Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    17. Listopad 2020. 08:26

Sretno danas cure!
    Svi čekamo Bozmin testic 😁

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Nada 🍀
    17. Listopad 2020. 08:28

Cure sretno danas, držim fige da svaka dobije najbolju moguću vijest. 
    Ja sam bila jučer na razgovor za FET, doktorica me pregledala i kaže da vidi na jednom mjestu malo nagomilanog tkiva, možda mali polip (a dan prije sam bila kod mog ginekologa zbog briseva i on me pregleda i nije ništa reka 🤯) Uglavnom porazgovaraće sa kolegicom i javiti mi u ponedjeljak svoje mišljenje a ja tribam razmisliti da li da to odem pogledati/ukloniti prije FET-a. Sad sam bas down, ne znam šta da radim i mislim. 
    Maja555 i Dada31 čini mi se da ste vi pisale o polipu, kakva su vaša iskustva? Bojim se da ako vratim smrzlić da se zbog toga neće uhvatiti 😔

17. Listopad 2020. 08:41

Ništa od testova, jedva vidljiv sjenuljak i na kinezu i na mulleru, a znala sam odmah, jer kako još uvijek imam staru naviku mjerenja bazalne jutros je umjesto uobičajenih 36,99 pala na 36,5 unatoč utrogestanu.
    MTB je neki dan pitala pričam li im, baš se jutros razmišljam  da im očito premalo puta ponovim, mi smo naučili sa psima, kažeš jednom bez dizanja glasa i on posluša, nekad samo očima ili rukom pokažeš, a vidim da ljudi koji imaju djecu urlaju i urlaju dok djeca poslušaju, možda bi tako trebala
    Nema veze, napravila sam sebi utješni plan ako ne uspije,  koji ovaj put ne uključuje samo kupovanje suplemenata nego i neke tretmančiće baš za mene, a imam i neka testiranja za posao sljedeći tjedan pa ću se malo zabavit

• maja555
    17. Listopad 2020. 08:47

nada86

Cure sretno danas, držim fige da svaka dobije najbolju moguću vijest.
    Ja sam bila jučer na razgovor za FET, doktorica me pregledala i kaže da vidi na jednom mjestu malo nagomilanog tkiva, možda mali polip (a dan prije sam bila kod mog ginekologa zbog briseva i on me pregleda i nije ništa reka 🤯) Uglavnom porazgovaraće sa kolegicom i javiti mi u ponedjeljak svoje mišljenje a ja tribam razmisliti da li da to odem pogledati/ukloniti prije FET-a. Sad sam bas down, ne znam šta da radim i mislim.
    Maja555 i Dada31 čini mi se da ste vi pisale o polipu, kakva su vaša iskustva? Bojim se da ako vratim smrzlić da se zbog toga neće uhvatiti 😔

Meni je polip bio veliki, mislim 6 ili 8 cm. Tako da sam bez dvojbe morala operirati ga. Svakako, ako je manji, rekli su mi da se moze ic na ivf tada. Zaboravila sam koja je granica za operaciju.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• maja555
    17. Listopad 2020. 08:49

Bozma

Ništa od testova, jedva vidljiv sjenuljak i na kinezu i na mulleru, a znala sam odmah, jer kako još uvijek imam staru naviku mjerenja bazalne jutros je umjesto uobičajenih 36,99 pala na 36,5 unatoč utrogestanu.
    MTB je neki dan pitala pričam li im, baš se jutros razmišljam da im očito premalo puta ponovim, mi smo naučili sa psima, kažeš jednom bez dizanja glasa i on posluša, nekad samo očima ili rukom pokažeš, a vidim da ljudi koji imaju djecu urlaju i urlaju dok djeca poslušaju, možda bi tako trebala
    Nema veze, napravila sam sebi utješni plan ako ne uspije, koji ovaj put ne uključuje samo kupovanje suplemenata nego i neke tretmančiće baš za mene, a imam i neka testiranja za posao sljedeći tjedan pa ću se malo zabavit

Bozma odtuguj malo i onda glavu gore. Super ce ti doc razg za posao i zanimacija, sopaj se vitaminima, setaj, odmori se i spremaj se za nove pobjede. 

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

17. Listopad 2020. 08:53

miss1502

Bozma isla sam sad naruciti njemacke testove sa ebay.de koje si danas spominjala ,ali ne nudi mi hrvatsku uopce kao opciju zemlje za dostavu .. kako si ti narucila?

prvi put sam se spajala baš na njemački e-bay, a sad uđem samo u povijest narudžbi na ovaj pa ponovim. Stavljala sam bila slike kad sam pratila kako izlazi booster, to su ti testovi

https://www.ebay.com/itm/Original-Innovita-Schwangerschaftstest-7-Zepter-Fr%C3%BChtest-Blitzversand-DE/222456182691?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=521314087331&_trksid=p2057872.m2749.l2649

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Listopad 2020. 08:56

AuroraB, hvala. Meni je 1280 - nekako mi se to čini malo da bih imala više zrelih stanica? Vidjet ćemo što će mi doktorica reći... 

LucyLou, u pravu si, bolje da se ne brinem. Ja radim najbolje što mogu. Jutros sam se sama od sebe probudila u 6, i od onda pričam svojim bebama. Budu se moji ljenjivci potrudili razveseliti mamu 

Blacky89, mislim da je dovoljno da imaš par sati pauze (nakupljenog urina), nije potrebno da cijelu noć ne piškiš...

Bozma ne treba urlati, samo strpljivo pričati s puno ljubavi i oni će doći. Moraju. 
    Super da tvoj plan ima u sebi i malo njege i brige za sebe, dobro će ti doći. 

💔💔💔

17. Listopad 2020. 09:10

MTBu kojim jedinicama je taj estradiol? Meni je na 5 folikula bio 6268pmol i tu večer je bila štoperica, a stanice bile nezrele. U mom slučaju estradiol ništa ne znači, pa mi je čak draže u ovim državnim gdje ga niti ne vade. Baš me zanima koliki su ti folikuli danas

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Listopad 2020. 09:11

Bozma

MTBu kojim jedinicama je taj estradiol? Meni je na 5 folikula bio 6268pmol i tu večer je bila štoperica, a stanice bile nezrele. U mom slučaju estradiol ništa ne znači, pa mi je čak draže u ovim državnim gdje ga niti ne vade. Baš me zanima koliki su ti folikuli danas

Piše 1280 pg/ml? A imala sam 11 folikula zadnji put...

💔💔💔

AuroraB
    17. Listopad 2020. 09:30

Bozma pozitivno je što si imala pozitivne testove. Bilo bi dobro da uradiš betu,  meni je dr. Maričić na konzultacijama rekao da šteta što nisam vadila betu, da su te informacije vrijedne...
    Inače u Petrovoj vade estradiol prije štoperice, a državna je bolnica.

MTB meni je bio 3324 pg/ml, imala sam na kraju 8 zrelih stanica. Prvo su mislili da je 12 zrelih ali se poslije pokazalo da su još 4 bile ipak nezrele.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.