Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kikovica
    29. Veljača 2020. 15:41

Ja treniram 4 puta tjedno od toga dva treninga ful snage, trosim oko 800kcal/sat i prvi put sam nakon transfera sve radila, letila na sezonu, cistila, kupovala, nosila i sl. Bilo je neuspjesno. 
    Ovaj put sam rekla da necu ni prstom maknuti barem na pocetku. Tri dana sam doslovno gljivila po kuci a sada sve lagano bez ikakvog naprezanja. Ako mi je tesko ostavim u autu i suprug to donese u kucu kad dodje. 
    Ne treniram uopce od dana transfera i jedva cekam da dr kaze kako je sve u redu sa plodom i da mogu barem lagano poceti. 
    Sve je to individualno ali ja sam evo nekako vise pobornik da tijelo i um budu bez stresa dok se bebica ne ugnijezdi na svoje mjesto 🤩.

Nala33
    29. Veljača 2020. 15:56

kikovica

Ja treniram 4 puta tjedno od toga dva treninga ful snage, trosim oko 800kcal/sat i prvi put sam nakon transfera sve radila, letila na sezonu, cistila, kupovala, nosila i sl. Bilo je neuspjesno.
    Ovaj put sam rekla da necu ni prstom maknuti barem na pocetku. Tri dana sam doslovno gljivila po kuci a sada sve lagano bez ikakvog naprezanja. Ako mi je tesko ostavim u autu i suprug to donese u kucu kad dodje.
    Ne treniram uopce od dana transfera i jedva cekam da dr kaze kako je sve u redu sa plodom i da mogu barem lagano poceti.
    Sve je to individualno ali ja sam evo nekako vise pobornik da tijelo i um budu bez stresa dok se bebica ne ugnijezdi na svoje mjesto 🤩.

Pa da najbolje kako se osjećaš. Meni je jedna frendica isto imala neuspješni i rekla je kao nije se pazila, evo baš smo se čule sad su bili na tresferubi rekla je da ne bude ništa. Ja isto treniram, nešto trening snage, hiit, trčanje, yoga... I čitala sam da nije preporicljvo jako vježbanje. Nisam pobornik ji toga da se još ne radi jer bi prva poludila, ali rjela sam ka krenem s injekcijama da ću samo yogu, hiit ću preskočit... I naravno po doma sve normalno ko. I do sada. 
    Koliko imaš dana do testa? Želim ti svu sreću i nam. Javiš dobre vijesti. ❤️

kikovica
    29. Veljača 2020. 16:07

Nala33

kikovica

Pa da najbolje kako se osjećaš. Meni je jedna frendica isto imala neuspješni i rekla je kao nije se pazila, evo baš smo se čule sad su bili na tresferubi rekla je da ne bude ništa. Ja isto treniram, nešto trening snage, hiit, trčanje, yoga… I čitala sam da nije preporicljvo jako vježbanje. Nisam pobornik ji toga da se još ne radi jer bi prva poludila, ali rjela sam ka krenem s injekcijama da ću samo yogu, hiit ću preskočit… I naravno po doma sve normalno ko. I do sada.

Trudna sam 5+2 🤩. U pon prvi UZV 🤞🏻

Rekla mi je dr da ne mogu ja izdrmati to sto ona vrati i da se ne zaje.... 😂😂😂. Treniram kickboxing. Mislila sam na pilates krenuti jer me vrat boli od kad sam prestala trenirati. Samo buljim u mob i komp, ubi me to 🤦🏼‍♀️.

Nala33
    29. Veljača 2020. 16:10

kikovica

Nala33

kikovica

Pa da najbolje kako se osjećaš. Meni je jedna frendica isto imala neuspješni i rekla je kao nije se pazila, evo baš smo se čule sad su bili na tresferubi rekla je da ne bude ništa. Ja isto treniram, nešto trening snage, hiit, trčanje, yoga… I čitala sam da nije preporicljvo jako vježbanje. Nisam pobornik ji toga da se još ne radi jer bi prva poludila, ali rjela sam ka krenem s injekcijama da ću samo yogu, hiit ću preskočit… I naravno po doma sve normalno ko. I do sada.

