Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Listopad 2020. 10:09

I samo da napomenem, meni su jedno 500 puta naglasili da je najnajnajvažnije da ja budem opuštena i da činim stvari koje me umiruju i opuštaju. Sve drugo je sekundarno.
    Tako da, žene moje, družite se samno s ljudima koji vas "pune", jedite ono što vam paše, pijte ono što vam treba, šećite, odmarajte, uživajte, gledajte serije... Stavite sebe na prvo mjesto, sve drugo je sekundarno.
    Ovo radimo za naše bebe 

💔💔💔

Teja1408
    24. Listopad 2020. 10:14

Nina92

Jutro cure beta mi je 141, 10 dan, nije li to malo??

Čestitam 🤩🤩

Nina92
    24. Listopad 2020. 10:17

Cure sto se tice vitamina d ja sam ga vadila i bio je 70, i pocela ga pit mjesec dana prije postupka i to najjeftiniji u dm za 25 kn, 2 tabletice dnevno i isto magnezij i vitamin D u jednom isto iz dma nekih 29 kn i pijem folnu, i andol e sad dal je to sta pomoglo neznam ali eto ocito je uspjelo, od simptoma jedino su mi cice malo vece ko napuhana i imam grceve ko pred menstruaciju i to je to sta sam skuzila

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

24. Listopad 2020. 10:18

More kakve si ti simptome imala nakon feta i da li je bio prirodni?

Nirvana2024
    24. Listopad 2020. 10:18

NadimakMTB

I samo da napomenem, meni su jedno 500 puta naglasili da je najnajnajvažnije da ja budem opuštena i da činim stvari koje me umiruju i opuštaju. Sve drugo je sekundarno.
    Tako da, žene moje, družite se samno s ljudima koji vas "pune", jedite ono što vam paše, pijte ono što vam treba, šećite, odmarajte, uživajte, gledajte serije… Stavite sebe na prvo mjesto, sve drugo je sekundarno.
    Ovo radimo za naše bebe

Hvala na odgovoru.
    Potpisujem sto je MTB rekla. Bila sam u mogucnosti sad 3 dana uzeti za sebe nakon aspiracije, bas sam se opustila i prepustila. Ja sam gledala The Crown 👑
    Cure moje, cim sam se odmaknula od tog cudovista zvanog posao, koji mozda u mojem slucaju jedini i smeta prirodnom putu, ja drukcije sanjam, ja sam smirena, nemam napadaje panike (koji mi se isto znaju javljati).
    Bozma, divim ti se svakim atomom kako si hrabra, ja sam tek sad pocela sebe stavljati na prvo mjesto i to je stvarno ispravno razmisljanje, nitko nije nezamjenjiv, a nama nitko nece nadomjestiti godine koje smo provele ugadajuci drugima. Zato je super sto si ti tu, dajes nam neiscrpnu snagu i inspiraciju, kao i Nikitta, vi ste stvarno pokazatelj kako su zene snazne i sve mogu, zato vama pogotovo od srca zelim da se sve poslozi, jer bi bila prava steta ne biti i uzor kao majka 🤗
    Girl power 💪

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Listopad 2020. 10:29

točkicaa

Curee sad sam cula da se nocas pomjera sat u nazad. Ja si moram davati injekciju u 5 sati. Jel to znaci da cu si u nedjelju dati u 4 sata 🙈

Ne, ja bih ostala na 5. Eventualno bih prvi dan dala u 4.30,  onda bih opet u 5 svaki dan.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Listopad 2020. 10:32

Želim si staviti avatar, ali koliko god da smanjim slikicu, opet je rastegne i vidi se samo dio 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    24. Listopad 2020. 10:42

Nina92

Jutro cure beta mi je 141, 10 dan, nije li to malo??

Čestitamm!! Ja sam ti imala 12dpt 140, kažu da je najbitnije da se dupla

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

24. Listopad 2020. 10:49

točkicaa

Znaci meni se sad place od muke!!!!!!
    Upravo sam zvala sestru da pitam kad se trebam u nedjelju bocnuti i kaze evo bas ce nas sad sve pacijentice zvati da nam jave da prestanemo sa terapijom da se obustavlja postupak do daljeg. Znaci place mi se!!! 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😠😤 ja vam ne mogu opisati koliko sam ljuta i tuzna.

A daj zezas? Joj bas mi je zao. Uzas. 

Samara
    24. Listopad 2020. 10:49

točkicaa

Znaci meni se sad place od muke!!!!!!
    Upravo sam zvala sestru da pitam kad se trebam u nedjelju bocnuti i kaze evo bas ce nas sad sve pacijentice zvati da nam jave da prestanemo sa terapijom da se obustavlja postupak do daljeg. Znaci place mi se!!! 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😠😤 ja vam ne mogu opisati koliko sam ljuta i tuzna.

Koja klinika? Ajme ne znam sta da kazem, bas mi je zao ☹️

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.