Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Razumna
    28. Listopad 2020. 18:41

A ja sam dobila termin tocno za mjesec dana. I sad čekam... stalno nešto čekam..
    Nadala sam se većoj stručnosti za te pare, ali ok.
    Najviše me zanima hoću li na polustimulirani ili punu stimulaciju?

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

28. Listopad 2020. 19:01

Razumna

A ja sam dobila termin tocno za mjesec dana. I sad čekam… stalno nešto čekam..
    Nadala sam se većoj stručnosti za te pare, ali ok.
    Najviše me zanima hoću li na polustimulirani ili punu stimulaciju?

Cekaj.. Kod Lučija termin za mjesec dana? To je onda vjerojatno sad zbog korone jer mu je stvarno ogromna guzva i prednost daje svojim 'starim' pacijenticama...
    U kakvu ces stimulaciji to ce ti samo on reci kad te pogleda na ultrazvuk.. 
    I da Nikitta ja kad sam vidjela pisac u masi u skoro sam na dupe sjela od šoka😂😂😂😂
    Nisam znala da ti vise itko koristi🤷‍♀️😂😂... 
    Gle ovako.. Ako zelis tretman ono platila sam i hocu na vrijeme na red-sto bi i trebalo biti no jbg kod Lucija je tako... Ne ceka je pogotovo vani, sve tip top to kod Lučija nećes dobit odmah da ti to kazem.. To ces dobit kod Radoncica.... 
    Kod njega je sve prekrasno sredjeno, nema cekanja u minutu te primi... No meni on nije sjeo.. Sve mi je tamo hladno i sterilno.. To ne volim... 
    Kod Lucija ti je vise.... Opustena obiteljska toplija klima pa kome sta pase... 

Razumna
    28. Listopad 2020. 19:05

Tako se meni Beta Plus nije svidjela. Nije moj tip klinike i bok. A Luc mi je dobro zvučao na mob.
    Gle, ja sam spremna na sve samo da dobijem dijete i realno, rezultat mi je najvažniji. 
    Koliko rano cure krenu čekati pred vratima? Pola 7, 7?

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

28. Listopad 2020. 19:13

Nikitta

Lucija007 savršeno si opisala razliku Repromed i Lučinger. No, tko nije spreman na kaos kod Lučija, bolje neka ne ide. Ajme koliko je on mene grlio nakon svake aspiracije, pa zvao, pa tješio nakon svakog neuspjeha, ljudina. Imaju sestru? E, to je novo 😂 Pisaća mašina kad piše nalaz je hit! 🙈

Da da imaju sestru za koju Joza stalno govori Lučiju sta ju je uzeo kad je smotana😂😂😂😂
    Pred njom😂😂😂... A zenska je full draga.. Ja jednom dosla vidim vani guzva za poludit rekoh ma necu ja sigurno jos skoro na red i idem sjest u auto.. Ona je dosla do mene u auto i zove me 💓 kaze ajmo ja te zovem pa vidim da si u autu... A za Lučija da.. Nemam rijeci koliko je jednostavan drag... On se skoro sad rasplakao ja njega tjesila umjesto on mene🙄😔

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    28. Listopad 2020. 19:14

Cure drage evo ovako prvo da se mojoj Nikitti neizmjerno zahvalin sta je danas mi poslala email stami zvala muza muz zva tog svog prijatelja sta radi na Sv. Duhu i sta me pokusa ubaciti ali nikog nije nasa u 14h pa je treba u Petak hvaala draga na takvom trudu volji i podrsci 
    U medjuvremenu sam jos ovu jednu priju koja radi sa Ginekolozima pokrenila i ona je na kraju svog doktora koji ju je nedavno porodi sve rekla poslala i u Utorak u 3.11 u 13.30h sam narucena u doktora Tomislava Hafnera u Ginusa privatno di radi jer to je najbrzi i najbolji nacin na ovu situaciju tamo ko zna kad bi dosla kod njega a to mi je i moja doktorica predlozila da provsm privatno kod njega i onda kad on vidi i pregleda rece mi sta dalje i vjerovatno ce me on na Sv. Duh onda upisat za to i sve kad on vidi stanje on je inace strucnjak jedan od bolji za fetalne stvari
    Eto cure moje icu u Ponediljak spavati u te prije u stanu ona je 8 minuta od njega itd molite i molite da ne bude ono najgoree i da sve bude na kraju ok 🙏🙏🙏
    Slucajno sam se i nje sijetila danas koda mi Bog u misli stavio 
    A Nikitta zeno hvala neizmjerno❤️❤️ 
    Sve cure ostale hvala neizmjernooo❤️❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

28. Listopad 2020. 19:15

Razumna

Tako se meni Beta Plus nije svidjela. Nije moj tip klinike i bok. A Luc mi je dobro zvučao na mob.
    Gle, ja sam spremna na sve samo da dobijem dijete i realno, rezultat mi je najvažniji.
    Koliko rano cure krenu čekati pred vratima? Pola 7, 7?

Mislim da tek od 8 rade.. Mene su najranije pola 9 narucuvali... 

Lana3
    28. Listopad 2020. 19:22

NadimakMTB

Sanjich, pa cure su ti već rekle da i one znaju imati te čvoriće. Da li malo promasiraš nakon što si daš injekciju?
    Što se tiče Cetrotide, ja sam si ga stavljala u 11 ujutro. Ideja je samo bila da ga ne stavljam preblizu Gonalu. Gonal je išao u 7 popodne, doktorica je pogledala na sat i rekla ok, onda Cetrotide uzimaj u 11.

Hehe, Lana3, pa trudne smo!!!
    S tim da je meni sad popodne ok, malo me samo bolucka. Najgore je ujutro, kad se tek probudim i nije još razgibano.

Inače, bila sam na svojoj (predzadnjoj!!!) injekciji progesterona u BetaPlusu. I dok sam ležala na stolu i čekala injekciju, zvala je neka uzbuđena žena da im javi da ima prekrasnu betu. Baš sam bila sretna i odlučila sam si to uzeti kao dobar znak.
    Plus, pažljivo sam odslušala sve savjete koje joj je rekla sestra jer će trebati i meni

Da aaaaa 😍😍😍😍😍 ja sam zvala zubara i dobila antibiotik koji se smije piti u trudnoći jer me bas dosta boli. 
    Bas su ljubazni, mene je zvala sestra cim sam joj poslala mail, glas joj je bas bio sretan i onako vesel!
    Bravo!!! 😉 Biti ce sve ok! 
    Kakve savjete joj je rekla? Podijeli 😉

🧔 33 👩 33
    1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
    2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)

Lana3
    28. Listopad 2020. 19:26

Razumna

Repromed
    Žene, kako ste Vi odabrale gdje ćete se liječiti?
    Ja recimo za Repromed uopće nisam čula.

Ja ih znam po lošem glasu. Frendicinu rođaku su forsirali stalno na inseminacije a oba jajovoda su joj neprohodna. Puno novaca su potrosili na lijekove i inseminacije a nije se nista dogodilo. Potom otisli u bolnicu na ivf i uspjeli iz prve. 

🧔 33 👩 33
    1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
    2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)

28. Listopad 2020. 19:31

Lana3

Razumna

Repromed
    Žene, kako ste Vi odabrale gdje ćete se liječiti?
    Ja recimo za Repromed uopće nisam čula.

Ja ih znam po lošem glasu. Frendicinu rođaku su forsirali stalno na inseminacije a oba jajovoda su joj neprohodna. Puno novaca su potrosili na lijekove i inseminacije a nije se nista dogodilo. Potom otisli u bolnicu na ivf i uspjeli iz prve.

A gle.. Sto bi se reklo svako svog konja za trku hvali.. Ja sam tamo isla na konzultacije jer npr znam 2 zenske koje su nakon svih iskoristenih postupaka u bolnicama kod njega od prve zatrudnile i rodile... 
    No on meni kao doktor nije sjeo i to je to.. Mnogima je.. Meni nije... A mozda ni ja njemu😂

Sreca ♥
    28. Listopad 2020. 19:33

Ruska1986

Nikitta

Belaaa zaboravila sam iskomentirati predivnu gestu dr. Poljaka. Mislim da su naše molitve pomogle i tvoja vjera, vidiš da te Bog čuva. Dan po dan. Svi smo oko tebe da pomognemo. Vjerujmo. 🙏🏼
    MilaST joj, ostao 1, ali vrijedan, ne gubi nadu!

Tako je, Mila!Mozda je bas taj jedan dobitni i bude bebica… Kako bi se ona osjecala kad bi znala da si ju ti otpisala vec? Ni slucajno ne gubi nadu! Nije se jednom desilo da je bio 1 i na kraju se dogodila trudnoca.. 🙂

Nikitta i Ruska, hvala vam zene moje! Ok sam, skulirala sam se 🤗
    Predivne ste! PREDIVNE! Bog vas blagoslovio!

🤍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.