Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Listopad 2020. 22:28

maja555

angribird

Nikitta, čitam pa se tu i tamo ubacim. Inace i sama imam problem sa cistama ali dermoidnim. One na zalost ne mogu nestati nego se moraju odstranjivati. Međutim došla sam u kontakt sa jednom djevojkom koja tvrdi da su joj baš te dermoidne jednostavno nestale i da je koristila kupke od poljske preslice i tople obloge od preslice na jajnike. To sam saznala lani i u međuvremenu mi se dogodila jedna trudnoca, pa druga, pa ovo, pa ono… I onda sam malo istraživala o preslici, inace volim citati o biljkama. I tako sam u par knjiga i na internetu pronasla da poljska preslica ustvari unistava ciste i tumore, mozes i sama proguglati. Znam da je tebi jedino rjesenje operacija ali eto mozda ti to ne bi odmoglo dok cekas operaciju. Ja vec neko vrijeme pijem caj.

Kako si tocno stavljala obloge? Koliko si ih drzala dnevno? Opisi nam.

Nisam stavljala dugo jer nisam stigla. Dogodila mi se trudnoca pa sam se iza toga oporavljala dugo psihicki pa mi se dogodila druga trudnoća ali pijem redovito čaj od preslice i planiram krenuti sa oblozima. Znaci nigdje se ne moze naci da preslica uklanja bilo kakve ciste na jajnicima ali je dokazano da uklanja tumore a ciste ustvari i jesu tumori. Bilo kakva izraslina na tijelu je ustvari tumor. Slucajno sam u jednoj svadbi razgovarala sa tom djevojkom koja eto tvrdi da su njoj bas te dermoidne ciste nestale od obloga i kupki u preslici, lijecnici su bili u nevjerici. Preslica se prije upotrebe treba namočiti jer tek tada krene ispustati svoja ljekovita svojstva. Znaci natopi se od ujutro i navecer se prokuha. Caj se popije a biljka se stavi u pamučnu gazu onako da se gaza lagano namoči i preko nje prozirnu foliju da drzi toplinu. I tako spavati. 

16. Listopad 2020. 22:58

MTB

Djevojke, ujutro vadim estradiol prije UZVa. Znate li koja bi vrijednost cca trebala biti? Što da očekujem? Čemu da se nadam?

Mislim da je oko 600 po jednoj zreloj jajnoj stanici. Neka me ispravi neko ako nisam u pravu.

🍀🐞MISS🐞🍀
    16. Listopad 2020. 22:59

Bozma isla sam sad naruciti njemacke testove sa ebay.de koje si danas spominjala ,ali ne nudi mi hrvatsku uopce kao opciju zemlje za dostavu .. kako si ti narucila? 

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    16. Listopad 2020. 23:56

maja555

Dada31 ja sam tila piti maticnu mlijec medjutim ne preporuca se osoba sa problemima sa stitnjacom. Vidim slicne godine i dijagnoza. Pratit cemo se.

majja555 može naravno, upravo sm pročitala 80 stranica jer sam jučer bila odustna, pa kasno odgovaram. Reci mi gdje si imala polip i dali ti je ovo prvi put da si u ovim vodama kao i ja i dali imaš još kakvih poteškoća osim toga? Ja sam se riješila policističnih jajnika. Hvala Bogu ove grozne čokoladice mi se ne vraćaju, i već zadnjih nekoliko UZV su bili ok i bez ijedne ciste, ovulacije su prisutne, mens. redovite, ali eto...neznam u kojem mi je stadiju Endometrioza. 
    ericaa mislim da i ti imaš veoma sličnu dijagnozu našoj, koliko sm uspjela pohvatati, i sve 3 skupljamo nalaze i čekamo, čekamo, čekamo 😊😊🤭

endometrioza

17. Listopad 2020. 00:45

Nikitta

Nirvana hvala puno 😇
    Maja555 takve slikce i ja imam, kad sam vjerovala da sam smanjila endometriom sa 7,5 na 4,5, pa onda mjesecima ni makac, potom otišla kod Časne na masažu i u tom mjesecu s 4,5 na 1 cm. Živjela pain free par mjeseci, no sve se opet napunilo nazad na 7,5 za 6 mjeseci. Doktori su mi govorili da sam čudo kak se endometriom smanjio, ali nije dugo trajalo. Zato više ni sama ne znam. Činjenica je da mi u zdjelici bolest bukti, možda napada jajnike svako malo, pa se povuče.ali u zdjelici i na crijevima je zacementirana.
    Angribird intenzivno razmišljam o kupkama: ali cijelu godinu nisam smjela močit palac radi nokta, jedino da kupim neki ogroman lavor pa da sjednem? Ne znam gdje to nabavit. Joj tako mi je žao čitati o tome kako si gubila bebe, želim ti srećicu što prije u naručju 💗
    Bozma dao Bog, da bude happy end za mene i moju knjigu 😆
    Lucyinthesky hvala puno 😇
    Anavi985 za koliko ti je narastao novi nokat? Zajebano boli sad, noć je uvijek bolna 🥴😘
    Dada koliko kapi si pila za psorijazu?
    Maja555 ja imam tsh koji šeta od 2 do 5, uzimala bez problema svježu matičnu i sad planiram opet, da ojačam imunitet pred op. Imala sam super odaziv js nakon 2 mjeseca mm.

Pa ne vjerujem da si bas tako ogromna da ti treba ogromni lavor🤣🤣🤣. Šalim se, tim kupkama se baš treba posvetiti, mozda su oblozi preko noci jednostavnija stvar, a pijenje caja od svega najjednostavnije.

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    17. Listopad 2020. 01:28

Nikitta

Nirvana hvala puno 😇
    Maja555 takve slikce i ja imam, kad sam vjerovala da sam smanjila endometriom sa 7,5 na 4,5, pa onda mjesecima ni makac, potom otišla kod Časne na masažu i u tom mjesecu s 4,5 na 1 cm. Živjela pain free par mjeseci, no sve se opet napunilo nazad na 7,5 za 6 mjeseci. Doktori su mi govorili da sam čudo kak se endometriom smanjio, ali nije dugo trajalo. Zato više ni sama ne znam. Činjenica je da mi u zdjelici bolest bukti, možda napada jajnike svako malo, pa se povuče.ali u zdjelici i na crijevima je zacementirana.
    Angribird intenzivno razmišljam o kupkama: ali cijelu godinu nisam smjela močit palac radi nokta, jedino da kupim neki ogroman lavor pa da sjednem? Ne znam gdje to nabavit. Joj tako mi je žao čitati o tome kako si gubila bebe, želim ti srećicu što prije u naručju 💗
    Bozma dao Bog, da bude happy end za mene i moju knjigu 😆
    Lucyinthesky hvala puno 😇
    Anavi985 za koliko ti je narastao novi nokat? Zajebano boli sad, noć je uvijek bolna 🥴😘
    Dada koliko kapi si pila za psorijazu?
    Maja555 ja imam tsh koji šeta od 2 do 5, uzimala bez problema svježu matičnu i sad planiram opet, da ojačam imunitet pred op. Imala sam super odaziv js nakon 2 mjeseca mm.

Nikitta za psorijazu ih nisam pila... To sam čula nakon što sam prestala piti za ciste Ich, ostalo mi je pola bočice pa sam probala.... Kapala sam na ruke jer sam jedino između prstiju i imala, znači samo ruke, a tim da kažu da nije klasična psorijaza nego se meni to pojavilo kao mali vodeni plikovi, koji kada puknu, izgledaju identično psorijazi..(sve se ucrveni i ruke kao šmirgl papir) . Uglavnom nekoliko puta dnevno sam koristila i nakon manje od mjesec dana se u potpunosti povuklo.
    Dok eto meni nije pomogla za Endometriozu. 
    Pila sam propolis i matičnu i ciste su se povukle. Čak se više i ne vraćaju,. Neznam dali je do toga, ja vjerujem da je jer sam probavala svašta.. 
    (i da ja sada tebe pitam, kako si saznala koji stupanj Endometrioze imaš? Jer ja nemam poteškoća sa stolicom stalno , samo imam učestale odlaske na wc kad imam mens. I jako bolne i obilne, to jedino, nikada doktor nije ni imao neke čvrste argumente da me šalje dalje da ju istražuježo, iako je meni ove 4 godine pokušavanja i više nego čvrst razlog, ali dobro, napokon smo krenuli ) 😁

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Listopad 2020. 06:32

Trudnice very soon to be
    DAVANA - 14.10 čekamo betu
    biljche - 15.10 čekamo betu
    TiredIvy - pratimo js, imamo jednog moćnog malca!!!
    lotus - 17.10 transfer
    MTB - 17.10. treći UZV, pratimo folikule, imamo 11 veličanstvenih!!!
    Tara0205 - 19.10 čekamo betu
    Blacky89 - 19.10 čekamo betu
    Oolive - 19.10 čekamo betu
    Bozma - 19.10 čekamo betu; test pozitivan!!!!
    Anitram1982 - 19.10 navijamo za blastice, imamo 23 oplođenih!!
    Nirvana2020 - 19.10 pratimo folikule, imamo ih 15tak!!!
    more2309 - 20.10 čekamo drugu betu; test pozitivan!!!!
    Olivera - 23.10 čekamo betu
    ruby22 - 23.10 čekamo betu
    peppy123 - 23.10 čekamo betu
    LucyLou - krećemo u FET!
    Nina92 - 24.10 čekamo betu
    Tanja79 - 29.10 čekamo betu
    *.Women_name.* - 3.11 čekamo prvi UZV, bete su se poduplale!
    Marti8
    MilaSt
    tokio
    Leptirica90 - kreće u FET iza 20.10
    iris_iris - kreće u postupak iza 20.10
    Sanjich - kreće u postupak krajem 10/20
    Dada31 - 10.11. konzultacije
    AuroraB - idući postupak 11/20
    miss1502 - idući postupak 11/20
    Lucyinthesky - idući postupak 11/20
    maja555 - idući postupak 11/20
    Ana26 - idući postupak 11/20
    Giny - idući postupak 11/20
    VM - idući postupak 11/20
    kju - idući postupak 11/20
    Deoria - idući postupak 11/20
    TiKi92 - idući postupak 11/20
    Chloe18 - idući postupak 11/20
    anavi985 - idući postupak 11/20
    nada86 - FET 11/20
    vickivale - FET 11/20
    Nadja89 - idući postupak 12/20
    ANKSIMORON - idući postupak 12/20
    ericaa - idući postupak 12/20
    darliv - FET 12/20
    angribird - FET ??
    Monolena - idući postupak 01/21
    Meto - idući postupak 01/21
    Vekolina87 - u pripremi i istraživanju opcija
    MimiDrimi - idući postupak za nekoliko mjeseci
    Ivanaxx - idući postupak za nekoliko mjeseci
    Amaranta - idući postupak za nekoliko mjeseci
    alex2102 - idući postupak za nekoliko mjeseci
    Nikitta - uskoro operacija

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Listopad 2020. 06:32

Trudnice
    Piky - 20.10. drugi UZV i slušamo srčeko
    lucija07 6tt, 20.10 UZV
    Samara - 6tt, 22.10 drugi UZV i slušamo srčeko
    Belaaa 10tt, 29.10 UZV slušali smo srčeko!!
    Ruska1986 13tt, 5.11. UZV
    Simba 1986 6tt 5.11 UZV imamo tri srčeka!!!!
    Tuma - 7tt slušali smo srčeko!!. 10.11 nifty
    MakiST 21tt it's a boy!!!
    flower93 21tt

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Listopad 2020. 06:36

Dobro jutro, žene!
    Nije nam dosadno ni subotom.
    I dalje navijamo da su DAVANA i biljche zaboravile na nas dok slave svoje ogromne bete. 
    Danas ćemo saznati kako se drži malo Kalimero, navijamo da postane moćni smrzlić i priprema se prije nego se vrati svojoj mami, TiredIvy
    lotus dobiva svoju bebu ili bebe, držmo fige da se drže i ne puštaju svoju mamicu 
    MTB ide na svoj treći UZV, danas saznajemo kako napreduju 11 veličanstvenih i vjerojatni datum aspiracije 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Listopad 2020. 06:38

I jedna praktična primjedba - kao što ću trudnicama rutinski dizati tjedan ponedjeljkom (jer mi je previše to pratiti unutar tjedna), tako ću i netrudnice kojima je zadnji datum neke akcije bio u prošlom tjednu, a nisu se javile, micati sa popisa. Svi ćemo držati fige da se ne javljaju jer je sve bilo toliko uspješno, da smo im mi ovdje postale dosadne 

A ja sad idem u svoje današnje akcije. Puf pant.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.