LucyLou, već smo jednom zadebljali endometrij, možemo ga zadebljati ponovo!
Lana3, nećeš se tako lako izvući! Koliko godina imaš, koja vam je situacija bila, koliko godina ti ima prvo dijeteSuper mi je da imamo i nekoga tko ide i po drugu bebu na ovaj način
I to, čini se, svaki put uspješno iz prve
Hvala Lana3 i MTB!😘
MTB, ti pricas sa svojim folikulima, a ja sa endometrijem! 😂🥰 Mazim trbuh cijelo vrijeme i nadam se da ce transfer ipak biti! Jer sto smo zadebljali ovaj ciklus, zadebljali smo! 🙊Vidjet cemo, kako god bude, bit ce onako kako je najbolje za nas! ☺️☺️
I hvala ti na informacijama o testiranju, ja sam isto planirala dosetati se...
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
LucyLou, već smo jednom zadebljali endometrij, možemo ga zadebljati ponovo!
Lana3, nećeš se tako lako izvući! Koliko godina imaš, koja vam je situacija bila, koliko godina ti ima prvo dijeteSuper mi je da imamo i nekoga tko ide i po drugu bebu na ovaj način
I to, čini se, svaki put uspješno iz prve
HvalaLana3iMTB!😘
MTB, ti pricas sa svojim folikulima, a ja sa endometrijem!😂🥰 Mazim trbuh cijelo vrijeme i nadam se da ce transfer ipak biti! Jer sto smo zadebljali ovaj ciklus, zadebljali smo!🙊Vidjet cemo, kako god bude, bit ce onako kako je najbolje za nas!☺️☺️
I hvala ti na informacijama o testiranju, ja sam isto planirala dosetati se…
Super da pričaš s njim, nema da te ne čuje.
I ja isto vjerujem da će sve biti upravo onako kako treba biti.
💔💔💔
Lucija07 u cito mi je bio prvi put u 3/19 i nisam skoro nista znala. Na inekcije sam isla kod njih svaki dan, znam da sam pila letrozol, a na papir bi mi samo napisa pergoveris, cetrotide bez doza. Tada sam imala AMH 13, dobila sam 5 folikula, a unutra 3 jajne stanice. Gledala sam na papirima, ne pisu mi doze. Kod njih kad sam tipa pila letrozol, ona mi iz kutije izvadi 5 kom i daje kartelu. Ne dobijes kutiju s upustvima. I sestra ti da inekciju svako jutro i to je to.
Da, evo tocno to, i nigdje ne dobijes info o folikulima po danima i endometriju. Da sad ides nakon njih na konzultacije kod nekog drugog ne znas sta reci na kojim si dozama bio koji dan (osim ako nemas ludilo pamcenje, oko sokolovo i dobro iskustvo sa stimulacijama) ni kako su rasli folikuli, koliko ih je bilo na kojem uzv, na koliko mm si dobio stopericu, koliki je endometroj bio....ama bas nista. I lucija07, ti si Lanu vidjela, rekla ti je 2 rijeci o embrijima. Ja sam tamo bila na aspiraciji 2 puta, jednom prije corone, drugi put za vrijeme corone. Ni jedne jedine rijeci o stanicama i embrijima nisam dobila a nije da nisam trazila
Lucija07 u cito mi je bio prvi put u 3/19 i nisam skoro nista znala. Na inekcije sam isla kod njih svaki dan, znam da sam pila letrozol, a na papir bi mi samo napisa pergoveris, cetrotide bez doza. Tada sam imala AMH 13, dobila sam 5 folikula, a unutra 3 jajne stanice. Gledala sam na papirima, ne pisu mi doze. Kod njih kad sam tipa pila letrozol, ona mi iz kutije izvadi 5 kom i daje kartelu. Ne dobijes kutiju s upustvima. I sestra ti da inekciju svako jutro i to je to.
Da, evo tocno to, i nigdje ne dobijes info o folikulima po danima i endometriju. Da sad ides nakon njih na konzultacije kod nekog drugog ne znas sta reci na kojim si dozama bio koji dan (osim ako nemas ludilo pamcenje, oko sokolovo i dobro iskustvo sa stimulacijama) ni kako su rasli folikuli, koliko ih je bilo na kojem uzv, na koliko mm si dobio stopericu, koliki je endometroj bio….ama bas nista. I lucija07, ti si Lanu vidjela, rekla ti je 2 rijeci o embrijima. Ja sam tamo bila na aspiraciji 2 puta, jednom prije corone, drugi put za vrijeme corone. Ni jedne jedine rijeci o stanicama i embrijima nisam dobila a nije da nisam trazila
Kako nisi dobila info? Meni su na folikulometriji govorili koliko ih ima, koje su velicine, kakav je endometrij..
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Nina92, svašta cure pišu, ali ovo tvoje stvarno liči na implantacijsko. Moja seka kad je ostala trudna, par dana nakon dobitnog odnosa, je imala par smeđih kapljica na gaćama…
Ajde nadam se, vidjet cemo sve, nakon 7 neuspjeha vise se nicem ni ne nadam…
aj pisni test. Sad je vec proslo 3 dana. Sigurna sam da je implantacijsko 😁
Lana3, vidi se crta, taman kakva i treba bit za 5dnt. Cestitam 😘
miss1502, imala si pravo za M nakon...boli me vec dva dana, jucer prestala sa utrogestanom, danas vec krenulo malo brljavljenja, dan ranije, neke kricave roze boje.
LioraLiora neće ti upitnik zastariti, bolje da si poslala nekoliko dana prerano nego prekasno...
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Nina92, svašta cure pišu, ali ovo tvoje stvarno liči na implantacijsko. Moja seka kad je ostala trudna, par dana nakon dobitnog odnosa, je imala par smeđih kapljica na gaćama…
Ajde nadam se, vidjet cemo sve, nakon 7 neuspjeha vise se nicem ni ne nadam…
aj pisni test. Sad je vec proslo 3 dana. Sigurna sam da je implantacijsko 😁
Lana3, vidi se crta, taman kakva i treba bit za 5dnt. Cestitam 😘
miss1502, imala si pravo za M nakon…boli me vec dva dana, jucer prestala sa utrogestanom, danas vec krenulo malo brljavljenja, dan ranije, neke kricave roze boje.
Hvala! 🤗
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
LioraLioraneće ti upitnik zastariti, bolje da si poslala nekoliko dana prerano nego prekasno…
Poslala sam ga 7.10..mislis? Ad super onda 👍
LioraLioraneće ti upitnik zastariti, bolje da si poslala nekoliko dana prerano nego prekasno…
Poslala sam ga 7.10..mislis? Ad super onda 👍
To ti bude onda taman jer mora se poslati barem 14 dana prije dolaska... ako dobiš M npr.sutra 19.10., onda ideš tamo 21.10., a to je 14 dana prije...
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Lana ovo je super pozitivan test 🙂, cestitam i drzim fige da svakim danom bude sve tamniji 🍀🍀🤞🤞🙏🙏!
Nina po meni bi isto to moglo biti implantacijsko, ne znam sto bi drugo moglo biti. Drzim fige i navijamo za pozitivan test 🍀🍀🤞🤞🙏🙏!
LucyLou naravno da ce se endometrij lijepo zadebljati i da ce transfer biti uspjesan 🙂🍀🍀🤞🤞🙏🙏!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Sortiraj odgovore
Najstariji