Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    18. Listopad 2020. 16:56

Bozma

A sutra mi je tek 12 dan od transfera dvodnevnih, prerano za betu

Ja sam vadila 12 dnt dvodnevnog.  Bila je 130....  jesi još koji test radila? Ovi tvoji testovi me jako zbunjuju... al ovaj zadnji je opet pozitivan....

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Listopad 2020. 16:56

Seny, iz mog iskustva, sve se mi na početku koprcamo i nadamo se da nam samo par tabletica treba pa da ćemo moći i prirodno.
    Kad imaš više od 35 godina, a nisi uspjela ostati trudna u 6-12 mjeseci, nemaš više što čekati, treba ići na IVF.
    Kad napravite preglede (njegov spermiogram i tvoj AMH) bit ćete još pametniji i znati na čemu ste.

💔💔💔

• *.Women_name.*
    18. Listopad 2020. 16:58

Bozma

Nije ti to rano, i ja sam vadila tako 12dpt 😊

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Seny
    18. Listopad 2020. 17:00

MTB

Seny, iz mog iskustva, sve se mi na početku koprcamo i nadamo se da nam samo par tabletica treba pa da ćemo moći i prirodno.
    Kad imaš više od 35 godina, a nisi uspjela ostati trudna u 6-12 mjeseci, nemaš više što čekati, treba ići na IVF.
    Kad napravite preglede (njegov spermiogram i tvoj AMH) bit ćete još pametniji i znati na čemu ste.

Hvala draga...

Da u pravu si...i mi se nadamo tome. Al eto pricekat cemo prvo sve nalaze da znamu na cemu smo i odluciti kako i sta dalje. 🙈🙏

Ja 37.5🙋‍♀️ On 37🙋‍♂️
    Godinu dana pokusavanja
    23.9.'20 prve konzultacije KBC RI
    10./11.12.'20 obavljanje pretraga i prikupljanje nalaza - priprema za IVF
    AMH 11.6 pmol/L
    11.'20. Ureaplasma😔 - 12.'20. nalaz Ureaplasme negativan 😀
    9.12.'20. Druge konzultacije KBC-RI
    16.12.'20. Prohodnost jajovoda Poliklinika IVF - oba jajovoda 🔝🔝

🍀🐞MISS🐞🍀
    18. Listopad 2020. 17:03

Bozma,mozes vadit betu,ja sam 11dnt trodnevnih, tako da dode na isto...obavezno izvadi cisto da znas sta je bilo..jer nesto je..
    MTB super za negativan test covida, sad cekamo onaj pozitivan 👏👏👏

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Tuma
    18. Listopad 2020. 17:04

Bozma

Obecala sam da vas vise necu maltretirat sa slikama testova. Jucer sam prestala sa utrogestanom. Jutros je Muller bio negativan, naziralo se nesto jada od ostataka sjenine sjene od prijasnjih dana. Onda mrlja krvi na gacicama i vise nista. Stalno idem na wc vidjet je li krenilo. I napravim onaj kinez koji sve ove dane dok su muller i drugi kinez pokazivali crte nije nista pokazivao i dobijem ovo
    https://ibb.co/rsD9htq
    Pa napravim jos jedan sa urinom od 10 minuta nakon i dobijem isto.
    Od danas sam zaratila i sa testovima. Prebcujem se u onu grupu zena koje vjeruju samo beti

Malo sam se poigrati sa svjetlinom i kontrastom na tvom testu i dobila ovo:
    https://ibb.co/3cDcFFY
    Ja bih svakako otišla sutra izvadit betu na tvim mjestu jer mislim da ces izludit ovako....

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

18. Listopad 2020. 17:10

Tuma

Bozma

Ja sam vadila 12 dnt dvodnevnog. Bila je 130…. jesi još koji test radila? Ovi tvoji testovi me jako zbunjuju… al ovaj zadnji je opet pozitivan….

Bila do ljekarne i kupila još dva različita. sad trpim jer nisam davno piš...
    Beta 130 na 12dan je ogromna, pa to bi bar nešto pokazalo na Mulleru od jutros da mi je i duplo manja

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Listopad 2020. 17:10

Seny

MTB

Hvala draga…

Da u pravu si…i mi se nadamo tome. Al eto pricekat cemo prvo sve nalaze da znamu na cemu smo i odluciti kako i sta dalje. 🙈🙏

A slušaj, nama su rekli prošle godine u 12 mjesecu da bi trebali na IVF. Pa se razvuklo do sad kad smo napokon u postupku - malo bakterija koju smo rješavali, malo Covid, malo te nove procedure, malo smo i sami odugovlačili i nadali se da će upaliti u međuvremenu... S druge strane, sad sam all in i iz početnih očajavanja i "zašto baš meni" cviljenja sam prešla u pozitivu i planiranje što i kako dalje. S tim da sam ja 3 godine starija od tebe, a navodno nakon 35te godine za ženu počinju dosta naglo opadati šanse.
    Problem je što je u našem društvu IVF i dalje dosta stigma i zapravo je mene bilo jako strah ovog postupka dok nisam počela čitati žene ovdje i upoznala se sa procedurom kako to izgleda. Bila sam spremna na gubitak svog dostojanstva, na mrcvarenje, na eksperimentiranje sa mojim tijelom, na sve najgore. Na kraju, osim stalnog malog straha i nade (koji postoji i kad ideš prirodnim putem), ostalo je čak i zabavno - pogotovo u ovako dobrom društvu.
    Treba si dati i vremena da prihvatiš situaciju. Nalazi AMH (tvojih ovarijskih rezervi) i njegovog spermiograma će rasčistiti puno nedoumica.

💔💔💔

Nina92
    18. Listopad 2020. 17:20

Bozma

Nina92

AuroraB

Nina92, svašta cure pišu, ali ovo tvoje stvarno liči na implantacijsko. Moja seka kad je ostala trudna, par dana nakon dobitnog odnosa, je imala par smeđih kapljica na gaćama…

Ajde nadam se, vidjet cemo sve, nakon 7 neuspjeha vise se nicem ni ne nadam…

aj pisni test. Sad je vec proslo 3 dana. Sigurna sam da je implantacijsko 😁
    Lana3, vidi se crta, taman kakva i treba bit za 5dnt. Cestitam 😘
    miss1502, imala si pravo za M nakon…boli me vec dva dana, jucer prestala sa utrogestanom, danas vec krenulo malo brljavljenja, dan ranije, neke kricave roze boje.

Nemam ni jedan doma, sutra cu kupit 😀 nisam se pripremila 

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

18. Listopad 2020. 17:23

točkicaa

LioraLiora

Čestitke svima na pozitivnom testu 🥰 ja evo od muke skačem po kući da procurim više.. inače dobijem uvijek 26 dan..danas 29 i neće neće nikako, baš me muči, a želim što prije u ivf..ne mogu dočekati.

I ja isto cekam tu mengu kao ozeblo sunce, trebala bi sutra ili preksutra dobit (test negativan). Molim boga sto prije, samo da sto prije krenem na inseminaciju. 🙏🏻😃

Gdje ideš? Držim ti fige 👍🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.