Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    18. Listopad 2020. 19:54

Bozma

Obecala sam da vas vise necu maltretirat sa slikama testova. Jucer sam prestala sa utrogestanom. Jutros je Muller bio negativan, naziralo se nesto jada od ostataka sjenine sjene od prijasnjih dana. Onda mrlja krvi na gacicama i vise nista. Stalno idem na wc vidjet je li krenilo. I napravim onaj kinez koji sve ove dane dok su muller i drugi kinez pokazivali crte nije nista pokazivao i dobijem ovo
    https://ibb.co/rsD9htq
    Pa napravim jos jedan sa urinom od 10 minuta nakon i dobijem isto.
    Od danas sam zaratila i sa testovima. Prebcujem se u onu grupu zena koje vjeruju samo beti

Pa na ovom ti se jos i najbolje vidi! Meni su svi oni tvoji testovi prije bili skroz blijedi, ovdje se vidi crta bas dobro! Idi vadi betu sutra! Pliiiiiiiiiiiiz! 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    18. Listopad 2020. 20:03

Bozma…. Hocemo betu, hocemo betu 📣📣📣📣📈🩸💉🤞🤞🤞

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

• willy
    18. Listopad 2020. 20:03

MTB

Belaaa, ne gnjaviš. Mislim da se mi toliko trudimo doći do tog plusića, da mu ne vjerujemo sve dok nemamo svoje dijete u rukama. Pročitala sam na stotine stranica ove teme, i uvijek je isto - žene se brinu kad ima simptoma, brinu se i kad nema. Imaj povjerenja u svoju bebu, mazi bušu, radi sve što možeš da se opustiš i maziš, i vjeruj svojim doktorima.Mara234, ja ne primam decapeptyl i ne znam što je to. Ali ti mogu reći da sam ja jutros uzela zadnji Cetrotide (on sprečava ovulaciju), a večeras uzimam štopericu. Vjerojatno je to slično.

willy, dobro nam došla i još brže nam otišla, trudna!. Evo, odmah sam te stavila na popis da sutra navijamo za tebe!

MTB hvala ti. S obzirom da nemam uputnicu, a doktor mi radi popodnevnu smjenu, morat ću čekati utorak ili otići vadit privatno. Tko preživi, pričat će😀

Ruska1986
    18. Listopad 2020. 20:07

Belaaa

Lana savrsena crtica navijamo za veliku betuuu🤗🤗😍🙏
    MTB znala sam da ce biti test negativan idemo sada po bebicuuu😍🤗🙏
    Bozmaja bi na tvome mjestu sutra betu izvadila nekako vjerujem u pozitivan ishod jakoo za tebee❤️🙏

Curee drage ja se mislim pet minuta ocu vam pisat dosadjivat il nee🤦 ali nekako sa vama sve lakse ja od nekidan otkad sam povratila nema vise toliko zelucani smetnji ni mucninaa i saaada ja mislim ludaa kako nesto nije ok da nije sta ?? kako nestaloo iako me sike tu i tamo bole i ponoci smetaju a stomak malo dole zateze itd … Ma nekako mi danas neki dan bas bljak samo nesto predam ,sumljam neke lude bube i glavii…..

I meni je tako bilo do negdje 8og tjedna, a onda kad je krenulo sve, bljak! Mucnine ionako nista ne znace, meni je dosta frendica rodilo a da nisu imale mucninu, a kamoli povracale.. Sve je ok! Ides na kontrole i u rukama si svojih doktora.. Naravno da je prirodno brinut(ja sam isto mirna samo onaj dan nakon uvza)ali se probaj ne izludjivat sa pracenjem simptoma! Oni simptomi koji su kao normalni kod svih zena, ne znace da ce ih sve zene i imat! Okupiraj se sa sretnim mislima oko bebe, imena, itd... 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    18. Listopad 2020. 20:11

Hvaala vaam curee mojee neizmjernoooo❤️😍 puno mi je lakse sve  uz vass 🤗❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Mara234
    18. Listopad 2020. 20:11

Hvala ti ma odgpvpru. Da to je ista stvar. Muči me jer mi u planu stimulacije ne piše da sutra uzimam ništa samo da imam uzv i navečer bintrebala biti štoperica, klinika radi tek od 12 h ja lijek moram u 6 h uzet a u napomeni piše da se decapeptyluzima do završne injekcije hcg. E sad uzeti ili ne ppjma nemam šta da radim. Recimo meni taj Cetrotide u Petrovoj nisu dali na dan kad i štopericu nego ke zadnja ceteotide bila dan prije štoperice. Uopće ne znam što da radim a ne bih jtjela zadnji dan sve zeznuti :( baš sam pred zidom se našla :(

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

18. Listopad 2020. 20:19

Idem ujutro napravit betu jer su me testovi izludili. Napravila popodne iz ljekarne test, nakon 2 sata nepisanja i sjena koja se ne da uslikat....uzela sam jos CB za ujutro ali idem betu vadit 100% pa makar bila opet 1,2<
    Mara234 ja sam dva put primila Depacptyl uz stopericu. Ovitrell i Decaptyl zajedno navecer mislim u 9 u stomak. 
    Sad zadnji put Cetrotide oko 18:00 navecer a Brevactid u 21.30
    Mislim da ne mozes tu puno pogrijesit, svaka klinika to po svome. Imaju li kakav broj za hitne slucajeve pa da bar ujutro posaljes poruku?

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Listopad 2020. 20:23

willy, uvijek možeš ići privatno. Mislim da je vađenje bete 120-150kn.

Mara234, možeš li nekoga nazvati da provjeriš? Meni je doktorica rekla da trebam uzeti Cetrotide jer da on drži 24h, pa da zato uzmem još i danas kako mi ne bi krenula ovulacija prije štoperice. Gonal je zadnji bio jučer.  Možda je to i zato jer su mi folikule već bile dovoljno velike, ali je ona htjela produžiti jedan dan da bi dovoljno jajnih stanica sazrelo...  Stvarno ne znam.

💔💔💔

Mara234
    18. Listopad 2020. 20:24

Poslala sam im mail. Baš me jako zbunilo. Nemaju nikakav broj za hitne slučajeve. Nadam se da možda netko vidi mail. Ja sam u dugom protokolum sad a u Petrovoj sam bila u kratkom, pa me znam i dal to možda ima veze 🥺

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    18. Listopad 2020. 20:48

Bozmaa bravoo jedva cekam rezultatt i jsko i zarkoo molim 🙏😍❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.