MTB kraljice naša, čestitam za negativan, a sad držimo palčeve za onaj pozitivan i veliku betu :)
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Seny, slazem se sa MTB i ostalima, u ovome vrijeme brzo proleti. Ne gubi ga na prohodnost jajovoda. Em ces prije pretrage morat obavit hrpu pregleda koje za koje opet cekas ili odredjeni dan u ciklusu ili termin, pa jos ako uleti kakva bakterija ili los papa( mislim da nema tu cure kojoj se nije desilo) pa i kad su svi nalazi uredni dok docekas termin za prohodnost, pa ciljani odnosi pola godine....ma za cas dodjes do 42godine, a nista napravila nisi. Mi smo krenuli kad je meni bilo 38, miljon prepreka, sve sta je moglo od bakterije, loseg pape, ciste na sisama. Sad kad dodjem na na konzulatacije cisto osjetim da se nikome od doktora ne da ni zajebavat s menom jer su me otpisali samim time sto imam 41 godinu. I svaki iskoristi priliku da mi to i nabije na nos, sta ste toliko cekali....kad je zena stara kao vi nista se ne ocekuje...a kad bas hocete upisat cu vas ali bolje bi vam bilo da razmisljate o donaciji (ovo su samo neki od komentara). Alo ti nije legla doktorica naruci se u nekog drugog cisto da cujes i drugo misljenje
A sutra mi je tek 12 dan od transfera dvodnevnih, prerano za betu
Ja sam vadila 12 dnt dvodnevnog. Bila je 130…. jesi još koji test radila? Ovi tvoji testovi me jako zbunjuju… al ovaj zadnji je opet pozitivan….
Bila do ljekarne i kupila još dva različita. sad trpim jer nisam davno piš…
Beta 130 na 12dan je ogromna, pa to bi bar nešto pokazalo na Mulleru od jutros da mi je i duplo manja
Da, al ovo krvarenje kod tebe, ako je stvarno pozitivan test kao što izgleda, bi moglo biti implantacija. Možda je kasnija implantacija, pa će biti i manja beta, al mislim da bi trebala vidjet jer ja bih izludila već s tesovima.... ajd javi kad novi test napraviš. Držim fige🤞🙏
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Seny, slazem se sa MTBi ostalima, u ovome vrijeme brzo proleti. Ne gubi ga na prohodnost jajovoda. Em ces prije pretrage morat obavit hrpu pregleda koje za koje opet cekas ili odredjeni dan u ciklusu ili termin, pa jos ako uleti kakva bakterija ili los papa( mislim da nema tu cure kojoj se nije desilo) pa i kad su svi nalazi uredni dok docekas termin za prohodnost, pa ciljani odnosi pola godine….ma za cas dodjes do 42godine, a nista napravila nisi. Mi smo krenuli kad je meni bilo 38, miljon prepreka, sve sta je moglo od bakterije, loseg pape, ciste na sisama. Sad kad dodjem na na konzulatacije cisto osjetim da se nikome od doktora ne da ni zajebavat s menom jer su me otpisali samim time sto imam 41 godinu. I svaki iskoristi priliku da mi to i nabije na nos, sta ste toliko cekali….kad je zena stara kao vi nista se ne ocekuje…a kad bas hocete upisat cu vas ali bolje bi vam bilo da razmisljate o donaciji (ovo su samo neki od komentara). Alo ti nije legla doktorica naruci se u nekog drugog cisto da cujes i drugo misljenje
MTB i BOZMA hvala vam na savjetima. Sutra idem obaviti jos neke pretrage i tada se moram ponovo naruciti na humanu u Ri. Nadam se da se ne ceka dugo. Obavijestit cu vas o rezultatima 😘
Ja 37.5🙋♀️ On 37🙋♂️
Godinu dana pokusavanja
23.9.'20 prve konzultacije KBC RI
10./11.12.'20 obavljanje pretraga i prikupljanje nalaza - priprema za IVF
AMH 11.6 pmol/L
11.'20. Ureaplasma😔 - 12.'20. nalaz Ureaplasme negativan 😀
9.12.'20. Druge konzultacije KBC-RI
16.12.'20. Prohodnost jajovoda Poliklinika IVF - oba jajovoda 🔝🔝
AuroraB i LucyLou hvala na odgovoru 😊
Znači, ako sam dobro shvatila, zamrzavanje se ne plaća ća do 6 embrija, ali moraju ići na slamku po 2.Da li je netko pitao koliko bi se trebalo nadoplatiti da idu pojedinačno?
Fet se koliko kužim plaća +folikulometrije. Koliko cca to izađe? Ma čista znatiželja(gdje sam ja od toga 🤦♀️).
MTB ovo su super vijesti, prva prepreka odrađena, sad hrabro dalje 💪
A vezano za to kako vrijeme leti u tim mpo vodama, ma to je strašno, stalno nešto čekaš, pa onda bakterije, pa covid, ma definitivno treba krenuti što prije, a pogotovo ako si 35 +.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Drage zene-heroji. Posle jednog dana koji smo suprug i ja uzeli za sebe, videli se sa prijateljima, napravili lepu veceru i uz dve case vina odlucili smo da za nas definitivno jos nije vreme da odustanemo. Malo sam otplakala, malo bila ljuta, malo zalosna, ali danas sam, evo citajuci jos i vase price, bolje i spremna da idemo dalje. Pogledala sam malo ovde nemacke forume i sto se Ceske tice preporucuju najvise IVF Europe i IVF Cube. Takodje sam kontaktirala i kliniku ovde u Bonu koja se specijalizovala za IVF iz prirodnih ciklusa. Jeste malo skuplje, ali za to ne moram nigde putovati, a uz svu neizvesnost sa koronom, to bi mozda moglo biti dobro resenje. Hvala mnogo na preporuci za Makedoniju, i to cemo istraziti mada nam je malo daleko. I hvala svima na podrsci. Ja bih stvarno poludela da nije bilo vas
MTB koliko sam samo uzbudjena zbog tebe, kao da se meni desava. Svaka cast za Covid test. Ajde sada srecno poslednje bockanje veceras i da ides po svoje bebice.
