Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Listopad 2020. 09:37

AuroraB

Bozmapozitivno je što si imala pozitivne testove. Bilo bi dobro da uradiš betu, meni je dr. Maričić na konzultacijama rekao da šteta što nisam vadila betu, da su te informacije vrijedne…
    Inače u Petrovoj vade estradiol prije štoperice, a državna je bolnica.

MTB meni je bio 3324 pg/ml, imala sam na kraju 8 zrelih stanica. Prvo su mislili da je 12 zrelih ali se poslije pokazalo da su još 4 bile ipak nezrele.

AuroraB, hvala. Rekla bih onda da ćemo vjerojatno još morati čekati prije štoperice, da neće ići danas. Barem se nadam, ne bih voljela imati malo zrelih 
    Vidjet ćemo, uskoro idem na pregled pa javim vijesti.

💔💔💔

• Blacky89
    17. Listopad 2020. 09:37

MTB trebam ja izdrzat i nekoliko sati 😂 moj mjehur je uvijek u nekom fast modu 🤦🏻‍♀️ 
    Bozma najbolje je kad imas plan za dalje 😉 zao mi je draga, al imam osjećaj da mi koje smo to prošle xy puta, nekako se lakše nosimo s neuspjehom nego “friske” zenice. Danas u šetnjice sa psima... mene to uvijek podigne. Okruzim se svojim čoporom i da sam ne znam kako potonula, oni me podignu u sekundi. 
    A djeca su ko mali stenci (znam da to nije pristojno uspoređivati)... sjeti se kako ti je bilo s njima 😂 rasturile sve živo, izgrizu, neposlusni, ajme... dug je proces dok odgojiš psa... ne spavaš kad im je nesto, brineš se...
    Onda si razmišljam, pa kako cu ja to podnosit s djecom? To je briga jos na entu potenciju veća nego ovo 🙉

• Blacky89
    17. Listopad 2020. 09:39

MTB meni je bio oko 7800 i imala sam 9 zrelih od 11 aspiriranih. Al mislim da to ovisi i od žene do žene. A štoperica vjerojatno nece ic jos danas. Mozda sutra. Mislim da on brzo naraste.

Anavi985
    17. Listopad 2020. 10:04

Nikitta- trebalo je oko dva tjedna da zacijeli to sve od operacije, a novi nokat je narastao za mjesec i pol- dva mjeseca... 
    Bozma - žao mi je, betu ne vadiš???

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

17. Listopad 2020. 10:14

Blacky89

MTB trebam ja izdrzat i nekoliko sati 😂 moj mjehur je uvijek u nekom fast modu 🤦🏻‍♀️
    Bozma najbolje je kad imas plan za dalje 😉 zao mi je draga, al imam osjećaj da mi koje smo to prošle xy puta, nekako se lakše nosimo s neuspjehom nego “friske” zenice. Danas u šetnjice sa psima… mene to uvijek podigne. Okruzim se svojim čoporom i da sam ne znam kako potonula, oni me podignu u sekundi.
    A djeca su ko mali stenci (znam da to nije pristojno uspoređivati)… sjeti se kako ti je bilo s njima 😂 rasturile sve živo, izgrizu, neposlusni, ajme… dug je proces dok odgojiš psa… ne spavaš kad im je nesto, brineš se…
    Onda si razmišljam, pa kako cu ja to podnosit s djecom? To je briga jos na entu potenciju veća nego ovo 🙉

Da, bas si sve napisala točno kako razmišljam, još jedna neuspjeh, ma nit tužna nisam
    I ovo za pse, kad sam uzela ovog prvog psa prije 14 godina najbolja prijateljica rodila, i neprospavane noći jer ovaj cvili čitavu noć, pa dežuraj jer svako 2-3 sata zove vani za nuždu, pa nered po stanu. I kaže meni ta prijateljica....gledam te, ne spavaš po noći, čistiš kakicu, nered po stanu...pa nama je isto 
    I je briga za dijete na entu potecijalu veća nego ovo sad, ali promisli samo koliko ljudi uzme psa pa nakon par dana shvati da im je preteško pa ga daju dalje, a za djecu se super brinu. Eto mi nikad nismo rekli da nam je teško, ima tu puno sranja i neprospavanih noći, i ne možemo nigdje dalje otić, sad su već i stari i drugi su problemi počeli, uvalili su nam sad i mačke pa balansiramo da se ne pokolju, nikad nismo ni promislili da nam je teško i sigurna sam da ćemo mi to odlično odradit s djecom, bar već imamo nekakvu podlogu.

• jasmyn
    17. Listopad 2020. 10:15

The developers of Madden 21 have been doing their best to make changes and improvements to the game, releasing frequent patches to fix bugs and adjust the gameplay aspects to make the game more interesting. EA provides free next-generation upgrades to Madden 21 for players who plan to purchase new consoles. Madden 21 developers have been listening to attention and feedback, and implemented the suggestions made by players in the Madden 21 forum into the current version of the game. Like ordinary football fans, Madden has a group of loyal fans who are passionate about the game. Based on previous experience, because this is the early release of Madden NFL 21, now is the best time to Buy MUT 21 Coins at GameMS for your superstar players.

GameMS has multiple professional Madden NFL 21 players who make coins in the game every day to meet your needs. Therefore, when there is a shortage of inventory, you do not need to worry. GameMS is the most trusted and reliable place to buy Madden Coins. They provide you with cheap prices and fast delivery services. You can contact GameMS customer service via live chat at any time to solve any problems. GameMS has sold Madden coins for more than 4 years and has gained the trust of thousands of players. In GameMS, you can enjoy competitive prices, satisfactory service and instant delivery.

17. Listopad 2020. 10:27

Miss1502 kolika je tebi beta bila nakon pozitivnog testa? I koji dan si je vadila? Ne znam bi li uopce vadila u poned.jer do tada nece vise bit nista

17. Listopad 2020. 10:38

maja555

Angribirdsto je tice obloga od preslice, meni je isto netko pricao da je ciste na dojkama rijesio tim oblozima i nije isla na operaciju.

Sto se tice maticne mlijeci, receno mi je da osoba koja ima hashimoto ne smije ju uzimati. Zna li netko sta o tom?

Vidiš da onda stvarno ima nešto u tome. Ja sam kupila kilogram preslice, pijem je svaki dan ali krećem i sa oblozima.

Bozma😔

• T_Ivy
    17. Listopad 2020. 10:55

Na žalost drage moje, moj mali Kalimero je odustao  bas me je nešto pogodilo. Sad da pokušam da sredim taj polip pa da vidimo šta nam je dalje ciniti. Na prvom mestu promeniti kliniku.
    Bozma mnogo mi je zao. Ali bar se nešto dešavalo. Evo možda je i moj mališa odustao, ali se borio hrabro do četvrtog dana. Ko zja šta bi bilo da je mogao da bude transfer. To je dalje nego sto sam došla u poslednja tri pokusaja. Sad samo hrabro i nema odustajanja, znaš? Kao sto si rekla-povedi računa o sebi, uradi nešto dobro za sebe, odmori se, raduj se malim stvarima oko sebe i ljudima koji te vole, a onda ponovo u napad.
    Nikitta ženo heroju, bas mi se svidja tvoj stav! Da svaki mali korak si bliže izlečenju. Neka taj prst na nozi prvo dobro zaceli, pa onda i u glavnu borbu za zdravlje.
    MTB javi kako je prošao pregled. Moguće da će morati još malo pikanja, ali to je sve okej. Dobro je da doktorica hoće da bude sigurna kada je najbolje vreme. Navijam za tebe jako ženo, da nam malo popraviš prosek od danas 

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

Nina92
    17. Listopad 2020. 11:17

Bozma bas mi je zao, ali glavu gore i idemo borba za dalje 🤞kad tad moramo uspjeti

Cure danas nes malo napravim po kuci, nis posebno, usisala i spremila sude i sad odem na wc i vidim malo crvene krvi, nije ni kapljica vec obris doslovno crta, u srijedu sam imala transfer, i imam kao male grceve 

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.