Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samara
    29. Veljača 2020. 19:34

Kad smo već kod pišanja, ne znam dal je od utrića al ja svaki čas idem na wc. Puno više nego popijem tekućine. I boli me ako ne odem odma na wc

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Gelica
    29. Veljača 2020. 19:35

Iiiiiii razmišljam da možda ipak idem u Maribor kao što sam htjela od početka, umjesto kod dr.A. sad sam opet u problemu dok se ne odlučim 😂

29. Veljača 2020. 19:43

Sad sam išla pogledat na e-građani je li gotovo išta od nalaza šta sam u četvrtak radila i vidim da je učitan novi nalaz markera i drugačiji mi je nego prijašnji. Anti-HBs PIŠE negativan/3.  Šta to znači, do sad je uvijek sve bilo negativan? zna li tko? Pink, vrati se, fališ mi....

sunshine25
    29. Veljača 2020. 19:54

Oooooo Gelice, kako li sam te samo prizvala 😂 e i meni se sve nešto poremetilo od zadnje stimulacije, došla mi na 29dc, ne pamtim kad je tako kasnila.. 
    Kod mene ništa novog, čekam M pa idemo na fet. Trebala bi sad u srijedu dobiti pa po Janicu 😁😁
    Bozma, meni je antihbs pozitivan od cjepiva, ali ne znam što je ovo /3

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

29. Veljača 2020. 20:03

Sunshine, usporedila sa starim nalazom pa vidim da je ovaj put koristena druga metoda.pisu desno i referentne vrijednosti, ispod 8 je negativan.  Na starim nalazima nije bilo referentnih vrijednosti. Toliko sam se uspanicarila da dok sam trazila po internetu sta bi to bilo, citala ali nista procitano mi od panike nije dolazilo do mozga, samo sam u glavi vrtila sve te igle u zadnjih pola godine od proslog nalaza i pitala se koja je bila zarazena 🙈 izgleda da nije nista ali jos mi srce lupa.

Nina985
    29. Veljača 2020. 20:03

Danas mi je 7.dan od inseminacije. Na ulošku kao da sam vidjela malo sukrvice. Bol je idalje prisutna u desnom jajniku i leđima. Jel imao netko slična iskustva?

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

sunshine25
    29. Veljača 2020. 20:06

Ne moraš meni o panici, ja sam digla cijelu bolnicu na noge kad mi je stiglo pozitivno 😂😂 nisam čitala opasku dolje, gdje lijepo piše da odgovara titru cjepiva 🤦 
    Ma to je onda to, druga metoda, druge vrijednosti.. bez brige 😁
    Inače, imam dosta tetovaža, svaki put osvanem na stolu s novom 😂 bogme mi je R rekao dosta, dok ne rodim, zbog hepatitisa. Mislim, ne tetoviram se doma ono, ali ok 😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

29. Veljača 2020. 20:17

sunshine25

Ne moraš meni o panici, ja sam digla cijelu bolnicu na noge kad mi je stiglo pozitivno 😂😂 nisam čitala opasku dolje, gdje lijepo piše da odgovara titru cjepiva 🤦
    Ma to je onda to, druga metoda, druge vrijednosti.. bez brige 😁
    Inače, imam dosta tetovaža, svaki put osvanem na stolu s novom 😂 bogme mi je R rekao dosta, dok ne rodim, zbog hepatitisa. Mislim, ne tetoviram se doma ono, ali ok 😂

I ja sam ih puna 😂 ali su sve od prije. 
    A kako to inace bude, pred svaki postupak neko sranje, pa sve cekam sta ce me strefit ovaj put 😁

29. Veljača 2020. 20:17

Moj Boze kad se mi stare maknemo jednom s ove teme ima da napravimo novu a naziv ce bit - Kada padnete u depresiju sjetite se nas🤦‍♀️😂😂😂😂

29. Veljača 2020. 20:18

Nina985

Danas mi je 7.dan od inseminacije. Na ulošku kao da sam vidjela malo sukrvice. Bol je idalje prisutna u desnom jajniku i leđima. Jel imao netko slična iskustva?

A taman 7 dan od ovulacij3 bi trebala bit implatacija. Nadajmo se da je to

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.