Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dandelion0
    01. Ožujak 2020. 23:41

Curke,
    koji mpo dr. (u Zg) je odličan za praćenje folikula, endometrija, a da radi privatno? I da se onako, možete lijepo popričati i da pojasni što ti nejasno?

Stiže nam curica 💓

vuky
    01. Ožujak 2020. 23:47

Lemon

vuky

Cure, ja sam poslala upit jednoj konzultantskoj firmi za Skoplje, javio mi se dr da mu posaljem nalaze,to je bilo u pon, i odmah sam mu poslaka i pitala ako je dobio, rekao je da je i da se javi, prosao je cijeli tjedan i nista? Da se zabrinem i da li se i vama to cini neozbiljno?

Jel to Acibadem Centar? I ja njih imam na umu da im se javim sa nalazima.Mislim da za prvi upit to i nije dugo, neke klinike šalju automatski odgovor da se za nove upite odgovor čeka 2-3 tjedna. Bitno je poslije kad si nečiji pacijent da na vrijeme odgovaraju.

Da, njima sam se javila, odmaj mi je doktor poslao mail da posaljem nalaze, a sad nikako da mi se jave nazad pa sam se zabrinula da sam beznadan slucaj neki 😕 Hvala ti na odgovoru! Javim sto su mi rekli...

• Dandelion0
    01. Ožujak 2020. 23:53

Vuky,

jesi gledala u spam? Netko je davno komentirao  na forumu (ne sjećam se tko) da je isto čekao nešto od nekoga i da je u spamu bilo.

Stiže nam curica 💓

vuky
    01. Ožujak 2020. 23:57

leptirica82 jesam, provjerila sam i spam... a valjda ce se javiti... nisam nikom tako jos slala nalaze, tako da nemam iskustva koliko im treba za odgovor! 😊

• Jams1
    02. Ožujak 2020. 00:10

Gelica

Jams1

Cure imam jedno pitanje!
    Kako je kod vas bilo za vracanje blastica!? Jel ste same birale ili su vam oni vratili koliko misle da treba!? Mi treba da odlucimo za sledeci transfer jednu ili dve i ne znam sta da mislim. 🧐
    MPO Dr misli da idemo sa dve, moj Gyn preporucuje jednu jer svaka blizanacka trudnoca se vodi kao rizicna trudnoca. 🙃

Ja danas popodne bila kod prijateljice kojoj su vratili 2 jer je ona tako htjela, njezin mpo joj je preporučio 1 jer je imala savršene blastociste i njoj se primile obje, sad ima curicu i deckica od 10mj. Nevjetojatno koliko su slatki, iak9 me uvijek bilo strah blizanaca mogu reć da ih sada želim! To je nešto preslatko :) Ako vratiš dva moraš biti spremna i na takav ishod, ona mi je rekla da je teško jako sa dvoje ali da se isplati!

Hvala cure
    Nama nije problem dvoje dece, cak bi i voleli, ali tih 7-9 meseci trudnoce je nesto na sta me moj gyn upozorava. Zato smo sada malo zbunjeni sami sa sobom. Prva dva postupka vracali smo po jedan. I onda je mpo gyn rekao od sledeceg mozemo po dva (nisu ni hteli da vracaju vise od jednog). Zato sam htela da cujem sta su vama savetovali... 🥰

Meto
    02. Ožujak 2020. 05:53

Flower bakt u urinu kombiniraj i sa suhim brusnicama, skuhaj caj od njih i poslije ih pojedi. 
    S obzirom da ste imali puno stanica, drzim fige i da imate dovoljno smrzlica🤞 
    Nadam se da ce te pustiti iz bolnice i trebas paziti malo, kani se ciscenja kuce sad😅 😁
    Maltezer kad idete na fet? Mene je Luca pitala jel idemo u prirodnom ili sa estrofemom, s obzirom da mi menge setaju malo zadnje vrijeme odluka je pala na estrofem🙄
    Slee umirem od smijeha na tvoju cimericu i rupu😂😂😂 svasta 🙈
    Ja prijavljujem bolove u cicama, menga bi trebala u cet doci. Prva ovulacija i prva bol prije menge ima god dana💪 Mislim, da ih osjetim, ova stim je vratila stvari na mjesto😁

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    02. Ožujak 2020. 05:57

Jams svi dr ce ti savjetovati ako si mladja da vratite 1 embrij s tim da ako su dva u slamci, drugi se ne moze ponovno smrznuti. 
    Ja sam vracala i po jedan i po dvoje, a ostala trudna kad smo vratili dvije blastice, bila jedna beba. . Tako da najbolje znas sto da napravis. Sad imamo smrzlice i po jedan i dva, a odlucili smo se na vracanje dva. . 
    Sretno u odabriru😊

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

MimiDrimi
    02. Ožujak 2020. 07:50

Slee, ako dobijes navecer u cetvrtak, probaj vidjeti da dobijes uputnicu za hitan labos. To mi imamo u KBOs, pa kad su takve situacije-moze se izvaditi vikendom. 

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

Simba 1989
    02. Ožujak 2020. 07:59

Samara

Flower sretno! Ne znam za antibiotike ali vjerujem da doktori znaju kaj rade i da nebi trebao biti problem.

Kako se osjećas? Nadam se da će biti veeelika beta

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Samara
    02. Ožujak 2020. 08:19

Hvala i ja se nadam! :) trbuh me jos boli ali to je valjda od ceprkanja jucer i cice me bole na dodir ali to me jos od injekcija od kad sam se pikala. Na poslu sam tak da nemam vremena za razmisljanje, onak flegma sam pa budemo vidjeli. Za betu dobrim uputnicu od gina? 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.