A sad malo o meni.
Postupak je prošao super. I dalje su svi jako ljubazni i nježni u poliklinici, baš su pazili da mi bude što ugodnije, do te mjere da su mi pokrili pipicu dok sam ležala na onom stolu sve dok doktorica nije došla.
Dobila sam droge, nije me udarilo na veselje već na spavanje i nježnost. Ovaj "lakši" jajnik nisam osjetila baš ništa, ovaj zavučeni kojeg se doktorica bojala sam osjetila par jako kratkih oštrih bolova koji su prošli prije nego sam ih registrirala. A droga je učinila svoje da budem opuštena i tako.
Nakon toga, spavuckanje 2h, oni stalno provjeravaju kako sam, treba li mi nešto, pričaju sa mnom - stvarno predivna usluga.
Imamo 9 jajnih stanica, od toga su dvije mrvcu lošije kvalitete. Sutra ću dobiti mail sa detaljima, ali već su mi najavili da će trasfer biti u petak. Mislim da s obzirom na moje godine, ne žele ništa riskirati.
Od cijelog ovog procesa mi je čak najteže palo što satima ništa nisam smjela piti, ostalo je sve bilo baš dobro.
Danas sam na strogom mirovanju, od sutra smijem raditi i šetati, ali ne se naprezati.
Hvala hvala hvala svima vama na podršci i navijanju!
Sad navijamo za mojih velikih 9
Aaaaa divnoo bravoooo 🎊🙏🤗😍
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Anitram1982, 9 blastica wooow…blago ti se
Mila-Milica…a jbmu…bit ce drugi put
More2309blago ti se na tim brojkama.ne mogu to ni zamislit.
Nina92, i ti imas crtu….cestitam. Ne cini mi se da si je sama nacrtala 😁
Hvala ti 😘😘😘, nemoj samo gubiti nadu, vidis da se ovaj put nesto događalo, to znaci da bi iduci mogao biti i dobitan 🤞🤞🙏🙏🍀🍀! Ja isto imam cistu na dojci i rekao mi je moj socijalni ginekolog da obavezno napravim ultrazvuk prije MPO, isla sam na ultrazvuk i razgovarala sam sa doktoricom ona je rekla da cista je dosta velika, ali da sigurno nije neka kancerogena nakupina i da kao takva nece biti prepreka za MPO. Onda mi je rekla da je bitno napraviti ultrazvuk prije, jer sve te stimulacije djeluju na hormonski status i mogu izazvat stvaranje cisti ili tumora, a postojece ciste ili tumore pogorsat. Dr.L je pogledao ultrazvuk i nalaz, rekao da ce to biti ok.
e takve sam ja nalaze prije imala, vidjelo se valjda na UZV da to nije ništa kancerogeno i sl, ali sad , tj.prošle godine sam imala neke koje su prokrvljene i koje sam moral punktirat. a bojim se da će ih sad nakon ovoliko stimulacija bit još i više, pa mi na nalazu UZV baš piše da su za punktiranje. ne znam sad koliko mi to znači, priložim onda i nalaz punkcije, ali šta to znači MPO doktorima kad čitaju nalaz na kojem piše da se našlo par makrofaga te precipitat Da ne bi pokrenula sve pa da mi HZZO odobri postupak, a ovi dole vrate me zbog sisa
A sad malo o meni.
Postupak je prošao super. I dalje su svi jako ljubazni i nježni u poliklinici, baš su pazili da mi bude što ugodnije, do te mjere da su mi pokrili pipicu dok sam ležala na onom stolu sve dok doktorica nije došla.
Dobila sam droge, nije me udarilo na veselje već na spavanje i nježnost. Ovaj "lakši" jajnik nisam osjetila baš ništa, ovaj zavučeni kojeg se doktorica bojala sam osjetila par jako kratkih oštrih bolova koji su prošli prije nego sam ih registrirala. A droga je učinila svoje da budem opuštena i tako.
Nakon toga, spavuckanje 2h, oni stalno provjeravaju kako sam, treba li mi nešto, pričaju sa mnom - stvarno predivna usluga.
Imamo 9 jajnih stanica, od toga su dvije mrvcu lošije kvalitete. Sutra ću dobiti mail sa detaljima, ali već su mi najavili da će trasfer biti u petak. Mislim da s obzirom na moje godine, ne žele ništa riskirati.
Od cijelog ovog procesa mi je čak najteže palo što satima ništa nisam smjela piti, ostalo je sve bilo baš dobro.
Danas sam na strogom mirovanju, od sutra smijem raditi i šetati, ali ne se naprezati.
Ma super! 🙂🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nikitta, iskreno ja nisam baš oduševljena donacijom, nije mi nešto do mojih gena i te priče, ali muči me toliko toga vezano uz to. gledala sam čak malo i katalog donorica, kad staviš svoju krvnu grupu izbaci dvije-tri koje nemaju ama baš nikakve sličnosti s menom, i kao sve su fakultetski obrazovane (mo'š mislit) ne znači mi to ništa, ali je samo dokaz da su informacije u tim katalozima izmišljene. I kako onda izabrat, kao da biram psića? oni njima nikakve pretrage ne rade vjerojatno ne pogledaju ni medicinski karton samo postave par pitanja da li je netko bio teže bolestan. I jođ to da živimo u ovoj vukojebini od zemlje, ne možeš na humanu otić a da te na vratima ne dočekaju babe s plakatima koje se mole za nzn ni ja šta sve ne. Kako djetetu jednog dana objasnit zašto ima 3 dlake na glavi, a i moja i njegova obitelj grive i slične stvari po pitanju izgleda. Ne želim da to dijete kasnije ima ikakve traume zbog naših sebičnih želja.
Meni su odmah nakon prvih nalaza rekli da je šansa niakakva i da idem razmislim o donaciji. I onda ja tako razmišljma pa sam jedna mjesec za, drugi prtiv. Iako dobijem i stanice i ok embrije, osjeti se to na svim konzultacijama i pregledima da si otpisan prije nego si počeo i da se to radi čisto da se odradi (i privatno i u bolnici). Ja to jednostavno sebi više ne želim, gubit živce na to. Mogu i zamislit život bez djece i ne vidim ništa loše u tome, ali on kaže da njemu život ni ništa onda nema smisla ako nećemo imat djecu, ali da on ne bi ako ja neću bit sretna….e sad jbg….normalno da ću bit sretna i da ću ga volit,ali eto previše o svemu razmišljam
Niti jednom nije doslo do trudnoce ili ? Oprosti, vjerovatno si i pisala prije ali nisam otpocetka tu pa ne znam..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
A sad malo o meni.
Wow MTB, pa to su sjajne vijesti! Bas sam sretna zbog tebe i drago mi je da je sve tako lijepo proslo! Sada odmaraj i oporavi se, a mi cemo i dalje drzati fige za ovih velicanstvenih 9! 🥰🤞🏻I tko zna, mozda zbilja budemo cekale betu skupa! 😊🙏🏻
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
MTB odlično, bit će beba
Ruška1986, ne, ni jednom. AMH 3,5, FSH 16, LH18, visok je bio i estradiol na tom prvom nalazu, čista menopauza, sad ja to malo držim u granicama sa razno raznim dodacima. Mislim da je pravo čudo što dobijem po 5-6 stanica sa takvim nalazima, ali embriologica mi je zadnja dva puta rekla da su loše, da imaju meku opnu i da lao prodre pipetom u njih a da to tako ne bi trebalo bit.
A sad malo o meni.
Superrr 9 komada je odlicno.... Druzimo fige i na nogama i rukama 🤞🙏
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Hvala svima na riječima podrške. Da, danas tugujem al od sutra optimizam i pozitiva na najjače. Ovo mi je prvi ivf.
Nadam se da ce drugi biti puuuno uspješniji.
Nego, zanima me, nakon koliko dana dodje menstruacija nakon prestanka uzimanja estrofema i utrogestana? Znam da je svaki organizam drugačiji,ali zanima me neki prosjek.
Hvala!!!!
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
A sad malo o meni.
Bravo!!!
👩🦱 28 - PCO, anovulacija
🧔 31 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2019.
12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
18.12.2020. B-HCG 303,6
LucyLou, zajedno ćemo dočekati prekrasne bete i još prekrasnije bebe
Hvala svima na navijanju, uz takvu podršku nema šanse da omane
Još sam malo emotivna od droga. Muž mi je divan. Odveo me na postupak, i onda je imao 2h pauze u kojima si je naštimao poslovni sastanak od 1h. Kad ono, on je u ovom drugom satu uspio otići na plac i kupiti stvari koje ja najviše volim, počistiti malo stan koji sam ja zanemarila zadnjih dana i staviti kuhati juhu da bih imala što ljepši ručak. Baš se osjećam paženo i maženo
Je da me je jutros zafrkavao da nije pošteno da on svoju donaciju daje na živo, a ja dobivam droge Ali to sam mu odšutila, bilo me strah da će pogubiti donaciju po putu.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji