Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    17. Listopad 2020. 07:04

Nikkita, moja frendica kad je imala neke upala dolje je radila te kupke u malo većem lavoru🙂
    MTB sretno danas! 🍒🤗 Vidjela sam da si pitala za estradiol koliko mora biti.... teško je to procijeniti, ne smije biti niti previsok jer znači da ti prijeti hiper. Tu smo pričale da ispadne između 300-700 po jednoj zreloj stanici. Nema potrebe sa se ti sa time sad zamaraš, to će ti biti sve ok🤗

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Samara
    17. Listopad 2020. 07:14

Sretno MTB 😘

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• maja555
    17. Listopad 2020. 07:20

Dada31

maja555

Dada31 ja sam tila piti maticnu mlijec medjutim ne preporuca se osoba sa problemima sa stitnjacom. Vidim slicne godine i dijagnoza. Pratit cemo se.
    majja555 može naravno, upravo sm pročitala 80 stranica jer sam jučer bila odustna, pa kasno odgovaram. Reci mi gdje si imala polip i dali ti je ovo prvi put da si u ovim vodama kao i ja i dali imaš još kakvih poteškoća osim toga? Ja sam se riješila policističnih jajnika. Hvala Bogu ove grozne čokoladice mi se ne vraćaju, i već zadnjih nekoliko UZV su bili ok i bez ijedne ciste, ovulacije su prisutne, mens. redovite, ali eto…neznam u kojem mi je stadiju Endometrioza.
    ericaa mislim da i ti imaš veoma sličnu dijagnozu našoj, koliko sm uspjela pohvatati, i sve 3 skupljamo nalaze i čekamo, čekamo, čekamo 😊😊🤭

Polip sam imala na maternici, 7-8 cm, odstranjen mi je. Bila sam vec kao sto vidis u potpisu mi na ivf-u.  Imam tu nesritnu endometriozu i hipotireozu (hashimoto). Sta se tice endometrioze, sad ne osjecam bolove, a odlasci na wc mi nisu bolni  i imam po dva puta dnevno stolicu. Nikitta osim bolova i stolice kako mogu jos znati da je endoprisutna? Da vadim marker? Vidis koja podmukla bolest. Ka cu vjerovati da se smanjila i da cu sad uspiti s ivfom. Zelim biti pozitivna.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• maja555
    17. Listopad 2020. 07:23

Angribird sto je tice obloga od preslice, meni je isto netko pricao da je ciste na dojkama rijesio tim oblozima i nije isla na operaciju. 

Sto se tice maticne mlijeci, receno mi je da osoba koja ima hashimoto ne smije ju uzimati. Zna li netko sta o tom?

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• more2309
    17. Listopad 2020. 07:26

MTB

Dobro jutro, žene!
    Nije nam dosadno ni subotom.
    I dalje navijamo da su DAVANA i biljche zaboravile na nas dok slave svoje ogromne bete.
    Danas ćemo saznati kako se drži malo Kalimero, navijamo da postane moćni smrzlić i priprema se prije nego se vrati svojoj mami, TiredIvy.lotus dobiva svoju bebu ili bebe, držmo fige da se drže i ne puštaju svoju mamicuMTB ide na svoj treći UZV, danas saznajemo kako napreduju 11 veličanstvenih i vjerojatni datum aspiracije

Cure zelim vam uspjesan dan i da nas razveselite lijepim vijestima 🤞🤞🙏🙏🍀🍀! Jedva cekam da nam se javite 🙂!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• LucyLou
    17. Listopad 2020. 07:36

Dobro jutro svima! 😊

Nikitta draga, sto reci, skidam ti kapu do poda! 💪🏻🙏🏻☺️Neka si to rijesila, jos jedno poglavlje je zavrseno i time si jos jedan korak blize svome cilju! Sve ti drzimo fige na najjace za operaciju, i zelimo sve naj naj najljepse! 😘

MTB, sretno danas i nemoj se previse zamarati s tim nalazima estradiola, ti misli na svoje folikulu i js koje rastu i sazrijevaju, a doktoru prepusti brigu o vrijednostima i sl. Kako je onas svecenik nasoj Lotus rekao, ti radi svoje, doktori svoje, a Bog svoje! 😉Bit ce to sve dobro, vidjet ces! 🤞🏻😘
    Sto se tice korone, ja se isto pazim, nije me strah same bolesti nego me brine ovaj asimptomski dio...sto ako se ja dobro osjecam, a nalaz pozitivan, i samim time i transfer otkazan...luda glava, znam, ali kad nesto dugo cekas, onda ti svasta pada na pamt. Pa se evo isto cuvam koliko mogu, i kad sam u blizini ljudi, nosim masku, skoro pa do ociju 😂

Lotus, sretno danas na transferu, drzimo fige za malenu mrvicu! 🤞🏻❤️

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Nadalica
    17. Listopad 2020. 07:43

Nikitta brz oporavak 💪🏼 pratim te budnim okom 😂😂 a bome i bozmu ajde vise osijedit cu 😂

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• Blacky89
    17. Listopad 2020. 07:57

Bozma cekamo te 🤞 jesu psici bili u ophodnji? 😉 požuri 🙉
    Nikitta da, uvijek ima odličnih doktora 😊 drago mi je da si riješila taj noktic. Brzo ce ti narasti novi. Prošle godine sam imala sličnu situaciju samo bez op naravno. Kupila nove tenisice, al mozda za pola broja manje 🙈 i otišla u njima na trening. Nabila palčeve na oba stopala. Boljelo me 7 dana. Poslije skuzim cudna boja, onak bjelkasta. Al nije počelo zutit dakle nisu gljivice se zavukle. I samo su novi nokti počeli rasti ispod tih potrganih 😂 narasli su kroz 3-4 mjeseca. Pouka price, nema malih tenisica 😂😂😂
    MTB sretno 🤞
    Ja test nisam napravila ni danas. Stvarno ne znam kad bih kad po noci idem piškit. Joj sto volim te utrogestane 🤪

Tuma
    17. Listopad 2020. 07:57

Nikitta draga ženo, imam te u svojim molitvama ❤ zelim ti operaciju koja će proći brzo i bezbolno s brzim oporavkom i da se napokon vratis normalnom životu ❤
    Sretno svima na folikulometrijama danas 🙂 
    Lotus (valjda sam dobro napisala) držim fige za transfer danas 😊
    MTB može,  ponedjeljkom sve promijene 💪
    Bozma danas da test potamni!🙏🙏

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

darliv
    17. Listopad 2020. 08:03

Lotus, MTB, Tiredly, Bozma razveselite nas danas, sretno svima 😘
    Nikitta zeno neka si se ti rijesila palca, na kraju ispalo jedno veselo iskustvo 😝 zelim ti brz oporavak draga ❤️

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.