Jutro curke 🤗 Evo dosao mi nalaz od vitD, i nista se nije pomakao! 😪Zadnjih mj dana uzim 4000iu dnevno od plivita i nikakav pomak, a vec prije sam uzimala isto neki pripravak koji sam kupila bez recepta od 100kun, i prije toga natural wealth. Bas sam ljuta jer nikako ga dignuti-planiram danas nazvati svoju dr opce prake i zamolit je da mi da onu ampulu od 25000 iu jer stvarno vise ne znam sta cu, a slij postupak za mj dana
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Jutro curke 🤗 Evo dosao mi nalaz od vitD, i nista se nije pomakao! 😪Zadnjih mj dana uzim 4000iu dnevno od plivita i nikakav pomak, a vec prije sam uzimala isto neki pripravak koji sam kupila bez recepta od 100kun, i prije toga natural wealth. Bas sam ljuta jer nikako ga dignuti-planiram danas nazvati svoju dr opce prake i zamolit je da mi da onu ampulu od 25000 iu jer stvarno vise ne znam sta cu, a slij postupak za mj dana
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
Vadila sam i feritin, on mi se lagano dize, u 07/19 mi je bio 21, u 12/19 33 , e evo sada 40. Pijem kendural C i trudim se jesti cikle ali zna mo se dogoditi da je ne pojedem tj.dana.Ugl. i ovo zeljezo se dize sporo ali se bar dize pa mi je nekako lakse,iako me jos uvijek jako manta kad imam stvari,ali sta ci sa ovim nesritnim vitaminomD? Svima lijep ponedjeljak zelim 😘😘
Vadila sam i feritin, on mi se lagano dize, u 07/19 mi je bio 21, u 12/19 33 , e evo sada 40. Pijem kendural C i trudim se jesti cikle ali zna mo se dogoditi da je ne pojedem tj.dana.Ugl. i ovo zeljezo se dize sporo ali se bar dize pa mi je nekako lakse,iako me jos uvijek jako manta kad imam stvari,ali sta ci sa ovim nesritnim vitaminomD? Svima lijep ponedjeljak zelim 😘😘
Samara od gina trazi uputnicu. Ne znam zasto mi se duplaju postovi.oprostite 🙏🏻
MakiSt ma jesam ali kao da nisam, mislis da pola sata moze pomoci, ako smo zabundani i ne vidi nam se koza?jer prosetam ja po suncu ali to mi se sve cini malo 🙈
Ja i sunce smo vec par godina generalno u ratu. Hvala ti 😘
Ike ako nisi vec probala uzmi si u ljekarni sprej Better you lux 3000. Spreja se u usta i direktno ulazi u krvotok, kapsule nisu toliko učinkovite. Ja sam imala niski vit D i sa tim sprejem povisila ga u roku mjesec dana. Brze dijeluje u svakom slucaju.
Za zeljezo pij sok od cikle (biottq, fructal. Dm bio&bio...) di je koncentrat, jedenjem cikle neces puno moc dignut. Jednom sam negdje procitala da koliko zelj3za se unese sa 2 dcl soka trebalo bi pojest ako ne grijesim 3kg cikle svjeze, a duplo konzervirane/kuhane. I obavezno uz to unosi limun, narancnu ili ananas za vit C.
Grizli hvala 💋Probati cu, uzimala sam ineke slicne cijene ne znam kako su se zvala prije plivita al nisu pomogle, probati cu sad i sa better you 🎯
Mini Drimi hvala na odgovoru. Bas cu pitati postoji li takva opcija i tu kod nas.
Ja sam od danas na strogom hrana rezimu. Ok, ne bas strogom, ali moram se dovesti u red prije postupka. Nisam debela, ali kako sam mirovala tri tjedna, sve mi se nekako na trbuh nakupilo mekano i smeta mi. Vjezbat jos ne smijem bas, ali brzo hodanje svaki dan i puno povrca, voca ujutro samo, sto manje ugljikohidrata i idemo. Muza sam isto stavila na rezim, on bi mogao i skinuti kojih 10 kila. Nema sale, samo ostro 😂
Citam kako je u vasim gradovima sunceeeee, a kod nas kisa i nema joj kraja. Mislim da mi svi iz rijeke imamo kronicno nizak taj vitamin D
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore
Najstariji