Nikitta evo raspitala sam se, što plići lavor to je lakše, potraži u Offertisimi. Navodno je općenito to sj***** i nepraktično, pa je na kraju koristila bide i tehnika polijevanja 1000x.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Eh.
Danas ih je 9, svi su između 15 i 17. Kaže dr da bi štoperica mogla i danas, ali mi je estradiol malo nizak pa mi daje vremena do sutra.
Dakle, sutra štoperica. Aspiracija u utorak. Covid isto sutra, držmo fige da je negativan.
Dat će mi anesteziju ako nađu anesteziologa, navodno je to sad dosta problem radi samoizolacija i covida. Ako ne dobijem anesteziju, dobit ću droge
Malo sam sad… ne znam… prazna i zbunjena. Ne znam što bih sa sobom.
Doktorica je dosta zabrinuta jer imam neki miom pa se raspričala o njemu, iako su mi svi prethodni doktori rekli da taj miom neće smetati trudnoći i da ga skinem tek nakon - jer sad nemam šta gubiti vrijeme na njega. Pa me to sad malo poljuljalo.
Budem se malo sad opustila uz neku seriju da vratim svoju pozitivu.
Bit ce to sve ok, ja navijam i drzim fige da nam obadvoje ma uspije ovaj put 🤞🤞💪
Mislis da je to uredu samnom, mislim sad sam isla poslije 2 puta na wc i nista nema bas pusem i na hladno vec od svega
Eh.
Danas ih je 9, svi su između 15 i 17. Kaže dr da bi štoperica mogla i danas, ali mi je estradiol malo nizak pa mi daje vremena do sutra.
Dakle, sutra štoperica. Aspiracija u utorak. Covid isto sutra, držmo fige da je negativan.
Dat će mi anesteziju ako nađu anesteziologa, navodno je to sad dosta problem radi samoizolacija i covida. Ako ne dobijem anesteziju, dobit ću droge
Malo sam sad… ne znam… prazna i zbunjena. Ne znam što bih sa sobom.
Doktorica je dosta zabrinuta jer imam neki miom pa se raspričala o njemu, iako su mi svi prethodni doktori rekli da taj miom neće smetati trudnoći i da ga skinem tek nakon - jer sad nemam šta gubiti vrijeme na njega. Pa me to sad malo poljuljalo.
Budem se malo sad opustila uz neku seriju da vratim svoju pozitivu.
Bit ce to sve ok, ja navijam i drzim fige da nam obadvoje ma uspije ovaj put 🤞🤞💪
Mislis da je to uredu samnom, mislim sad sam isla poslije 2 puta na wc i nista nema bas pusem i na hladno vec od svega
To bi moglo biti implantacijsko 🙂🙏
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure pratim vas s vrimena na vrime i moran vam rec da ste me odusevile svojom aktivnoscu, nekad uopce ne mogu povatat. 👌👏👏👏Bravo
Bozmabas mi je zaj, pratim ti pricu od pocetka i bas bas mi je zaj. Bit ce bolje zeno ☝️💪
Imala bi samo jedno pitanje, da li je netko od vas bio na stimulaciji femarom? I koji su ucinci bili? Par dr me uvjerava da je to super i ista stvar kao inekcije, samo jeftinija varijanta. Pa ako ima neko iskustvo… Pozdravljam vas sve hrabre zene ❤️🤗
Jesi to u cito? Ide se sa femarom od 2-6 dana, a 5-ti dan se uvede jos koja inekcija. Ja sam bila na tome kod njih oba puta. Nisam nesto ekstra reagirala, 2 stanice oba puta, ali ispadne duplo jeftinije nego obicni stimulirani i nisam nista bila napuhana niti su me zuljali jajnici kao u stimuliranom. MakiST je bas u takvom postupku ostala trudna i imala mislim 10 folikula. Ako ti je par doktora reklo da je to bas za tebe zasto ne probas
Eto Nikitta stavila sam ti slike. Pa pogledaj. Grupa js zove jodirani-jadrankina otopina ali mislim da mozes uc samo ako te netko pozove. Iskreno nisam ni ja vjerovala, ali onda su pitali da se jave zene koje su dobile bebu uz pomoc joda i kad sam vidila slike beba i 300 kom na tu objavu, krenila sam piti.
A oni tamo preporucuju 2 x12 kapi, ali ja sam najvise pila 8 kapi. Mozda bi mi prije i pomoglo da sam tako visoke doze. Mislim sve si probala, ne kosta previse i ovo.maja555 ja sam pila jadrankinu otopinu i nije mi pomogla..(ali zato mi je jako pomogla kao lijek za kožnu psorijazu, povukla se u potpunosti).
Kada sam počela piti svaki dan čisti propolis i matičnu mliječ, ciste su mi se povukla, SVE. Endometriom od 2 cm također nastao.
S tim da imam iza sebe 2 operacije endometrioma, a endometrioza mi je dijagnosticirana 2013.
Također sam imala polip na maternici, uklonjen mi kiretažom.
Ali nažalost Endometrioza radi svoje u idući mjesec krećemo u borbu uz pomoć ICSI postupka.
Vidim da nam je dijagnoza poprilično slična 🙄
Maja555 i dada31,imamo slicne dijagnoze. Operirala 2013. Endo od nekih 4 cm i polip bez kiretaze 2017. Endo se vratila,cca 2 cm...Meni su prije godinu dana rekli da je dosla i na drugi jajnik i pila sam maca prah i med i cuvarkucu. Sad mi je desni jajnik cist( moguce da nije bila endo,ne zele tvrdit iako na nalazu pise da je) a na drugom se smanjila... isto moram na IVF jer unatoc prohodnim jajovodima,urednim hormonima,ovukaciji,nikako ostat trudna skoro 3 godine. Rekli su mi da duglas,ako sam dobro napisala,se nije napunio tekucinom na hssg a trebao je sto znaci da je maternica zbog endo "zaljepljena" negdje iza... bolove izuzev ovulacije i mensttuacije nemam niti drugih problema a cak mi se smanjilo i to zadnjih par mjeseci. Obicno me boli dan ovulacije kad je na tom jajniku di je cista i menstruacija prvi dan.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Nina92 i ja mislim da bi to moglo biti implantacijsko, drzim fige 🤞
A jesu nekoga od vas bolela ledja pri dnu, bas nisko?
Razmisljam, jel to od ovog izlezavanja posle transfera ili nesto drugo
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
TiredIvy, ja nisam morala odstraniti nokat, ali sam napravila eksperiment sa trajnim lakom - nisam ga skidala već sam pratila koliko vremena treba noktu da izraste. Mali nokti su dosta brzo izrasli, unutar mjesec, dva. Palcu je trebalo oko 4 mjeseca da izraste na punu dužinu (ja volim da su malo duži nokti na nogama, u ravnini sa mesom od prstiju ili mrvcu duži).
E sad, vjerojatno mu se može pomoći preparatima da izraste i brže, ja nisam uzimala ništa.
💔💔💔
Hvala, žene. Stvarno ne znam što bih bez vas. Zapravo mi je cijeli dan obilježen zahvalnošću što imam ovaj tu čopor žena. Iako sam bila malo pod stresom na pregledu, točno sam znala što očekivati jer sam već "pričala" sa vama ovdje, što mi je puno pomoglo. I sad, kad sam se malo pogubila, vi ste mi kao sunce koje mi obasjava put
Inače nisam pjesnički nastrojena, dosta sam "down to earth" djevojka, ali baš mi puno znači da vas imam tu.
Pitala sam i prijateljicu da mi ponovo ispriča svoje iskustvo s MPO. Njoj je prvi pokušaj bio neuspješan. U drugom pokušaju je imala 3 trodnevna, vraćala ih je nazad na rate (ostale je smrznula). Rezultat - iz tri trodnevna, troje predivne djece
Pozitiva is back!
💔💔💔
Nina92 napravi neki testic uskoro, mogla bi ti neka sjena biti potvrda 🤞😁🙏
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Nikitta smirilo se, još od jučer predvečer nema ništa 😅 samo da tako i ostane 🥰 bušu mazim i pazim ❤
MilaSt ja sam bila na femari u prvom ivfu od 3.do 7.dc, pa aam u 7.dc dobila gonale i cetrotide. Ja sam i s femarom i s menopurima dobila samo 1 stanicu, ali su kod mene menopuri bili uspješni... ugl, probaj s femarom, doktor je valjda dobro procijenio zašto ta terapija😊
MTB pa i 9 ih je super! Iako kako AuroraB kaže, možda se koji sakrio, pa se ni ne vidi. Samo ti pričaj malcima i bit će sve u redu 🥰
Nina92 to vrlo lako može biti implantacija. 😊
Bozma, TiredIvy zao mi je. Ne znam kaj da vam kažem za utjehu, osim da se nadam da je idući vaš!! I Bozma, očito si i prirodno uspjela prošli mjesec, sve se nešto desava unutra i tko zna, možda i prirodno uspiješ i Božić docekas trudna ❣
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Nikitta a mogla sam do podne privatno. Ali znam kakve crte mullerovi pokazuju na betu 6, ove danasnje crte bi vise bile beta 2, pa mi to opet ne bi nista znacilo, niti kao nekakva info doktoru kojem, za sad vise ne namjeravam ici. Ma nema veze...rekla sam cim smo krenuli da je to to od mene. Na pocetku smo znali kakve su nam sanse, sta cu se sad iscudjavat i tugovat. Cak sam danas nenormalno dobre volje da mi je muz zabrinut za mene 😂. Sad bi trebalo otic i na mamografiju i na uzv dojki i malo se time pozabavit i rjesit te stvari koje sam zapustila zbog IVF, a i dobila zbog stimulacija.
Sortiraj odgovore
Najstariji