Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Listopad 2020. 15:55

Obecala sam da vas vise necu maltretirat sa slikama testova. Jucer sam prestala sa utrogestanom. Jutros je Muller bio negativan, naziralo se nesto jada od ostataka sjenine sjene od prijasnjih dana. Onda mrlja krvi na gacicama i vise nista. Stalno idem na wc vidjet je li krenilo. I napravim onaj kinez koji sve ove dane dok su muller i drugi kinez pokazivali crte nije nista pokazivao i dobijem ovo
    https://ibb.co/rsD9htq
    Pa napravim jos jedan sa urinom od 10 minuta nakon i dobijem isto. 
    Od danas sam zaratila i sa testovima. Prebcujem se u onu grupu zena koje vjeruju samo beti

18. Listopad 2020. 16:01

Mila-Milica bila si u fetu pa nije ni cudno da nemas simptoma. Ono sto i inace imamo od simptima su ostaci ili od stimulacije ili punkcije, jos uz utrogestan pa umisljamo sve i svasta.
    Javi nam veliku betu u utorak

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Listopad 2020. 16:02

Bozma, ne maltretiraš nas 
    Mislim da ni ja neću vjerovati baš testovima, beta je jedini stvarni pokazatelj da je do trudnoće došlo. 

💔💔💔

Tinchy_07
    18. Listopad 2020. 16:04

MTB super!! Ali to je zadnji negativan test koji prihvacamo, ima da je iduci na trudnocu i to debelo pozitivan 
    Mila-Milica pa mislim da vec mozes pisnut test ili za ta dva dana da se strpis i docekas betu, 🙏 se da bude velika i da imamo novu trudnicu
    Bozma ja vidim sjenu. Dapace nikad nisam na svom testu ugledala ni sjeninu sjenu pa nisam mjerodavna, ali nesto je definitivno 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Tuma
    18. Listopad 2020. 16:10

Bozma

Obecala sam da vas vise necu maltretirat sa slikama testova. Jucer sam prestala sa utrogestanom. Jutros je Muller bio negativan, naziralo se nesto jada od ostataka sjenine sjene od prijasnjih dana. Onda mrlja krvi na gacicama i vise nista. Stalno idem na wc vidjet je li krenilo. I napravim onaj kinez koji sve ove dane dok su muller i drugi kinez pokazivali crte nije nista pokazivao i dobijem ovo
    Od danas sam zaratila i sa testovima. Prebcujem se u onu grupu zena koje vjeruju samo beti

Nadam se da sutra ranom zorom ides radit betu!

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• LucyLou
    18. Listopad 2020. 16:31

MTB, juuuuuuupiiii!!! 🎊🎉😊kazem ti ja, kod tebe od pocetka sve ide tako lijepo i po planu! Tako ce biti i do kraja, i to do kraja tvoje prve trudnoce!  Sljedeci test koji prijavljujes ima da je POZITIVAN! 🙏🏻😉
    More2309, hvala ti puno 😘🤞🏻
    Nikitta, hvala ti puno na podrsci! 😘 Ma bio je na 8mm, vodeci folikul na 18mm, dobila sam stopericu, danas na kontroli je vidljivo da sam ovulirala ali je endo pao na 6,8mm. Citam po studijama i vele da na dan stoperice mora biti minimalno 8mm, sto je kod mene i bio slucaj ali nitko ne spominje sto je poslije, nakon ovulacije i kompakcije...Napravila sam jedan dan pauzu od soka od cikle ali evo, danas opet pocinjem. Sto se tice FET-a i uspjesnosti, ja sam ih do sada imala 3 od kojih 1 biokemijska tako da kod mene to bas i ne vrijedi. Sve si mislim, ja sam mrsavica pa je takav i moj endo! 😂
    LioraLiora i tockicaa, ja uvijek kazem, u ovim postupcima ili se molim da ne dodje menga (nakon transfera) ili da dodje (nakon negativne bete) pa da sto prije mogu nastaviti...tako da vas skroz kuzim, ali ne brinite, doci ce, samo pomalo ☺️
    Bozma, pa ti jos nisi vadila betu??!! Svaka ti cast zeno, ja ne bih vikend izdrzala, nema sanse! 😘 nadam se da nam sutra javljas veeeeliku!  🙏🏻☺️

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

18. Listopad 2020. 16:39

A sutra mi je tek 12 dan od transfera dvodnevnih, prerano za betu

Mila-Milica
    18. Listopad 2020. 16:40

Hvala svima na komentarima i pozitivnim vibrama! 😊
    Jos na početku sam odlučila da neću raditi test prije bete. Svakako se javim u utorak i nadam se i ja velikoj beti.

👩40 🧔37
    Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
    7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
    9/20 FET, beta =0
    12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
    1/21 FET 2 blastice.
    Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
    11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
    1.3. Missed ab - 10 tt
    10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
    12/21 FET 1 blastica, beta = 0
    12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
    1/22 FET, beta=0,1
    11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni

• *.Women_name.*
    18. Listopad 2020. 16:48

Bozma

Jedva čekamo sutra tvoju betu 🙏🤞🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Seny
    18. Listopad 2020. 16:51

Olivera

Seny

Lijep pozdrav drage zene. Molila bih vas ako mi mozete preporucit doktora/doktoricu sa zavoda za humanu reprodukciju KBC Rijeka.

Obavila sam prvi kontrolni pregled i sada i suprug i ja radimo sve potrebne pretrage. Recite mi da li kod ponovnog narucivanja mogu sama izabrati doktora/doktoricu ili cu sada zauvijek ostati kod doktora/doktorice kod kojeg/koje sam obavila prvi kontrolni pregled. Naime nisam sama birala doktora/doktoricu vec sam ga/nju dobila automatski kod prvog narucivanja.

I recite mi znate li mozda gdje mogu naci popis svih doktora/doktorica koje rade u zavodu za humanu reprodukciju KBC Rijeka?

Hvala vam od srca

Kod koga su bila na prvim konzultacijama u Rijeci? Pretpostavljam da te se doktorica nije dojmila kad već razmišljaš o promjeni.

Hvala draga Olivera. 

Suprug i ja imamo oboje 37 godina i pocetkom godine odlucili smo se za prvu trudnocu. Buduci da u nekih 6...8 pokusaja nije doslo do zaceca moja me ginekologica poslala na zavod za humanu reprodukciju u Rijeku. Prvi kontrolni pregled sam dobila kod dr. Visnic. Ne mogu reci da nisam zadovoljna s njom jer sam samo jednom do sada bila tamo. Samo sto sam se nekako nasla nespremna na cijelu situaciju. Naime mislila sam da ce se prvo utvrditi ako postoji neki problem kod mene i supruga pa da uzmemo neku terapiju i da se provjeriti prohodnost jajovoda, ali doktorica mi je rekla da je to gubljenje vremena s obzirom ma moje godine te predlozila da se odma krene sa IVF. Zato bi voljela cuti drugo misljenje i obaviti i prohodnost jajovoda. Pa sad ne znam da li ja pripadam kao pacijentica dr. Visnic posto sam kod nje bila narucena za prvi pregled...ili mogu sad kad budem se ponovo narucivala u mailu navesti da bi voljela dobiti termin kod neke druge odredjene doktorica?

Ja 37.5🙋‍♀️ On 37🙋‍♂️
    Godinu dana pokusavanja
    23.9.'20 prve konzultacije KBC RI
    10./11.12.'20 obavljanje pretraga i prikupljanje nalaza - priprema za IVF
    AMH 11.6 pmol/L
    11.'20. Ureaplasma😔 - 12.'20. nalaz Ureaplasme negativan 😀
    9.12.'20. Druge konzultacije KBC-RI
    16.12.'20. Prohodnost jajovoda Poliklinika IVF - oba jajovoda 🔝🔝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.