Flower, a rekli su ti na kraju koliko je oplođenih?
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Jos uvijek nikaj.. Kad dobim nalaze od krvi onda cemo obavit razgovor s biologom
Drage moje evo vadila jutros betu i rezultat je 9.8, nazalost nista od ovog postupka, cula se sa svojim doktorom rekao da prekinem sa terapijom 😢😢😢
Uglavom sad se treba zbrojit i za koji mjesec u nove pobjede...
SmileA javi kad bude uzv i sad uzivaj 😘😘
Jos uvijek nikaj.. Kad dobim nalaze od krvi onda cemo obavit razgovor s biologom
Javi nam.. Naoruzaj se strpljenjem
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Cure, prvo čestitam na pozitivnim testovima lijepim betama. Sretno na uzv-ima i da vas prati mirna i dosadna trudnoća.🍀
Cure koje nisu imale uspjeh ovaj put, zelim puuuno srece u iducem! 🍀❤️
Sretno na punkcijama, transferima i iščekivanju bete 🍀🤞
Ajmeee koliko ste stranica napisale 🙈, nema ne 3 dana i imam sta za citat.. naravno da nisam zapamtila sve ponaosob pa sam ovako grupno napisala 😁
Meni bio mm došao s puta, pa smo se družili preko vikenda i sad opet otisao...
bas vidim da ima puno pozitivnih testica i beta... kako lijepo 😍
Cure, prvo čestitam na pozitivnim testovima lijepim betama. Sretno na uzv-ima i da vas prati mirna i dosadna trudnoća.🍀
Cure koje nisu imale uspjeh ovaj put, zelim puuuno srece u iducem! 🍀❤️
Sretno na punkcijama, transferima i iščekivanju bete 🍀🤞
Ajmeee koliko ste stranica napisale 🙈, nema ne 3 dana i imam sta za citat.. naravno da nisam zapamtila sve ponaosob pa sam ovako grupno napisala 😁
Meni bio mm došao s puta, pa smo se družili preko vikenda i sad opet otisao…
bas vidim da ima puno pozitivnih testica i beta… kako lijepo 😍
Tako i moj dodje doma svaki drugi vikend.. A kada sam u stimulaciji neznam jel mi gore kada je doma ili kada ga nema 🤣🤣🤣
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Evo me s transfera 😊 krvna slika bila u redu, tak da su me pustili.. Vratili su mi jednu blastocistu, a preostalih 6 zamrzavaju 🐧😊😊 kazu da se sve odlicno razvijaju 🙏 hvala svima na velikoj podrsci, divne ste ❤️
Evo me s transfera 😊 krvna slika bila u redu, tak da su me pustili.. Vratili su mi jednu blastocistu, a preostalih 6 zamrzavaju 🐧😊😊 kazu da se sve odlicno razvijaju 🙏 hvala svima na velikoj podrsci, divne ste ❤️
Super, da sve ide kako treba 😘
Drage moje evo vadila jutros betu i rezultat je 9.8, nazalost nista od ovog postupka, cula se sa svojim doktorom rekao da prekinem sa terapijom 😢😢😢
Uglavom sad se treba zbrojit i za koji mjesec u nove pobjede…
SmileA javi kad bude uzv i sad uzivaj 😘😘
Bas mi je žao... Skupi snage i kako si rekla u nove pobjede ❤️
Woooowwwww cestitam ti
Da se vidis veeeelikuuuuu betu 🎉😍❤
🙏❤💙
Sortiraj odgovore
Najstariji