Cure pitanje koliko cca dana prodje od prvog pijanka do punkcije? Znam d a ovisi o folikometriji ali nešto okvirnio…? 🤔
Cini mi se da i ti imas, tipkovnicu koja pise po svom kao i ja 😂.. Pa otprilike 1 ultrazvuk bude 2 ili 3 dan ciklusa a sad punkcija od 10 pa cak do 14,15 dana zavisi kad ti Folikuli narastu do cca 18 mm...
Onda ide stoperica i za 36 h punkcija... Ali okvirno tako od 10 do 15 dana ciklusa...
Cure pitanje koliko cca dana prodje od prvog pijanka do punkcije? Znam d a ovisi o folikometriji ali nešto okvirnio…? 🤔
Cini mi se da i ti imas, tipkovnicu koja pise po svom kao i ja 😂.. Pa otprilike 1 ultrazvuk bude 2 ili 3 dan ciklusa a sad punkcija od 10 pa cak do 14,15 dana zavisi kad ti Folikuli narastu do cca 18 mm…
Onda ide stoperica i za 36 h punkcija… Ali okvirno tako od 10 do 15 dana ciklusa…
Joj sad vidjela šta napisah,,, bome bi mi dobro došla pijanka 😂😂😂 sve mi se čini da ću bocu vina otvoriti... Hvala ti, nekako sam tako i računala, doduše do sada sam bila samo na nekoj blagoj stimulaciji dobivanja jednog ili ti 2 folikula i praćenja folikometrije i prirodnajk.. Ništa od toga. Sad ćemo vidjet Sta ce bit s ovim prvim ivf. Hvala ti i baš sam se nasmijala 😊
Da li bol u trbuhu koji je nadut i tvrd na dodir mogu prepisat hiperu?? Naime, ne boli me toliko kod jajnika vec cak oko pupka pa prema gore. Grozan osjecaj
Marijaiva, bar smo lijepi ukras, ako ništa drugo 😂
Flower, da, pij puno vode i prati koliko piškiš. Mora biti ista količina koliko si i popila. Ako je manje i imaš taman urin, pravac hitna.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Hvala svima 💕 nadam se da bude se nasa mrvica uhvatila i ostala s nama
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Hvala svima 💕 nadam se da bude se nasa mrvica uhvatila i ostala s nama
Držim fige i da bude sve kako treba. ❤️
Flower, da, pij puno vode i prati koliko piškiš. Mora biti ista količina koliko si i popila. Ako je manje i imaš taman urin, pravac hitna.
Tocno si sve napisala, ali sad si zamisljam scenu - popijem casu vode pa idem pišat u nju da vidim jel ista količina😂😂😂... Umirem
Danas mi sve smijesno🤷♀️🤦♀️🤦♀️😂
E to ni meni nije bilo jasno, kak izmjerit 😂😂😂 ako je mlaz jači, a kratak, ili slab mlaz, a dug 🤔🤔🤔🤔 ispraksirala sam se u militraži 😂😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Tocno si sve napisala, ali sad si zamisljam scenu - popijem casu vode pa idem pišat u nju da vidim jel ista količina😂😂😂… Umirem
Danas mi sve smijesno🤷♀️🤦♀️🤦♀️😂
Da haha, nije ni meni bas jasno kako da izmjerim kolicinu koju pisam 😀 za sad bih rekla da redovno pisam, i urin nije tamne boje.. Pa se nadam da ce se kroz noc smirit -. -
Evo me :) Joj baš ste se napisale, nešto sam malo čitala unatrag ali ne mogu sve. 😀
Da li ima nešto novo kod vas starih, Sunshine, Pinkfairydust, Marijaiva, Nadalica…?
Ja trebam u 4mj krenut u postupak, ali totalno mi se sve poremetilo od zadnjeg postupka u 12.mj. A bila samo na Letrozolu i par injekcija. Ali mislim da me Estrofem zeznuo. Već 3.ciklus teksture kao pekmez, nikad u životu nešto takvo vidjela, i tako dan dva, onda nešto malo normalno krvi i gotovo. A imala na 28 dana bez greske, uvijek a sada jedan put 23 dana , 34 pa 26...Čitala sam sa tako gusto zna biti od viska Estrogena. Dr A rekao neka napravim Uzv kod svoje dr ili kod njega. U ponedjeljak idem kod svoje da vidim šta će reći....
Sortiraj odgovore
Najstariji