je sto si takva!
Vuky dobro dosla u kisnu Rijeku!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Meni TSH sada 0,64, cekam jos nalaz vitamina D, krvna slika mi je uredna…. sad nebi smjelo biti zapreka… valjda…nadam se… idem kod doktora u Ri 16.03. a u Zg 10.3. pa cu odluciti kamo cu…
Kad ste na muzevima i da nisu tu, ja se vratila u Ri a posso, muz ostao doli 500km daleko i tek za 2 tjedna se vidimo i ocajna sam a svima to smjesno, da smo ko djeca, a meni on toliko fali… samo radim i cekam da dode :(
A joj Vuky to je baš koma 😢😞kad ste u svemu ovome i razdvojeni 😢🙈. Jel si tražiš doma posao nadam se da ćeš nešto naći jer je ovo koma prolaziti a još kad si sam ma jojj 🙈🙈. Ideš kod Vrčića koliko uzimaš eutiroxa sad.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
flowersuper je sto si realna, ja sam bila u oblacima prvi put… pa sam upala u bad …. ti si realna i na zenlji … neka te iznenadi pozitivno 🤞🏻❤️
Puno ljudi mi to kaze da sam cak i prerealna 😀 nasi roditelji vec planiraju festu, a suprug i ja planiramo put krajem ozujka 🤦♀️😎
I bolje da I takva, na dobro se lako naviknuti a visoka ocekivanja bace u bed.. Realnost s dozom nade je najbolje..
Onda je to SUUPER rezultat s obzirom na dijagnozu.
Sretno!
Pozdrav, iskustva s poliklinikom Ivf tj. sa dr Šimunićem? Hvala. Spremam se u postupak kod njih.Svaka i formacija je dobrodošla. Hvala
Hannicao je bila kod njih mislim da je drugi dr vodio i od prve je ostvarila trudnoću iz hvslila ih je da su super 😀, želim ti sreću. Kad idete i koji je vaš problem...
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji