Tanja, jako mi je zao...uzmi si vremena da se odmoris a onda glavu gore i u nove pobjede, bit ce sve u redu.😉😘
Lucija, ja sam uvjerena da je to sto ti se desilo u ovom trenutku bio vazan korak na tvom putu koji te doveo na pravo mjesto. Znam da je bol velika, ali ako ce te ona dovesti do pravog razloga zasto se bebica jos nije odrzala, onda je to ustvari najbolje sto ti se moglo desiti. I ja sam znam da ces ti uskoro postati mama i imati svoj mali copor 😘🙏🏻
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Tanja, jako mi je zao…uzmi si vremena da se odmoris a onda glavu gore i u nove pobjede, bit ce sve u redu.😉😘
Lucija, ja sam uvjerena da je to sto ti se desilo u ovom trenutku bio vazan korak na tvom putu koji te doveo na pravo mjesto. Znam da je bol velika, ali ako ce te ona dovesti do pravog razloga zasto se bebica jos nije odrzala, onda je to ustvari najbolje sto ti se moglo desiti. I ja sam znam da ces ti uskoro postati mama i imati svoj mali copor😘🙏🏻
Hvala ti🌺🌺🌺💓
Lucija, bitno da je sve proslo u najboljem redu, a mozda si dobila sada i najbolje savjete za sta i kako dalje.. Sad se cuvaj, da se sto prije oporavis i krenes dalje! 💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure moje drage ja dok procitam zaostatke prodje godina, taman stignem sve procitati, jedna beba zaplace ja dok gurnem flasicu vi vec 20 strana pobjegle, i zaboravim sta sam procitala 😂😂😂 MTB ja sam vec 6dnt imala crticu, zato pisaj, sta zalis tog urina 🙈 pocrkacemo od znatizelje.. i ja sam imala lude snove nakon transfera, tipa dosla ex od muza i ja joj otvaram vrata stana, ona stoji, drzi neku bebu, kaze meni evo vam beba, znam ja da ne mozete imati svoje.. a ona ima 3 sa sve razlicitim osobama, jedno na posvojenje dala i 2 abortusa 😥 sanjala cak i da sam rodila nekog aliena, pa svi dosli da vide, a ono neko zeleno cudoviste sta li je vec 🙈 probadanje je normalno kao i grcevi znam da sam trcala u bolnicu misleci da je nesto lose. Dobila sam magnezijum da pijem, to pomaze pa probaj 😘
Piky, lucija bas mi je zao, ali trnovit je put do bebe, uspjet cete sledeci put, u mislima ste mi..
Bela jao meni koliko znaju prepasti ti doktori, meni licno nakon uzv i potvrdjene srcane radnje, drugi uzv, drugi ginekolog i kaze ne cujem nista 😯😯😯 nasla drugog ginica i sve bilo ok, ali znam koliko sam se prepala tada, zato razumijem donekle kako se osjecas, drzi se, uz tebe smo, bebe su jace nego mislimo, bit ce sve uredu dat ce bog ♥️
Nikitta jao ti i tvoj nokat 😂 juce sijecem nokte na nogama i mislim na tebe 🙈🙈🙈🙈 moja vugla je malo na svoju ruku.. kako si onako ? Jel sve ok ? Ti si tako divna osoba kad brines i volis tako njegovu djecu, zasluzujes barem 2 svoje vlastite ♥️
Mene svekrva juce pita hocemo li jos djece, a porodila se prije 3 mjeseca, ko da radim na traci pa akord da stignem 🤢 ja znam da sam vas pola zaboravila jer moj nenaspavani mozak ne moze sve popamtit pa se ne ljutite 🙈 svima vam zelim srecu ♥️ odo mijenjat pelene evo noah se usro, smrdi stan od njega, a meni zao da ne napisem sta sam.krenula 🙈
Koji dan nakon transfera je beta iznosila 2600?
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Bilo bi super kad bi netko natipkao taj tekst kako urediti potpis i što staviti u njega - da ne moram sve jadna ja sama, trudna, s trbuhom do zubiju …
Nije problem, mogu i ja napisati i stavit tu pa ga ti kopiras na novi! Kad sam bas zapela sa potpisom 🤭🤭 i naravno, prepravis sve sta treba prepravit 🙂
Dogovoreno!!! Jedna trudnica ti je jako zahvalna
Jos da trudnica popisa test 😂😂😂
Volim biti PUPO. Teško mi je preći u P ili U.
Ma tolka zelja za mesinom moze znacit samo jedno! 🙂
Mah, prerano je za te trudničke želje za hranom.
Iako, bebin otac je ludi mesojed, a njegovi spermići su možda brži od zapadnjačke medicine :Phoebe:
💔💔💔
Cure moje drage ja dok procitam zaostatke prodje godina, taman stignem sve procitati, jedna beba zaplace ja dok gurnem flasicu vi vec 20 strana pobjegle, i zaboravim sta sam procitala 😂😂😂 MTB ja sam vec 6dnt imala crticu, zato pisaj, sta zalis tog urina 🙈 pocrkacemo od znatizelje.. i ja sam imala lude snove nakon transfera, tipa dosla ex od muza i ja joj otvaram vrata stana, ona stoji, drzi neku bebu, kaze meni evo vam beba, znam ja da ne mozete imati svoje.. a ona ima 3 sa sve razlicitim osobama, jedno na posvojenje dala i 2 abortusa 😥 sanjala cak i da sam rodila nekog aliena, pa svi dosli da vide, a ono neko zeleno cudoviste sta li je vec 🙈 probadanje je normalno kao i grcevi znam da sam trcala u bolnicu misleci da je nesto lose. Dobila sam magnezijum da pijem, to pomaze pa probaj 😘
Piky, lucija bas mi je zao, ali trnovit je put do bebe, uspjet cete sledeci put, u mislima ste mi..
Bela jao meni koliko znaju prepasti ti doktori, meni licno nakon uzv i potvrdjene srcane radnje, drugi uzv, drugi ginekolog i kaze ne cujem nista 😯😯😯 nasla drugog ginica i sve bilo ok, ali znam koliko sam se prepala tada, zato razumijem donekle kako se osjecas, drzi se, uz tebe smo, bebe su jace nego mislimo, bit ce sve uredu dat ce bog ♥️
Nikitta jao ti i tvoj nokat 😂 juce sijecem nokte na nogama i mislim na tebe 🙈🙈🙈🙈 moja vugla je malo na svoju ruku.. kako si onako ? Jel sve ok ? Ti si tako divna osoba kad brines i volis tako njegovu djecu, zasluzujes barem 2 svoje vlastite ♥️
Mene svekrva juce pita hocemo li jos djece, a porodila se prije 3 mjeseca, ko da radim na traci pa akord da stignem 🤢 ja znam da sam vas pola zaboravila jer moj nenaspavani mozak ne moze sve popamtit pa se ne ljutite 🙈 svima vam zelim srecu ♥️ odo mijenjat pelene evo noah se usro, smrdi stan od njega, a meni zao da ne napisem sta sam.krenula 🙈
Koji dan nakon transfera je beta bila 2600?
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Meni su rekli prije aspiracije ponovno test.
Po ovome cu se testirati tri puta😂
Nazvati cu ja opet za svaki slucaj
Evo meni nisu spomenuli, a ne znam ni kako bih stigla...
Kad sam se narucila u prosli petak dali su mi termin za utorak tek.
Sutra da mi i kazu, a aspiracija u ponedjeljak, nema sanse da stignem.
Javim sutra sta kazu.
Meni se to testiranje 3 puta nekako cini neisplativo. Jer bi nam trebali 3 puta dati uputnicu za to preko hzzo-a jer realno imamo pravo na to. Ne mogu nas natjerati da platimo.
Ako jedan test kosta oko 700 kn, nekako mi nema smisla da na nas jedan postupak potrose 2100.. 🤷♀️
Bilo bi super kad bi netko natipkao taj tekst kako urediti potpis i što staviti u njega - da ne moram sve jadna ja sama, trudna, s trbuhom do zubiju …
Nije problem, mogu i ja napisati i stavit tu pa ga ti kopiras na novi! Kad sam bas zapela sa potpisom 🤭🤭 i naravno, prepravis sve sta treba prepravit 🙂
Dogovoreno!!! Jedna trudnica ti je jako zahvalna
Jos da trudnica popisa test 😂😂😂
Volim biti PUPO. Teško mi je preći u P ili U.
Ma tolka zelja za mesinom moze znacit samo jedno! 🙂
Mah, prerano je za te trudničke želje za hranom.
Iako, bebin otac je ludi mesojed, a njegovi spermići su možda brži od zapadnjačke medicine :Phoebe:
Phoebe 😂😂😂😂 ovo je vrh hahah
Cure, mislim da je ovo ok.... Ako neko još misli da bi se nešt trebalo nadodati, neka napiše..
POTPIS sadržaj:
👩 godine, 👨godine;
godine pokušavanja;
dijagnoza;
broj postupka-mjesec i godina postupka-ustanova gdje se radio postupak-terapija(ne tocan broj koliko se čega koristilo nego samo što se koristilo)-rezultat
POTPIS uređivanje:
profil-vidi svoj profil-potpis-stisnuti olovku sa strane-upisati podatke-spremi podatke
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure, mislim da je ovo ok…. Ako neko još misli da bi se nešt trebalo nadodati, neka napiše..
POTPISsadržaj:
👩 godine, 👨godine;
godine pokušavanja;
dijagnoza;
broj postupka-mjesec i godina postupka-ustanova gdje se radio postupak-terapija(ne tocan broj koliko se čega koristilo nego samo što se koristilo)-rezultat
POTPISuređivanje:
profil-vidi svoj profil-potpis-stisnuti olovku sa strane-upisati podatke-spremi podatke
Nije OK. Super je!!
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji