Nina92 napravi neki testic uskoro, mogla bi ti neka sjena biti potvrda 🤞😁🙏
Mislila sam cekat do srijede 7 dan da se bas neponadam previse 🤣
Pricekaj malo još da da budeš sigurna, iako znam da je teško. Ja sam si ovaj put obecavala da ću 12dnt cekat, a već 9 sam pisnula test. 😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Hvala, žene. Stvarno ne znam što bih bez vas. Zapravo mi je cijeli dan obilježen zahvalnošću što imam ovaj tu čopor žena. Iako sam bila malo pod stresom na pregledu, točno sam znala što očekivati jer sam već "pričala" sa vama ovdje, što mi je puno pomoglo. I sad, kad sam se malo pogubila, vi ste mi kao sunce koje mi obasjava put
Inače nisam pjesnički nastrojena, dosta sam "down to earth" djevojka, ali baš mi puno znači da vas imam tu.
Pitala sam i prijateljicu da mi ponovo ispriča svoje iskustvo s MPO. Njoj je prvi pokušaj bio neuspješan. U drugom pokušaju je imala 3 trodnevna, vraćala ih je nazad na rate (ostale je smrznula). Rezultat - iz tri trodnevna, troje predivne djece
Pozitiva is back!
Meni je 7 transfer, 3 punkcija neznam koliko si ti puta isla ali mora uspjeti kad tad, naravno moj je ovaj dobiti o tome nema prica 🤣🤣 ali kazem svima nam se kad tad mora posrecit, i onda ce se i sve suze i sve sta smo prosli, ne razumijevanja zaboravit kad budemo imali svoje bebice u rukama
Sram me reći, ali meni je ovo prvi put. Moj najveći problem je što me "stišću" godine, ja sam nekih 13 godina starija od tebe (ako ti je u nicku datum rođenja), pa zapravo i nemam puno vremena za pokušavanje. Plus, bilo bi idealno da u ovoj berbi odmah imam i iduće dijete, jer teško da ću sa 43 + godina više moći kvalitetno aspirirati.
Znam da je dosta velika šansa da ne uspije iz prve, ali ja sam odlučila čvrsto vjerovati da će uspjeti iz prve.
Ako ne uspije, malo ću se isplakati, a onda ću čvrsto vjerovati da ću uspjeti iz druge.
I tako dalje.
Ali uspjet će sad, nagovaram svoje bebe po cijele dane da dođu. Eventualno može nešto pokvariti MM, već sam mu najavila da ću njegov dio okriviti za eventualni neuspjeh, jer moje js su divne
Mora uspjeti drzim fige na najjace, da ja ti ima 28, ali eto s 21 godinom operirani endometrioza sva sreća na dobrom doktoru da se potrudio da ne ostanem bez svega i sve lijepo sredio ali eto vec 5 godina borbe za bebu
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Blacky89 koja si si klinika?
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Miss1502, nadam se da ih nisi puno uzela jer ti ih nece puno trebat. Ti si se toliko prirpemila da je sljedeci dobitan. Ti testovi su osjetljivost 10 onog neceg, a ovi muller 25. Pozadina je cisto bijela tako da brzo vidis crtu ako icega ima (meni uvijek bili samo ostaci boostera). A s obzirom koliko mi toga potrosimo oni ispanu 3-4kn po komadu za kvalitetan test, ipak dosta jeftinije nego muller, i ne cekas ih 2 mjeseca kao kineze. Kod kineza me nervira sta otvoris paketic unutra izgraban test bas na mjestu gdje ide crta, pa nekad bacaju te lazne sjene. Sa ovima toga nema
MTB, razumijem te sto se tice up i down osjecaja, ja sam isto sou po tom pitanju, a inace sam uvijek skulirana i pozitivna.
Na poslu nisam nikome rekla, nitko zapravo ne zna osim mame, i muza, njega ne mogu izbjeci pa forum puno pomaze jer meni klafranje olaksava zivot.
Ja isto imam miom, dosad mi ga nitko nije spomenuo kao neku prijetnju IVF ili prirodnom putu, iako svasta pise za rizike. Da te dodatno utjesim, mene je sad doktor na predzadnjem pregledu onako usput pitao jesam imala neki zahvat na maternici i jos par komentara bez objasnjenja, ja bila izvan sebe, da nece biti nesto dobro 😆
I razumijem da te opterecuje broj pokusaja zbog godina, mene opterecuje zbog situacije s koronom, kako ce biti, a kamoli ovo
Mislim da imas super pristup, a situacija je sama po sebi stresna pa pokosi i najjace, ali ti ces zacas biti ona stara i imam super osjecaj 🍀🤞
Isto zelim i ostalim curama ♥️🥰
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Eto Nikitta stavila sam ti slike. Pa pogledaj. Grupa js zove jodirani-jadrankina otopina ali mislim da mozes uc samo ako te netko pozove. Iskreno nisam ni ja vjerovala, ali onda su pitali da se jave zene koje su dobile bebu uz pomoc joda i kad sam vidila slike beba i 300 kom na tu objavu, krenila sam piti.
A oni tamo preporucuju 2 x12 kapi, ali ja sam najvise pila 8 kapi. Mozda bi mi prije i pomoglo da sam tako visoke doze. Mislim sve si probala, ne kosta previse i ovo.maja555 ja sam pila jadrankinu otopinu i nije mi pomogla..(ali zato mi je jako pomogla kao lijek za kožnu psorijazu, povukla se u potpunosti).
Kada sam počela piti svaki dan čisti propolis i matičnu mliječ, ciste su mi se povukla, SVE. Endometriom od 2 cm također nastao.
S tim da imam iza sebe 2 operacije endometrioma, a endometrioza mi je dijagnosticirana 2013.
Također sam imala polip na maternici, uklonjen mi kiretažom.
Ali nažalost Endometrioza radi svoje u idući mjesec krećemo u borbu uz pomoć ICSI postupka.
Vidim da nam je dijagnoza poprilično slična 🙄
Maja555 i dada31,imamo slicne dijagnoze. Operirala 2013. Endo od nekih 4 cm i polip bez kiretaze 2017. Endo se vratila,cca 2 cm…Meni su prije godinu dana rekli da je dosla i na drugi jajnik i pila sam maca prah i med i cuvarkucu. Sad mi je desni jajnik cist( moguce da nije bila endo,ne zele tvrdit iako na nalazu pise da je) a na drugom se smanjila… isto moram na IVF jer unatoc prohodnim jajovodima,urednim hormonima,ovukaciji,nikako ostat trudna skoro 3 godine. Rekli su mi da duglas,ako sam dobro napisala,se nije napunio tekucinom na hssg a trebao je sto znaci da je maternica zbog endo "zaljepljena" negdje iza… bolove izuzev ovulacije i mensttuacije nemam niti drugih problema a cak mi se smanjilo i to zadnjih par mjeseci. Obicno me boli dan ovulacije kad je na tom jajniku di je cista i menstruacija prvi dan.
Koja si ti klinika? Endometrioza nam utjece imunoloski pa nam vjerojatno zato ne uspijeva. Doduse, ja sam tek prosla 1 stimulirani i jedan fet. Virujem da cemo sve brzo uspijeti. :)
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Miss1502, nadam se da ih nisi puno uzela jer ti ih nece puno trebat. Ti si se toliko prirpemila da je sljedeci dobitan. Ti testovi su osjetljivost 10 onog neceg, a ovi muller 25. Pozadina je cisto bijela tako da brzo vidis crtu ako icega ima (meni uvijek bili samo ostaci boostera). A s obzirom koliko mi toga potrosimo oni ispanu 3-4kn po komadu za kvalitetan test, ipak dosta jeftinije nego muller, i ne cekas ih 2 mjeseca kao kineze. Kod kineza me nervira sta otvoris paketic unutra izgraban test bas na mjestu gdje ide crta, pa nekad bacaju te lazne sjene. Sa ovima toga nema
Naravno da nisam , samo 10 , a planiram ih samo 3-4 iskoristiti jer ce svi bit pozitivni pa cu ostatak podijeliti curama koje budu trebale 😂😂😂🙏🙏🙏🙏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Womem bravooo savrsena beticcaa🎉🙏❤️
Moree takodjerr savrsena beticaa🎉🎉🙏❤️
Bozmaa jos uvjek vjerujrm u pozitivan ishodd🙏❤️
Nikitta brz oporavak i naravno da molim molim svaki dan za sve vass🙏🙏🙏❤️
Ako sam jos koga zaboravila cestitkeeee🎉🎉🙏❤️😘 i sve koje su tek krenule samo hrabrooo🤗😍 a vi koje iscekujete strpljivo i optimisticnoo😘😘❤️🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Bozma ipak zao mi je tek sad procitala sve drzi i se i hrabro naprijed0🙏❤️
Sve ostale takodjer tako glavu gore i nems predaje ❤️🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
MTB, ne daj se generacijo
Čekaju nas naši bebaći.
Up and down, sve je to sad normalno.
Ako ne bude od prve, ima drugi, treci put....
Al uspece od prve, verujem i veruj ❤️🤞🙏
Ja sam uplasena nenormalno, nikad za ovih 40 god.nisam brinula niočemu sem o mački, kako bi se snasla sa bebom, dal ja to mogu uopste.... 100 pitanja, mozak radi kao mlin.
Tebi tvoj optimizam itekako pomaze u svemu ovom 🧘💪🍀. Samo opušteno i idemooooo
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Sortiraj odgovore
Najstariji