Trudna sam 5+2 🤩. U pon prvi UZV 🤞🏻

Rekla mi je dr da ne mogu ja izdrmati to sto ona vrati i da se ne zaje…. 😂😂😂. Treniram kickboxing. Mislila sam na pilates krenuti jer me vrat boli od kad sam prestala trenirati. Samo buljim u mob i komp, ubi me to 🤦🏼‍♀️.

❤️❤️Jako lijepo, želim ti urednu trundocu. Malo se posavjetuj za kick, meni je rekla jedna cura a profi se bavi sportom i kad je ona bila trudna prva 3 mj nije još kasnije je krenula pomalo. Moja instrukotorica yoge mi je rekla isto prva 3 mj da ne smijem kasnije da. Ima puno te prénatale yoge ali sve nakon 3 mj. Strpi se još malo i čuvaj mrvicu. 

Nala33
    29. Veljača 2020. 16:14

Kikovica zaboravila pitati ste vi uspjeli od prve ivf ili? I koji je problem kod vas? Hvala ti

kikovica
    29. Veljača 2020. 16:21

Nala33

Kikovica zaboravila pitati ste vi uspjeli od prve ivf ili? I koji je problem kod vas? Hvala ti

Hvala ti 🥰
    Znam da, tek nakon 3 mj. 😡. Joga mi je premirna za mene pa sam mislila pilates, jos cu vidjeti. 

Ovo mi je drugi FET. Ja imam adenomiozu inace sve drugo super. Malo nas godiste zeza ali prezivjet cemo 😂😂...ja ‘81, suprug ‘70 😅

Nala33
    29. Veljača 2020. 16:34

kikovica

Nala33

Hvala ti 🥰
    Znam da, tek nakon 3 mj. 😡. Joga mi je premirna za mene pa sam mislila pilates, jos cu vidjeti.

Ovo mi je drugi FET. Ja imam adenomiozu inace sve drugo super. Malo nas godiste zeza ali prezivjet cemo 😂😂…ja ‘81, suprug ‘70 😅

Hvala tebi za info. Samo se ti pazi i čuvaj mrvicu. Javi kako prodje utz. 😊

MimiDrimi
    29. Veljača 2020. 16:36

Meto ne mogu izvaditi par komada iz epruvete, a ostatak vratiti 😔 To sam i ja pomislila da ide po tom principu, no kad ampulu odmrznu i iskoriste par dečkiju koliko trebaju-ostali bye bye 😭
    Imam još četiri pa samo hrabro 💪
    Ike, hvala za zagrljaj. Ja šaljem jedan virtualni. Volim svoju priču podijeliti sa onima koji to razumiju te da ne budemo u depri. Uvijek ima gorih slučajeva, pa i od mene.
    Svima fige držim na transferima-čitam da vas ima. 🙂
    Ps-jel imao tko ureaplasmu u urinu? Cervikalni brisevi su mi okej, no dosao mi je nalaz i eno bakterije u urinu. 😱

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

• Viola1
    29. Veljača 2020. 17:03

MimiDrimi sretno u postupku 🍀
    Green dobro ste odlučili, nema potrebe više čekati, u ovim vodama brzo vrijeme prolazi. Sretno! 🍀
    Samara sretno sutra na transferu, držim fige da se mrvica čvrsto primi 🤞🙏
    Slee draga, ne zamaraj se s kolegicama, da svi znamo kakvo ponašanje ima većina njih, što od pametovanja pa do izbjegavanja bilo kakvog razgovora.. Ali zato smo mi tu svi na forumu gdje se u potpunosti razumijemo i podržavamo ❤️ i gdje nam nikada neće faliti pozitive i utjehe ❤️💕😘
    Flower93 sretno u utorak na transferu 🍀🙏, znači da će biti koji zametak i za seku ili bracu
    Kikovica sretno na ultrazvuku! Javi nam lijepe vijesti! 🤞

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

Nala33
    29. Veljača 2020. 17:22

Cure pitanje koliko cca dana prodje od prvog pijanka do punkcije? Znam d a ovisi o folikometriji ali nešto okvirnio...? 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.