Bozma Ajme, pa moras raditi betu. Ovde i te kako jos nesto ima. Da ne pametujem sada, ali meni je jedan jedini put kada sam bila trudna ovako izgledao test 11 dana posle 3dt, a beta je bila 112. Nije se slavno zavrsilo, ali je bila trudnoca definitivno.
Svima ostalima mnogo srece i ostajte ovako hrabre. Sve ste neverovatne!
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Seny, kao što su ti već rekla Bozma i MTB, nemoj gubiti vrijeme na ispitivanje prohodnosti jajnika, stvarno nećeš s time puno dobiti a izgubiti ćeš masu vremena. Napravi pretrage koje ti je doktorica dala, to su vjerojatno standardne pretrage koje bi ti dala svaka od njih, vjeruj mi i na to ćeš izgubiti dosta vremena (čula sam da se samo bris klamidije čeka više od mjesec dana zbog korone), i moj ti je savjet da ideš odmah u ivf, eventualno ako vam sve bude ok s nalazima pokušaj s kojim prirodnim postupkom ukoliko se ne želiš filati s hormonima.
Obzirom da si na prvim konzultacijama bila kod dr Višnić, mislim da se ti sad vidiš kao njezin pacijent, ali moguće da kod naručivanja za nove konzultacije s nalazima možeš tražiti da te premjeste kod nekog drugog.
Ako budeš išla kod profesorice pripremi se na mogućnost da ti kaže da si stara, navodno voli koristiti tu riječ za nas iznad 35🙄
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Drage zene-heroji. Posle jednog dana koji smo suprug i ja uzeli za sebe, videli se sa prijateljima, napravili lepu veceru i uz dve case vina odlucili smo da za nas definitivno jos nije vreme da odustanemo. Malo sam otplakala, malo bila ljuta, malo zalosna, ali danas sam, evo citajuci jos i vase price, bolje i spremna da idemo dalje. Pogledala sam malo ovde nemacke forume i sto se Ceske tice preporucuju najvise IVF Europe i IVF Cube. Takodje sam kontaktirala i kliniku ovde u Bonu koja se specijalizovala za IVF iz prirodnih ciklusa. Jeste malo skuplje, ali za to ne moram nigde putovati, a uz svu neizvesnost sa koronom, to bi mozda moglo biti dobro resenje. Hvala mnogo na preporuci za Makedoniju, i to cemo istraziti mada nam je malo daleko. I hvala svima na podrsci. Ja bih stvarno poludela da nije bilo vasMTB koliko sam samo uzbudjena zbog tebe, kao da se meni desava. Svaka cast za Covid test. Ajde sada srecno poslednje bockanje veceras i da ides po svoje bebice.
Bozma Ajme, pa moras raditi betu. Ovde i te kako jos nesto ima. Da ne pametujem sada, ali meni je jedan jedini put kada sam bila trudna ovako izgledao test 11 dana posle 3dt, a beta je bila 112. Nije se slavno zavrsilo, ali je bila trudnoca definitivno.
Svima ostalima mnogo srece i ostajte ovako hrabre. Sve ste neverovatne!
TiredIvy dali si možda čula za Green IVF kliniku u Grevenbroichu? Mislim da ti nije daleko, bila sam tamo na jednim konzultacijama i oduševljena sam koliko su pristupačni i ljubazni, sad ćemo vidjeti kako će biti dalje 😊
endometrioza
Drage zene-heroji. Posle jednog dana koji smo suprug i ja uzeli za sebe, videli se sa prijateljima, napravili lepu veceru i uz dve case vina odlucili smo da za nas definitivno jos nije vreme da odustanemo. Malo sam otplakala, malo bila ljuta, malo zalosna, ali danas sam, evo citajuci jos i vase price, bolje i spremna da idemo dalje. Pogledala sam malo ovde nemacke forume i sto se Ceske tice preporucuju najvise IVF Europe i IVF Cube. Takodje sam kontaktirala i kliniku ovde u Bonu koja se specijalizovala za IVF iz prirodnih ciklusa. Jeste malo skuplje, ali za to ne moram nigde putovati, a uz svu neizvesnost sa koronom, to bi mozda moglo biti dobro resenje. Hvala mnogo na preporuci za Makedoniju, i to cemo istraziti mada nam je malo daleko. I hvala svima na podrsci. Ja bih stvarno poludela da nije bilo vasMTB koliko sam samo uzbudjena zbog tebe, kao da se meni desava. Svaka cast za Covid test. Ajde sada srecno poslednje bockanje veceras i da ides po svoje bebice.
Svima ostalima mnogo srece i ostajte ovako hrabre. Sve ste neverovatne!TiredIvy dali si možda čula za Green IVF kliniku u Grevenbroichu? Mislim da ti nije daleko, bila sam tamo na jednim konzultacijama i oduševljena sam koliko su pristupačni i ljubazni, sad ćemo vidjeti kako će biti dalje 😊
Mnogo hvala! Ne, nisam cula za tu kliniku, ali vidim da su blizu. Svakako cu ih kontaktirati, nemam sta da izgubim
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji