Ruska1986, a mene kod tih bolesti jos dodatno muci to sto su nama sad vec tu godine, sta ce to dijete za 15-20 godina kad nas ne bude ili ne budemo vise mogli. prije kad su zene radjale sa 18-22 godine, pa imale po 4-5 djece pa bi se brinula braca i sestre kasnije kad oni ne mogu.
MTB, ne mislim radjat u 46-toj 😂. Odavno mi je dosta svega ovoga. Nemam zivota vise, odlucila sam prijateljicama ne govorit vise da smo jos u tome jer su stalno neka pametovanja kako nam je bolje ovako, sta mi to treba, sta ja mislim da je s djecom lako i sl. Pa sam sad u situaciji da me zovu vani a ja moram na stopericu, pa kad neces na vecer idemo ujutro na kavu a ja na apsiraciji . evo sutra imam razgovor za posao, a trbala bi i na uzv. I sad biram sta cu od to dvoje
Peyton nisam sigurna da donoricama u Pragu rade ikakve pretrage, za Barcelonu bas pise na stranicama klinika na sto sve testiraju donorice, zato i je skuplje. Ovo nisam 100%sigurna, ali vjerujem da im rade kakve pretrage da bi o tome pisali i s time se hvalili na veliko
Evo mene, vraćem se k vama. 😭😭
Uglavnom nema srca a nema više ni ploda, smanjio se na 2mm..😭 Sutra ću vidjeti što dalje u kako, trebala bi dobiti u subotu pa možda se sama očistim, neznam ništa a i ne zanima me previše, užas, nemam riječi, ali još mi je gore bilo jer sam ja morala tješiti svoje,, neznam zašto se to dogodilo, jesam ja nešto kriva, sto pitanja i muž se slomio, ma.. Nemam riječi.
Cure hvala puno za podršku i hvala što vas imam.
Draga Piky, jako jako mi je žao. Sad je jako bitno da se okružiš ljudima koji te mogu podržati i da se pobrineš za sebe. Prvo ti, onda svi drugi.
Što se krivnje tiče, naravno da ti nisi ništa kriva! Koliko ja znam, spontani u prvom tromjesječju je skoro uvijek ili čak i uvijek radi toga što nešto nije bilo u redu s plodom Kasniji spontani mogu biti prouzrokovani i nekim drugim problemima, koji se onda istražuju.
Stvarno pazi na sebe i ne srami se tražiti pomoć i podršku u ovim tužnim trenutcima.
💔💔💔
Uglavnom nema srca a nema više ni ploda, smanjio se na 2mm..😭 Sutra ću vidjeti što dalje u kako, trebala bi dobiti u subotu pa možda se sama očistim, neznam ništa a i ne zanima me previše, užas, nemam riječi, ali još mi je gore bilo jer sam ja morala tješiti svoje,, neznam zašto se to dogodilo, jesam ja nešto kriva, sto pitanja i muž se slomio, ma.. Nemam riječi.
Draga Piky, jako jako mi je žao. Sad je jako bitno da se okružiš ljudima koji te mogu podržati i da se pobrineš za sebe. Prvo ti, onda svi drugi.
Što se krivnje tiče, naravno da ti nisi ništa kriva! Koliko ja znam, spontani u prvom tromjesječju je skoro uvijek ili čak i uvijek radi toga što nešto nije bilo u redu s plodomKasniji spontani mogu biti prouzrokovani i nekim drugim problemima, koji se onda istražuju.
Stvarno pazi na sebe i ne srami se tražiti pomoć i podršku u ovim tužnim trenutcima.
Hvala puno, da znam, treba mi par dana, pa opet iz početka. Sutra ću Zvati VV pa ćemo vidjeti kad mogu opet u postupak.
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Piky zao mi je 😔😔😔❤️❤️😘
Nisi ti kriva vjeruj nam ❤️ svi smo uz tebe.. Kako bi moj mjž rekao KAD TAD ( da ce sve bit dobro).. Znaci samo je pitanje vrmena 😘😘😘
Jako mi je zao 🙁🙁 i NISI NISTA KRIVA!!!! Sta si mogla drukcije napravit? Ni slucajno nemoj tako razmisljat...Drzi se, tu smo! ❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Isto kao i kod mene.. Joj draga ma nisi ti nista kriva.. A ja kao da sam znala pa nisam nikom nista ni govorila... Mojoj mami bi puklo srce i znam da ne bi imala snage jos i nju tjesiti...
Uzasno je to sve eto ja ujutro idem na kiretazu 🙄😔
Bozma čini mi se da sam čitala da sve donorice provjere, ali ne mogu tvrditi 100%da je tako jer do tog koraka nisam još došla.
S obzirom na koronu, stavili smo Prag na cekanje. Idući tjedan imam pregled kod još jednog doktora pa ću vidjeti sto on kaže. S obzirom na pojavu folikula, nisam još spremna odustati od svojih jajnika.
Kako budem dolazila do informacija o donaciji, dijelit ću ih s vama.
Gin iz Njemačke nije objasnio razliku između Praga i Barcelone, a ja se u tom trenu, iskreno, nisam ni sjetila pitati.
Ja - nizak amh, jajnici prazni
On- sve ok
2019.- otkriveno
2020. - od strane više dr.upućena na donaciju
Žao mi je jako, nemoj krivit sebe. Na to ti nikako nisi mogla utjecati. Drži se ❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Sanjich jesi se bocnula? Kasnije ce ti bit lako, prva je najteza.
Piky drzi te se. I ne promisljaj slucajno da si ti sta kriva 😘
Draga Piky žao mi je jako 😔 izdrži i daj si vrijemena da zarastu rane...
Ti nisi ništa kriva, nemoj nikada tako razmišljati, nažalost je tako moralo valjda biti.
Mislim na tebe i na sve cure, u molitvama ste mi 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji