Drage moje evo vadila jutros betu i rezultat je 9.8, nazalost nista od ovog postupka, cula se sa svojim doktorom rekao da prekinem sa terapijom 😢😢😢
Uglavom sad se treba zbrojit i za koji mjesec u nove pobjede…
SmileA javi kad bude uzv i sad uzivaj 😘😘
A joj draga zao mi je😟 drzi se pa kako kazes u nove pobjede❤️
🌈💙👣🙏
Flower93 super rezultat! Sada samo mirno i strpljivo i neka bude velika beta! 🍀🤞🙏
PlavaaMK baš mi je žao 😢 skupi snage i hrabro dalje 💪
MakiST drago mi je da si uspjela dobiti odgovore na sva pitanja 😀 Sada onda dobro nabildaj stanice i sretno u 5mj. 🍀
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Flower, super da je sve ok i da je ipak bio transfer. 6 🐧, pa to je odlično!! Sretno! Betu vadiš 16-og kad i ja?
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Flower, super da je sve ok i da je ipak bio transfer. 6 🐧, pa to je odlično!! Sretno! Betu vadiš 16-og kad i ja?
Tak je, beta 16. 😍 Pratimo se 😊 mislim da cu jos sutra bit na bolovanju, cisto da se bolovi u trbuhu smire, a onda planiram redovno na posao. Psihicki cu se doma ubit. Kak si ti odlucila?
Ja sam u nedjelju imala transfer, odmah jucer isla na posao s tim da mi je jucer bilo koma jer me probadalo i imala sam pritisak dolje i bila napuhnuta i glava pucala. Danas sam super. Sve se smirilo i super funkcioniram
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Sad mi javili da 2 pingvina nisu prezivjeli :( al dobro, imamo jos 4 🐧🙏
čekalice naše sretno! 😘🤞🍀
Ja evo samo da se javim da sam bila na razg u bolnici s doktoricom i pitala sam je sve.
Dakle do implantacije ne dolazi u 80 posto slucajeva zbog losih stanica, 20 posto su drugi faktori.
Vitamini i pripravci razno razni nisu dokazani, al ne mogu niti skoditi.
Jedino za Fragmin su neka istrazivanja pokazala da ima veze sa uspjesnosti pa cemo radi mog psihickog zdravlja to uvesti iduci put, cisto da napravim neku promjenu.
PRP koji su cure iz Osijeka spominjale, ovdje ne rade ali dr smatra da nije loše probati. Kaze da se o njoj osobno radi, probala bi sve. Pa cu jos razmislit o tome do 5.mj ☺️🤔
Krecemo tada, dakle u 5.mj tako da sad imam malo vremena nagutat se sveg i svaceg, dovest se u red psihicki i fizicki i onda napadam 😁
Moram priznat da mi se ovo svidja u KBC Split. Privatno bi javila betu i dobila bi ono zao mi je, bez ikakvih konzultacija i komentara. Kad bi se narucila i dosla, na svoju inicijativu da vidimo sta i kako i treba li mi sta drugo od pretraga rekli bi samo: a to vam je tako, treba vrtit postupke dok ne upali, a na kraju je ispalo da smo vrtili postupke dok sam imala love, sad mogu vrtit samo forum i kukat tu vama 😂
Flower, super, navijamo za veliku betu 🍀🍀🍀
Kako misliš da nisu 2 pingvina preživjela? Pri zamrzavanju ili? Jel ostalo js za zamrznuti?
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Cureeeee ja sam dobila drugu m nakon operacije i po dogovoru nazvala Skvorca i napokon dogovorila konzultacijeeee! 8.4. smo naruceniii tako sam uzbudjena, kao da idem na putovanje iz snova, bas sam jako sretna. Mislila sam da ce me odbiti zbog produzenja ugovora, ali nisu! Jedino je rekla da ce postupak onda mozda biti tek u lipnju jer ovisi koliko im postupaka odobre, ali nije me briga, bitno da je krenulooooo! Bas sam pozitivna nekako. Znam da ne bi mozda trebala biti da se ne bi razocarala, ali ne mogu si pomoc!!!
Green cestitam i tebi na narucivanju! Juhuuu
Sanja, super vijesti, sad smo kolegice :D
PlavaMK bas mi je zao, neka sljedeci bude uspjesan!!!
Flower cestitke na transferu! Je te manje boli? Kako si sada? Neka te smrzlici docekaju za drugo dijete, ova neka bude uspjesna i da nam za dva tjedna javis prekrasnu betu!
MakiSt neka krene bildanjeee
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sunshine tak je, tokom smrzavanja nisu prezivjela.. E sad, nisam znala da je i to moguce -. -
Slee danas sam vec fantasticno naspram prethodnih dana. Mogu se cak i izravnat kad stojim 😎 jos uvijek osjecam bolove, ali nije to vise tak intenzivno 😊
Svima hvala na dobrim vibrama ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji