Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    24. Listopad 2020. 10:54

Sto se opustanja tiče, nije mi to jača strana. 
    Takođe, moj mrgud od doktora mi je naglasio nekoliko puta da je vazno biti smiren i opusten.
    Od vit.i min. pijem samo Folnu i jos Aspirin
    Ne znam ove moje bebe sta prozivljavaju i kako dozivljavaju moja trzanja na sve i svasta. 
    Nocas se u nekom momentu moj muz okrene u krevetu sa jedne na drugu stranu, krevet se logično malo zaljulja. Ja se trznem iz sna i skocim, ustaj!!! zemljotres! 🤦‍♀️
    Mislim, imamo ih cesto, al ja se trzam i kad kamion prodje 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

24. Listopad 2020. 10:55

Samara

točkicaa

Znaci meni se sad place od muke!!!!!!
    Upravo sam zvala sestru da pitam kad se trebam u nedjelju bocnuti i kaze evo bas ce nas sad sve pacijentice zvati da nam jave da prestanemo sa terapijom da se obustavlja postupak do daljeg. Znaci place mi se!!! 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😠😤 ja vam ne mogu opisati koliko sam ljuta i tuzna.

Koja klinika? Ajme ne znam sta da kazem, bas mi je zao ☹️

ajooooj jel to u vinogradskoj jel? ://

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    24. Listopad 2020. 10:59

točkicaa

Kbc Osijek 😔😞

Uhhh, baš mi je žao 😔😔😔

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Listopad 2020. 11:02

točkicaa, baš mi je žao. 
    Dakle, rekli su ti da baš prestaneš, ili da će te tek zvati?
    Za početak, pokušaj se malo smiriti i vidjeti koje su ti opcije. Možeš li se prebaciti negdje drugdje?
    U najnajnajgorem slučaju, možete pokušati prirodno ovaj mjesec, i nadati se da su ove pikalice koje uzimaš povećale šanse za uspjeh. Ali sad, za početak, malo se izviči, malo se isplači, malo im opsuj svima sve po spisku, a onda ćemo kovati planove za dalje. 

Tanja79, tjerati se na silu da budeš smiren je isto kontraproduktivno i stresno. Ako si osoba koja skače i viče potres (umirem od smijeha na sliku ), tvoja beba je od tvojih gena i njoj to isto paše.
    Dakle, ono što je bitno jest da si udovoljavaš - na svoj način, a ne na moj ili na način nekog trećeg.

💔💔💔

• Leptirica 90🦋
    24. Listopad 2020. 11:16

Drage cure evo da se javim danas sam počela sa inekcijama sa gonalom od150 a u srijedu ujutro u 7 na ultrazvuk u petrovu❤❤😘😘

Azospermia

• more2309
    24. Listopad 2020. 11:20

angribird

More kakve si ti simptome imala nakon feta i da li je bio prirodni?

Prije i nakon FET-a sam uzimala Utrogestan i Estrofem, a od simptoma sam imala lagana probadanja koja su pocela 3 dnt., slicno menstrualnim grcevima ali manje bolna, od 12.dnt sam osjecala mucninu, ali samo navecer. Nisam imala nikakvo implantacijsko krvarenje. Cice su mi u pocetku bile bolne i od 10 dnt su prestale, kao i obicno pred mengu, ja sam zbog toga bila uvjerena da nije uspjelo, ali prevarila sam se 😊. Tad su mi pocela i probadanja u jajnicima. Uglavnom nista posebno, osim tih probadanja koja su mi se javljala tokom dana. 14 dnt su mi pocela ti jaci menstrualni grcevi, cice su mi ponovno pocele bit bolne na dodir i lagana mucnina kroz cijeli dan, sad su mi se ti grcevi malo smirili. 

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

24. Listopad 2020. 11:20

Nadam se da to nije pocetak lockdowna. 🤔😐

• more2309
    24. Listopad 2020. 11:22

Tockica bas mi je zao, mogu mislit kako se osjecas 😥😥😥. Slazem se sa MTB, mozda da probate negdje drugdje nazvat, pa vidjet kakva je situacija po drugim klinikama.

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

Teja09
    24. Listopad 2020. 11:22

točkicaa

Kbc Osijek 😔😞

A joj, bas mi je zao. Drži se! 

👩‍🦱 28 - PCO, anovulacija
    🧔 31 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2019.
    12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
    18.12.2020. B-HCG 303,6

• more2309
    24. Listopad 2020. 11:23

Leptirica 90🦋

Drage cure evo da se javim danas sam počela sa inekcijama sa gonalom od150 a u srijedu ujutro u 7 na ultrazvuk u petrovu❤❤😘😘

Sretno 🍀🍀🤞🤞🙏🙏! Ja sam isto bila na Gonalu od 150 🙂.

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.