Tiredlvy a jbmu, sljedeći put će bit bolje. Znam da ti je češka bliže, ali jesi li probala uzet u obzir Makedoniju. Cure na rodinom forumu su zadovoljne s njima, čak i više nego česima, i mislim da je i jeftinije nego češka, još ako imaš Hrvatsko zdravstveno osiguranje možda ti odobre i trošak.
Nikitta suosjecam s tobom sto se tice palca 🤦♀️ nisam doduse zavrsila na zahvatu, ali sam nekoliko godina vukla urasli nokat na palcu i zime su za mene bile smrt.. Ljeto, sandalice sam obozavala! Od svega toga mi se napravilo i kurje oko pod noktom, uzas.. Spasile su me zenice u Medipedu, tri puta za redom sam isla k njima i sad je sve super.. Naucile su me kako da nokat odrzavam, s obzirom da zbog same fizionomije palca imam te probleme, izbacila uske stikle i sad je super.. Zelim ti da sto brze zacijeli 😘
Bozma i TiredIvy zao mi je, ali hrabre ste i nema predaje.
Embrio transfer odrađen, isci ipak zbog malog broja plivaca, razvila se u morulu.. Sad kako bude ali 🙏 se da ce bit ok
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Cure sretno danas, držim fige da svaka dobije najbolju moguću vijest.
Ja sam bila jučer na razgovor za FET, doktorica me pregledala i kaže da vidi na jednom mjestu malo nagomilanog tkiva, možda mali polip (a dan prije sam bila kod mog ginekologa zbog briseva i on me pregleda i nije ništa reka 🤯) Uglavnom porazgovaraće sa kolegicom i javiti mi u ponedjeljak svoje mišljenje a ja tribam razmisliti da li da to odem pogledati/ukloniti prije FET-a. Sad sam bas down, ne znam šta da radim i mislim.
Maja555 i Dada31 čini mi se da ste vi pisale o polipu, kakva su vaša iskustva? Bojim se da ako vratim smrzlić da se zbog toga neće uhvatiti 😔
nada86 moj je bio 4,5cm, ali mi je ginekolog rekao, ajmo ga odstraniti jer kasnije kad budeš planirala trudnoću, on ne stvarati probleme.. To je bilo 2017.i tada smo bili u pokušaju tek godinu dana, tako da nismo ni razmišljali još o IVF ali pretpostavljam ako utječe na običnu trudnoću, da bi mogao i na ovu. Ali također mi je rekao da poslije operacije mogu odmah drugi mjesec sve normalno planirati. Operacija je bila kiretaža i trajala je nekih pola sata, lokalno u Petrovoj i baš je boljelo, ali sam nakon sat vremena otpupuena kući. Ne trebaš posebne nalaze vaditi itd, to sve bude brzo gotovo. Jedino eto što je baš neugodno i bolno. Znam da su protestirale oko Petrove i te kiretaže na živo, i neznam dali je šta postignuto, pa eto ako kojim slučajem budeš morala doći do te faze makar se iskreno nadam da nećeš, izbjegavaj ih u širokom luku (osim ako se nisu dozvali pameti i počeli davati opću za takve stvari).
🌺😊
endometrioza
Nada86 ja sam radila u kbc split. Opca anestezija je bila kod mene. Inzistiraj na tome.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Blacky89, znam kako je, i ja sam popišanac Vidi kolika je najduža pauza koju možeš napraviti, pa onda pišni nakon te pauze.
TiredIvy, žao mi je. Baš je i meni srcu prirasao. Odtuguj ga, oprosti se od njega, i gledaj ga kao najavu brace ili seke, koju ćeš sigurno dobiti, ali u nekoj puno boljoj klinici. Ako je mali Kalimero toliko izdržao uz sav stres, i sve loše odluke koju su donijeli te seronje od doktora, idući će biti još bolji, i jači i taj će doći do kraja!!!
Nina92, to bi mogla biti dobra vijest, čujem da tako izgleda implantacijsko
lotus, odbrojavamo do plusića!!! Kad je najavljena beta?
💔💔💔
Cure pratim vas s vrimena na vrime i moran vam rec da ste me odusevile svojom aktivnoscu, nekad uopce ne mogu povatat. 👌👏👏👏Bravo
Bozma bas mi je zaj, pratim ti pricu od pocetka i bas bas mi je zaj. Bit ce bolje zeno ☝️💪
Imala bi samo jedno pitanje, da li je netko od vas bio na stimulaciji femarom? I koji su ucinci bili? Par dr me uvjerava da je to super i ista stvar kao inekcije, samo jeftinija varijanta. Pa ako ima neko iskustvo... Pozdravljam vas sve hrabre zene ❤️🤗
🤍
Nesto nam je ova subota kilava.
Hrabro zene, idemo dalje.
Radite sto vas cini sretnima i idemo u planiranje novih pobeda 💪🤞❤️🙏
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Eh.
Danas ih je 9, svi su između 15 i 17. Kaže dr da bi štoperica mogla i danas, ali mi je estradiol malo nizak pa mi daje vremena do sutra.
Dakle, sutra štoperica. Aspiracija u utorak. Covid isto sutra, držmo fige da je negativan.
Dat će mi anesteziju ako nađu anesteziologa, navodno je to sad dosta problem radi samoizolacija i covida. Ako ne dobijem anesteziju, dobit ću droge
Malo sam sad... ne znam... prazna i zbunjena. Ne znam što bih sa sobom.
Doktorica je dosta zabrinuta jer imam neki miom pa se raspričala o njemu, iako su mi svi prethodni doktori rekli da taj miom neće smetati trudnoći i da ga skinem tek nakon - jer sad nemam šta gubiti vrijeme na njega. Pa me to sad malo poljuljalo.
Budem se malo sad opustila uz neku seriju da vratim svoju pozitivu.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji