Inače, da sam stigla čekati ginekologicu i uputnicu, rekla mi je da me oni prijave negdje (nekad i u neki Dom zdravlja) i samo mi kažu gdje i kad trebam otići. To je onda još jednostavnije.
💔💔💔
Kako se stavlja slika? Pravila sam test 5 dnt, ne znam da li vidim sjenu ili sam je umislila 😂
https://postimg.cc/1gnCs31s
Ja vidim sjenu i to bez naočala🎉
Ajmeeee nadam se da je to to🙏🥰
Hehehehe hvala nadam se i ja 🙏
Uuuuu vidi se!!! Sam da nastavi lijepo tamniti 🥰
Nadam se ❤️
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Lana3 sjena ko kuća…., sigurna sam
Nikita upravo pokusavam sama da sredim urasli nokat na nozi i ti mi prva pade na pamet37,2 C temperatura, 3 dan transfera, ne racunajuci taj Četvrtak…. Mozda sam zakacila koronu u bolnici 🙄
Ja imam cijelo vrijeme od drugog dana transfera povremeno te temperature od 37 do 37. 2, mislim da je to od progesterona a ne od korone. Imala sam je i u prošlom transferu.
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Lana3 vidi se sjena,sretno da tamni kako treba! Koji dan od trasfera je test? I koji dan je bio transfer?
5.dan je bio transfer, i danas je 5dnt
Ma to je cak i vise od sjene, bas se vidi! I bez zoomiranja 🙂🙂🙂🥳🥳🥳
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
LucyLou, već smo jednom zadebljali endometrij, možemo ga zadebljati ponovo!
Lana3, nećeš se tako lako izvući! Koliko godina imaš, koja vam je situacija bila, koliko godina ti ima prvo dijeteSuper mi je da imamo i nekoga tko ide i po drugu bebu na ovaj način
I to, čini se, svaki put uspješno iz prve
Oboje imamo 33 godine. Pokusavali prirodno 1 godinu, nije islo, primarni ginekolog izvadio sve nalaze, otisli s njima u petrovu i odmah isli u postupak sa prvim ciklusom, dnevna terapija gonalima od 225 jedinica. Zvrk ima 2 godine i 4 mjeseca. Nadam se, imali smo 16 stanica izvađenih, 12 izoliranih, i 5.dan je ostalo 6, 1 je vraćena a ostalo zamrznuto. Vratili su sad 1 jer je bilo rizicno zbog moguće hiperstimulacije. Bilo je preko 30 stanica, imam veliku rezervu. Oni imaju nekakvu dodatnu pretragu koja se posebno plati da pokaze kvalitetu stanica.
🧔 33 👩 33
Lana3 vidi se sjena,sretno da tamni kako treba! Koji dan od trasfera je test? I koji dan je bio transfer?
5.dan je bio transfer, i danas je 5dnt
Ma to je cak i vise od sjene, bas se vidi! I bez zoomiranja 🙂🙂🙂🥳🥳🥳
Hvala! 🤗
🧔 33 👩 33
Lana3, nećeš se tako lako izvući! Koliko godina imaš, koja vam je situacija bila, koliko godina ti ima prvo dijeteSuper mi je da imamo i nekoga tko ide i po drugu bebu na ovaj način
Oboje imamo 33 godine. Pokusavali prirodno 1 godinu, nije islo, primarni ginekolog izvadio sve nalaze, otisli s njima u petrovu i odmah isli u postupak sa prvim ciklusom, dnevna terapija gonalima od 225 jedinica. Zvrk ima 2 godine i 4 mjeseca. Nadam se, imali smo 16 stanica izvađenih, 12 izoliranih, i 5.dan je ostalo 6, 1 je vraćena a ostalo zamrznuto. Vratili su sad 1 jer je bilo rizicno zbog moguće hiperstimulacije. Bilo je preko 30 stanica, imam veliku rezervu. Oni imaju nekakvu dodatnu pretragu koja se posebno plati da pokaze kvalitetu stanica.
Lana3, super priča. Volimo čitati takve. Držimo ti fige da mali zvrk dobije bracu ili seku odmah iz prve. A super je i da imaš smrzlića. Mlada si, stigneš čitav čoporčić imati
💔💔💔
Lana3, super priča. Volimo čitati takve. Držimo ti fige da mali zvrk dobije bracu ili seku odmah iz prve. A super je i da imaš smrzlića. Mlada si, stigneš čitav čoporčić imati
Hvala! Nadam se uspjehu! Zelja nam je imati 3, a sad cemo vidjeti.
🧔 33 👩 33
Što se testa na Covid tiče, ja sam išla u Mirogojsku 16 jer danas samo to radi, radnim danom možete i u Rockfellerovu 2.
Preporučujem da ne idete na drive-in, to traje satima. Parkirate negdje u blizini ili dođete taxijem i došećete na pregled, onda ste gotovi jako brzo.
Ako ste na uputnicu, već ste upisani pa možete odmah samo vaditi. Mislim da morate imati popunjeni formular, ali nisam sigurna.
Ako plaćate, morate prvo u red za upis, pa onda u red za plaćanje.
Moja topla preporuka je da si isprintate formular sa interneta (pazite, svaki zavod ima svoj formular, pa skinite sa onoga gdje mislite ići) i popunite ga unaprijed. Inače vam ga popune tamo, pa to traje koju minutu. Možete i platiti unaprijed preko opće uplatnice. Pa onda izbjegnete red za plaćanje, morate samo u red za upis.
Čekalo se oko pola sata sve ukupno, ja sam imala popunjeni formular pa je upis trajao sekundu, red za plaćanje sam čekala.
Žene koje rade briseve su bile sve nasmijane i ljubazne, ugodno sam se iznenadila.
Posjednu vas, uzmu taj bris (to je dosta neugodan osjećaj, ali nije strašno).
Navodno nalazi dođu u roku od 24h kod doktorice (ako ste preko uputnice) ili na vašu email adresu (ako plaćate).
Ja sam išla danas, jer nisam htjela riskirati da odem sutra, pa da iz nekog razloga do utorka ujutro ne bude gotovo
Hvala ti. Pitam zbog punkcije..jer test navodno ne smije biti stariji od 48h ako sam dobro shvatila budu mi valjda sve objasnili ovih dana na VV. Svakako cd mi trebati najbrži test, ali s uputnicom od dok opce prakse.
Hvala! Nadam se uspjehu! Zelja nam je imati 3, a sad cemo vidjeti.
Cestitam!! Bas je lijepa crta! Nadam se opet uspjehu iz prve i sretno!
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji