Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🍀🐞MISS🐞🍀
    17. Listopad 2020. 13:34

Bozma moja beta je 11dnt bila 10 , a nisam primala nikakve boostere, 3 dana nakon je bila 3.9 tako da je to tipicna biokemijska.  Malo po malo sam krvarila, prvo smeckasti iscjedak za koji sam mislila da je implatacija, medutim kad je svaki dan sve islo vise i vise i kad je krenila svjeza krv znala sam da je biokemijska . Bilo je onda i grumencica i krvarenje je taj mjesec bilo obilnije nego inace.
    Zao mi je zbog tvojih testova, bas sam mislila da bi moglo bit uspjesno...drzi se , isplaci i hrabro naprijed kad odmoris! 
    Evo narucila sam te njemacke testove sad s tvog linka, znaci dobri su bas? Da li brzo detektiraju trudnocu? 

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Nina92
    17. Listopad 2020. 13:37

*.Women_name.*

Nina92

Bozma bas mi je zao, ali glavu gore i idemo borba za dalje 🤞kad tad moramo uspjeti

Cure danas nes malo napravim po kuci, nis posebno, usisala i spremila sude i sad odem na wc i vidim malo crvene krvi, nije ni kapljica vec obris doslovno crta, u srijedu sam imala transfer, i imam kao male grceve

Da nije implantacija? 🤞🙏 Lezi malo, odmori 😘

Budem 🤞

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Nina92
    17. Listopad 2020. 13:39

Tanja79

Nina92 i ja mislim da bi to moglo biti implantacijsko, drzim fige 🤞
    A jesu nekoga od vas bolela ledja pri dnu, bas nisko?
    Razmisljam, jel to od ovog izlezavanja posle transfera ili nesto drugo

I mene bole leda i ja si razmisljala o tome jel to od lezanja 

2020. Poliklinika Ivf 🤞

🍀🐞MISS🐞🍀
    17. Listopad 2020. 13:40

MilaSt jesi li ti isto u KBC Split ili negdje privatno? Ja sam bila na Femari prije inesminacije...ok sam reagirala na nju, 2 velika folikula , nikakvih nuspojava nisam imala, niti sam bila napuhnuta za razliku od klomifena koji mi puno napuhivao..
    Mtb super, uskoro aspiracija!!! 

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Nina92
    17. Listopad 2020. 13:40

*.Women_name.*

Nina92 napravi neki testic uskoro, mogla bi ti neka sjena biti potvrda 🤞😁🙏

Mislila sam cekat do srijede 7 dan da se bas neponadam previse 🤣

2020. Poliklinika Ivf 🤞

Nina92
    17. Listopad 2020. 13:43

MTB

Hvala, žene. Stvarno ne znam što bih bez vas. Zapravo mi je cijeli dan obilježen zahvalnošću što imam ovaj tu čopor žena. Iako sam bila malo pod stresom na pregledu, točno sam znala što očekivati jer sam već "pričala" sa vama ovdje, što mi je puno pomoglo. I sad, kad sam se malo pogubila, vi ste mi kao sunce koje mi obasjava put
    Inače nisam pjesnički nastrojena, dosta sam "down to earth" djevojka, ali baš mi puno znači da vas imam tu.
    Pitala sam i prijateljicu da mi ponovo ispriča svoje iskustvo s MPO. Njoj je prvi pokušaj bio neuspješan. U drugom pokušaju je imala 3 trodnevna, vraćala ih je nazad na rate (ostale je smrznula). Rezultat - iz tri trodnevna, troje predivne djece
    Pozitiva is back!

Meni je 7 transfer, 3 punkcija neznam koliko si ti puta isla ali mora uspjeti kad tad, naravno moj je ovaj dobiti o tome nema prica 🤣🤣 ali kazem svima nam se kad tad mora posrecit, i onda ce se i sve suze i sve sta smo prosli, ne razumijevanja zaboravit kad budemo imali svoje bebice u rukama

2020. Poliklinika Ivf 🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Listopad 2020. 13:49

Nina92

MTB

Hvala, žene. Stvarno ne znam što bih bez vas. Zapravo mi je cijeli dan obilježen zahvalnošću što imam ovaj tu čopor žena. Iako sam bila malo pod stresom na pregledu, točno sam znala što očekivati jer sam već "pričala" sa vama ovdje, što mi je puno pomoglo. I sad, kad sam se malo pogubila, vi ste mi kao sunce koje mi obasjava put
    Inače nisam pjesnički nastrojena, dosta sam "down to earth" djevojka, ali baš mi puno znači da vas imam tu.
    Pitala sam i prijateljicu da mi ponovo ispriča svoje iskustvo s MPO. Njoj je prvi pokušaj bio neuspješan. U drugom pokušaju je imala 3 trodnevna, vraćala ih je nazad na rate (ostale je smrznula). Rezultat - iz tri trodnevna, troje predivne djece
    Pozitiva is back!

Meni je 7 transfer, 3 punkcija neznam koliko si ti puta isla ali mora uspjeti kad tad, naravno moj je ovaj dobiti o tome nema prica 🤣🤣 ali kazem svima nam se kad tad mora posrecit, i onda ce se i sve suze i sve sta smo prosli, ne razumijevanja zaboravit kad budemo imali svoje bebice u rukama

Sram me reći, ali meni je ovo prvi put. Moj najveći problem je što me "stišću" godine, ja sam nekih 13 godina starija od tebe (ako ti je u nicku datum rođenja), pa zapravo i nemam puno vremena za pokušavanje. Plus, bilo bi idealno da u ovoj berbi odmah imam i iduće dijete, jer teško da ću sa 43 + godina više moći kvalitetno aspirirati.
    Znam da je dosta velika šansa da ne uspije iz prve, ali ja sam odlučila čvrsto vjerovati da će uspjeti iz prve.
    Ako ne uspije, malo ću se isplakati, a onda ću čvrsto vjerovati da ću uspjeti iz druge.
    I tako dalje.

Ali uspjet će sad, nagovaram svoje bebe po cijele dane da dođu. Eventualno može nešto pokvariti MM, već sam mu najavila da ću njegov dio okriviti za eventualni neuspjeh, jer moje js su divne 

💔💔💔

17. Listopad 2020. 13:51

Nikitta

Anavi985 tako brzo narastao novi? Super!
    Ja sam čitala najmanje 6 mj. jer kao nokti na nogama sporije rastu. Planiram uzeti kolgen da mu pomognem 😊
    TiredIvy jako mi je žao 💔 Mijenjaj kliniku, ali prvo se oporavi.
    Sve smo mi ovdje hrabrice. Život te tjera naprijed. Drži se!
    Bozma sad vidim tvoj post, joj žao mi je, ne možeš danas nigdje betu izvadit? Čisto da vidiš brojke…
    Nina92 kod tebe pravo implantacijsko 🙏🏼❣️
    Flower bila sam u medipedi, ali nisu baš prepoznale da je ispod kronična infekcija. Jbg, šta je tu je, počeo je tek sad urastat zadnjih mjesec dana, jer se izvitoperio od infekcije. Užas bolno, nadam se da je to sad iza tebe. Koja je to zajebana i učestala pizdarija, nisam ni znala. Pazi na stopala u kasnijoj trudnoći ❣️
    Angribird molim te ponovi kako se rade kupke od preslice, ovi oblozi mi zvuče komplicirano, kaj mora stajat cijeli dan? Prokuhani čaj s preslicom unutra? Ili? Zaboravila sam što si pisala, jučer sam bila high zbog op.🤣

Ne znam ni ja tocno za kupke, sorry. Ta cura je to radila tako da bi ujutro namočila preslicu i navecer ju prokuha, caj popije a toplu biljku stavi u gazu pa na trbuh pa preko toga prozirnu foliju i učvrsti gaćicama i tako spava. Meni kupke nisu dolazile u obzir jer vremenski nisam imala kada. Radim bas stresan posao na nogama sa jaaaako nezgodnim smjenama pa mi se tesko izorganizirati i za pojest a kamoli za kupke. Ali pokusala sam to sa oblozima i spavati tako, nije komplicirano, stavila bi to navecer kad krenem spavati i nekad u toku noci se uvijek dizem u wc i samo bi to tada makla. I onda sam dosla na ideju da ne stavljam u gazu već u carapu jer mi se tako ne bi prosipalo. Nakon mjesec dana sto sam to stavljala sam ostala prirodno trudna i od tada ne stavljam ali pijem caj.

• maja555
    17. Listopad 2020. 13:55

Nikitta mislis ako nas ne boli previse endometrioza i nemamo velike smetnje da moramo jos nesto poduzimati?

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Lana3
    17. Listopad 2020. 13:56

darliv

Lucija dobro si napisala, to je doktor rekao danas, nisam znala kako se zove.. Ali to znaci da je jajovod svakako neprohodan jel?

I meni su oba neprohodna ali ih nisam dala da uklone nego sam inzistrirala da idemo odmah na ivf i uspjeli smo iz prve. Isto u Petrovoj 

🧔 33 👩 33
    1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
    2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.