Lucyinthesky hvalaa, znam da je to individualno al me bas zanima kad bi je otprilike mogla ocekivati. Jel u stimuliranom ciklusu brze sazrijevaju folikuli nego prirodno? Inace mi je O tamo oko 16,17dc, ako je tako onda bi mi mogla aspiracija biti malo ranije, jel? 😊
Ja ti imam dosta kratke cikluse, oko 26-27 dana i meni je u stimuliranom punkcija bila 14 i 15 dc.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Hvala Vam cure, samo Vi ovo kuzite.
Sanjich, tako su meni godine prosle. Evo jos malo pa ce mi sad dat ugovor za stalno, pa dobijem na 6 mjeseci, pa evo jos malo, pa mislim ne moze me vise toliko drzat na ugovoru, ali uvijek nadju nacina, ni jednoj kolegici koja je zatrudnila ga nisu produzavali pa me toga bilo strah. Svaki taj ugovor na odredjeno sam oplakala. A sad kad se vucaram po razgovorima i testiranjima moj staz kojeg sam itekako odradila bez dana bolovanja (ne racunam poslove gdje sam bila prijavljena na pola radnog vremena, a radila 8 sati), se izjednacava sa stazom zena se samo fiktivno negdje prijavile 3 dana, koje imaju troje djece i koje su bile na porodiljnom skoro 8 godina u kontinuitetu, a na poslu se nisu ni pojavile. Zato ne razmisljaj o ugovorima....nesto ces vec iskombinirat za porodiljni i isto ce ti ici staz.
More, kako nemamo djece financijski nam je mozda malo lakse nego sto bi bilo da ih imamo. Odmah sam si u glavi poslozila neke stvari kad sam davala otkaz: nema shopinga, kosu sredjuj sama, dlake sama, kako ne radim lakse iskombiniram i ruckove svaki dan, ne trosim na gorivo, na kave na poslu, i jos uvijek mi nista ne fali...nece valjda ni ova korona trajat vjecno
Jutro curke!
Mene zanima kad ste vi imale aspiraciju, na koji dc?
Hm....na menopuru isti dan kad mi i inace bude ovulacija, 12dc. A na bemfoli prvi put 14dc i sad drugi put 17dc
Hvala Vam cure, samo Vi ovo kuzite.
Sanjich, tako su meni godine prosle. Evo jos malo pa ce mi sad dat ugovor za stalno, pa dobijem na 6 mjeseci, pa evo jos malo, pa mislim ne moze me vise toliko drzat na ugovoru, ali uvijek nadju nacina, ni jednoj kolegici koja je zatrudnila ga nisu produzavali pa me toga bilo strah. Svaki taj ugovor na odredjeno sam oplakala. A sad kad se vucaram po razgovorima i testiranjima moj staz kojeg sam itekako odradila bez dana bolovanja (ne racunam poslove gdje sam bila prijavljena na pola radnog vremena, a radila 8 sati), se izjednacava sa stazom zena se samo fiktivno negdje prijavile 3 dana, koje imaju troje djece i koje su bile na porodiljnom skoro 8 godina u kontinuitetu, a na poslu se nisu ni pojavile. Zato ne razmisljaj o ugovorima….nesto ces vec iskombinirat za porodiljni i isto ce ti ici staz.
More, kako nemamo djece financijski nam je mozda malo lakse nego sto bi bilo da ih imamo. Odmah sam si u glavi poslozila neke stvari kad sam davala otkaz: nema shopinga, kosu sredjuj sama, dlake sama, kako ne radim lakse iskombiniram i ruckove svaki dan, ne trosim na gorivo, na kave na poslu, i jos uvijek mi nista ne fali…nece valjda ni ova korona trajat vjecno
I ja san tako poslozila sve sama... pa jedan dan u pmsu puknem i potrosim sve sta sam odgadjala..ako ne i vise hahahah joooj
Jutro cure beta mi je 141, 10 dan, nije li to malo??
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Nije to malo! Napravi opet prekosutra da vidis dal se dupla al mislim da je to to 🥳🥳🥳🥳🥳🤗🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bas mi je dragooooooo 🥳🥳🥳🥳
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
https://ibb.co/mB2h8Cw
Ovo sam nasla!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Jutro curke!
Mene zanima kad ste vi imale aspiraciju, na koji dc?
Tockicaa, meni su ciklusi dosta kratki, 24-25 dana pa je samim time i prva aspiracija je bila 12.dc a druga 14.dc. Ako se ne varam, sve ovisi o tome kako tijelo reagira na lijekove i koliko brzo raste vodeci folikul...😉
Svima vam zelim dobro jutro ☺️
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Bravo Nina, pa to je super vrijednost i bitno je samo da u ponedjeljak ponovis i da se beta lijepo podupla! 😊Uzivaj i opusti se, sad si i sluzbeno trudna!🎉🎊👶😊🙏🏻
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Sortiraj odgovore
Najstariji