Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maja555
    18. Listopad 2020. 15:04

Bozma

maja555

Lucija07 u cito mi je bio prvi put u 3/19 i nisam skoro nista znala. Na inekcije sam isla kod njih svaki dan, znam da sam pila letrozol, a na papir bi mi samo napisa pergoveris, cetrotide bez doza. Tada sam imala AMH 13, dobila sam 5 folikula, a unutra 3 jajne stanice. Gledala sam na papirima, ne pisu mi doze. Kod njih kad sam tipa pila letrozol, ona mi iz kutije izvadi 5 kom i daje kartelu. Ne dobijes kutiju s upustvima. I sestra ti da inekciju svako jutro i to je to.

Da, evo tocno to, i nigdje ne dobijes info o folikulima po danima i endometriju. Da sad ides nakon njih na konzultacije kod nekog drugog ne znas sta reci na kojim si dozama bio koji dan (osim ako nemas ludilo pamcenje, oko sokolovo i dobro iskustvo sa stimulacijama) ni kako su rasli folikuli, koliko ih je bilo na kojem uzv, na koliko mm si dobio stopericu, koliki je endometroj bio….ama bas nista. I lucija07, ti si Lanu vidjela, rekla ti je 2 rijeci o embrijima. Ja sam tamo bila na aspiraciji 2 puta, jednom prije corone, drugi put za vrijeme corone. Ni jedne jedine rijeci o stanicama i embrijima nisam dobila a nije da nisam trazila

Ma nikakve info. Pogotovo ako ides prvi put pa ne znas nista. Sad da idem tamo sve bi ih pitala. I nebi pristala dok nebi dobila info.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

18. Listopad 2020. 15:04

Čestitke svima na pozitivnom testu 🥰 ja evo od muke skačem po kući da procurim više.. inače dobijem uvijek 26 dan..danas 29 i neće neće nikako, baš me muči, a želim što prije u ivf..ne mogu dočekati. 

Lana3
    18. Listopad 2020. 15:07

more2309

Lanaovo je super pozitivan test 🙂, cestitam i drzim fige da svakim danom bude sve tamniji 🍀🍀🤞🤞🙏🙏!
    Ninapo meni bi isto to moglo biti implantacijsko, ne znam sto bi drugo moglo biti. Drzim fige i navijamo za pozitivan test 🍀🍀🤞🤞🙏🙏!
    LucyLou naravno da ce se endometrij lijepo zadebljati i da ce transfer biti uspjesan 🙂🍀🍀🤞🤞🙏🙏!

Hvala!!!! 🤗😉

🧔 33 👩 33
    1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
    2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Listopad 2020. 15:07

NEGATIVAN!!!!! 

Plačem od sreće!!! Idemo po bebe!!!!! 

Idući test (onaj za trudnoću) će biti POZITIVAN!!!

💔💔💔

18. Listopad 2020. 15:17

MTB

NEGATIVAN!!!!!

Jeeejjjj super, sad opušteno daljeeeee..🤪🤣

Nirvana2024
    18. Listopad 2020. 15:34

MTB

NEGATIVAN!!!!!

Weeeee🎊♥️ cestitam, jedina negativa koja ti je trebala 🤗
    Mene sutra ceka testiranje i anesteziolog 😀
    I ono najbitnije mjerenje 🏵 (nisu smislili jos emoji za folikule, mislim stvaaarno) 🤣

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Mila-Milica
    18. Listopad 2020. 15:41

Prvi transfer zamrznute petodnevne blastice sam imala 9.10.
    Betu vadim 20.10. Nikakvih simptoma trudnoće nemam pa me zanima da li je kojoj od vas beta bila dovoljno velika bez obzira na nepostojanje ikakvih simptoma. Hvala!!!!

👩40 🧔37
    Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
    7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
    9/20 FET, beta =0
    12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
    1/21 FET 2 blastice.
    Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
    11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
    1.3. Missed ab - 10 tt
    10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
    12/21 FET 1 blastica, beta = 0
    12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
    1/22 FET, beta=0,1
    11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Listopad 2020. 15:47

Hvala vam svima, baš me bilo strah ovog testiranja. Najgluplji mogući razlog da se odustane od procedure, pogotovo ovako glupo kako je kod nas - 48 sati prije aspiracije. Stvarno više smisla ima splitski pristup, test prije čitave procedure.

Mila-Milica - rijetko koja žena osjeća simptome trudnoće u tvom stadiju, uglavnom osjećaju nuspojave utrića i to pripisuju trudnoći. Realno, ako si trudna, trudna si 2 tjedna i to 99% žena ne može osjetiti. Dapače, žene često nemaju nikakve simptome i nakon što srce prokuca, a to je za par tjedana.

Ono što možeš jest pišnuti test, sad bi se moglo nešto vidjeti. Mi ćemo ovdje navijati za tebe 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Listopad 2020. 15:48

Nirvana2020, da znaš kako navijam za tvoje malce, ima da sutra budu fini veliki i debeli 

💔💔💔

Nirvana2024
    18. Listopad 2020. 15:53

MTB

Nirvana2020, da znaš kako navijam za tvoje malce, ima da sutra budu fini veliki i debeli

Hvala ♥️♥️

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.